Pagini

Bani, bani si iar bani...

Detest faptul ca am ajuns ca totul sa se rezume la bani, nu ai bani, nu    prea poti face nimic, muncim pe branci si banii tot nu ne ajung, din cauza banilor apar certuri, despartiri, si multe altele... insa ce e de facut? Grija zilei de maine este deja un lucru "la moda" sa zic asa, oamenii uita sa mai iubeasca... probabil in loc de inima au bani, bacnote... insa, din nou intreb, ce e de facut?
Cati dintre voi ati fi in stare sa lasati totul pentru persoana iubita? Punem pariu ca doar 2, 3, si ca o sa spuneti ca sunt naiva... hehe, eu recunosc, sunt naiva, dar nu stiu daca sunt asa de curajoasa, desi sa stiti ca le port tot respectul celor care au curajul sa-si impuna punctul de vedere in fata tuturor, si bineinteles sa aiba rezultate pozitive.
Voi ce ati alege, sa suferiti in tacere, sau sa va luati viata in maini cu, curaj?
P.S.: Sper sa se inteleaga mesajul, sunt foarte confuza si sar de la o idee la alta.

12 comentarii:

  1. Nu am citit postarea ta am citit decat primu rand si titlu recunosc dar hai sa iti zic ceva in Romania daca nu ai banu ai nici un viitor deocamdata...BANII VB..oricat ai incerca ....Sincer mie mi sau cerut 500 de Euro sa ma legitimeze la Steaua bucuresti...500 de euro..deci asta cred ca este un exemplu bun

    RăspundețiȘtergere
  2. @Jigsau: imi dau seeama, fara bani nu e nada...

    RăspundețiȘtergere
  3. Uitam sa iubim, uitam sa traim, din cauza grijii zilei de maine,pentru ca terenul lui "maine" este prea nesigur pentru a face planuri ... si viitorul are mai mereu o multime de variante care se opresc insa la jumatatea drumului.

    RăspundețiȘtergere
  4. se observa confuzia ta.. ai sarit de la bani la suferinta in tacere.. si totusi.. buna intrebare

    RăspundețiȘtergere
  5. @Nymphetamine: stiu sar de la o idee la alta:)

    RăspundețiȘtergere
  6. trist.. dar asa e! cum zice Puya: "banii fac pamantul sa se invarte" ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. @taio: ms:)

    @DeliciOus: da, chiar asa e:(

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu una as renunta la bani! :-j. nu sunt atat de materialista,defapt deloc ;)). nu spun ca banii nu sunt necesari,da nu ca in loc sa ma uit in ochii "tai" caprui sa vad bacnote:)) ca nu suntem in filmele alea cu prosti. o intrebare,voi va cumparati fericirea?/:].REFLECTATI la asta inainte sa deveniti "dependenti" de bani!;).

    RăspundețiȘtergere
  9. @Andreea ;x: Nu se poate cumpara fericirea cu bani, tocmai ca detest faptul ca unii au impresia astaaa!

    RăspundețiȘtergere
  10. dar au impresia asta rau ;|. sa vezi cand or sa ramana fara bani,ce se intampla o sa va dispara fericirea asa.i? TRIST,pentru voi :-j. o sa va de.a viata "una" de.o sa va tiuie :)). o sa ajungeti la magazin si o so intrebati pe vanzatoare:
    -Tanti,vindeti zambete?
    -Nu vindem domnule asa ceva.
    -A,atunci ma duc dincolo,dar totusi domna cum nu vindeti asa ceva?;o.

    p.s: vreau sa spun ca o sa deveniti dependetin de "fericire pe bani". si asta nu o sa fie la nesfarsit,si ce o sa se intample cu voi cand mami/tati nu or sa va mai de.a bani? gasiti zambete la magazin? NU! ( ahh :)) scuze ma revolta asta:-j).

    RăspundețiȘtergere
  11. @Andreea ;x: Sunt de acord cu tine, desi nu am, nu avem noi ce face sa le deschidem ochii, dar lasa ca or sa vada ei singuri:)

    p.s.: Zambetele nu sunt pe bani, sa stii ca si eu sunt foarte revoltataaaaaaaaaaa numai cand aud de bani!:))

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)