Pagini

Eee... incerc si eu ceva!

Poate gresesc, poate nu, insa la indemnul unui om, un om in adevaratul sens al cuvantului, mai bine zis la indemnul unei domnisoare care m-a facut sa imi schimb un pic modul de gandire, dandu-mi seama ca e un pic "bolnav" sa zic asa, am decis, sa incerc sa imi "transform" defectele, daca nu se pot estompa, si nu ca nu as putea sa o fac singura, insa vreau sa aflu si ceea ce ganditi voi, cu cat mai multe opinii, cu atat mai mare schimbarea, cred eu, si v-as fi foarte recunoscatoare daca ati fi foarte sinceri.
Acum am sa va scriu defectele pe care cred ca le am, in ceea ce priveste comportamentul, si astept in comentariile voastre raspunsuri cu privire la modul cum le-as putea "transforma" in calitati, nu pe toate, dar macar cateva din ele: sunt prea directa, lucru care ii deranjeaza pe unii, impulsiva, cateodata actionez prosteste, imi schimb starile mai repede decat vremea, sunt rautacioasaaa, cand vad ca cineva ma critica parca incerc sa fac in contra persoanei respective, am conceptia aia: "ori ca mine, ori deloc", daca cineva imi cere rabdare, incep sa tratez cu indiferenta, nu cu intelegere, si desi am raspunsuri la intrebarile altora, pe ale mele nu le stiu.
Eee, cam astea ar fi "marile" mele defecte, caci mai am si unele mai mici pe ici-colo, si parca stiu cum sa le schimb, zic de fiecare data "Gata, ma schimb!" , dar nu o fac, am aceleasi reactii "proaste" cu care ranesc persoanele dragi... oare de ce? Voi ce defecte aveti? Ati incercat vreodata sa va schimbati? Sunteti 100% multumiti de voi?

P.S.: Multumesc Bianca Dobrescu!

25 de comentarii:

  1. @Bianca Dobrescu: Deci modelaaaaaaaaaare, e cuvantulllll! Cu rautatea e cam greu, pentru ca sunt foooarte orgolioasa, eu trebuie sa am mai mereu dreptate, dar incerc, ma straduiesc!!!:D Multumeeeesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa mine toate marile defecte care le-ai insirat acolo... nu e mare branza, crede-ma... faptul ca esti prea directa este o calitate asa cum spune si Bianca, iar alt punct care sunt de acord cu ea, este ca trebuie sa te analizezi singura, sa-ti analizezi necesitatile.
    Trebuie sa vezi daca intradevar ceea ce ai scris sunt chiar defecte, pentru ca tocmai fiind diferita esti speciala...
    Si eu sunt foarte taioasa, directa, si nu-mi pasa, spun ceea ce gandesc, fiind constienta ca de multe ori cealalta persoana sufera... dar cand am avut aceeasi dilema ca si tine si am cerut parerea, cineva drag mie, mi-a spus: Tocmai pentru faptul ca esti diferita, esti speciala!
    Asa ca... nu-ti face prea multe probleme... sunt defecte intradevar grave crede-ma :)
    ps:am fost sincera :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Bianca Dobrescu: Stiu ca rautatea nu e buna, dar cand ii vad pe altii ca fac rau, e asa greu sa ii rasplatesti cu bine, cat despre orgoliu' in amor, suuunt foooooarte foooooarte orgolioasa, de cele mai multe ori el lasa, iar eu las numai cand vad ca se "ingroasa gluma".

    @Kateryna: Hmmm, se poate, uite un punct de vedere, pentru ca sunt diferita sunt speciala:) Doar ca oamenii nu iti spun, daca nu ii intrebi:)si stiu ca sunt si defecte mai grave, dar e bine sa mai arunci un ochi si la ceea ce ai nevoie cu adevarat, cum a spus si Bianca, caci altfel simt ca ma prea pierd in multime...daca intelegi ce vreau sa spun.

    Multumesc pentru sinceritate:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  4. Toti avem defecte, dar doar noi puteam sa le corectam. Nu mai zi ca te schimbi, pentru ca nu o sa te schimbi.Oricum dear fi sa ma leg in parte de fiecare defect care ai zis tu ca il ai.. as scrie muuult.. Ma leg doar de faza ca esti directa.. decat sa iei pe ocolite mai bine asa.Chiar daca pe unii ii deranjeaza, atunci inseamna ca ii supara adevarul.Si de conceptia,"ori ca mine, ori deloc".. Asta nu e ok. Adica, tre sa te gandesti ca nu toata lumea gandeste ca tine, si sunt sanse sa te contrazici cu cineva si atunci cand nu ai dreptate, doar ca sa iti susti punctul de vedere.
    Eh, si nu, nu sunt 100% multumita de mine, si eu am multe defecte, unele poate mai grave ca ale tale.. Dar incerc sa le corectez si eu.. Dar inca invat cum. :) Kisses mami >D:< :*:*

    RăspundețiȘtergere
  5. @kitt'Kidd': Lasa ca tu nu ai multe defecte:*:*:* pwpwp:X

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu pe naibaa.. Ba da am destule. App, lasa orgoliul mai, nu e bun. Si ai rabdare. Pana la urma, cat traim invatam, si cum a zis bianca, ne modelam. Take care>:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. @Bianca Dobrescu: Stiu:(( E foarte urat, tocmai asta incerc sa remediez!

    Am sa incerc, trebuie sa pot!!! Thnks:X

    RăspundețiȘtergere
  8. @kitt'Kidd': Lasa ca eu nu vad niciunu' :)) Incerc, da-l incolo de orgoliu' k numa' prostii aduce! Aveti dreptate, omu' cat traieste invata! KisseZ! u too:X

    RăspundețiȘtergere
  9. Uof.....incep cu un oftat prostesc ...pentru ca vad cat te strofoci ca sa schimbi ce? sa te schimbi in ce? ....esti perfecta asa cum esti zna mea :* si mai lasa la o parte atatea intrebari ...atatea ganduri atataaaaaa iubire :))

    rabdare...o sa cunosti si "adevarata" iubire despre care atata vorbesti si scri pe aci ..cine e norocosul inca nu stiu dar o sa aflam impreuna lucrul asta....timpul le rezolva pe toate ...si mai e o vorba inteleapta ...toate la timpul lor ....pentru ca mai ti minte ce ziceam noi? ....toate se intampla cu un scop !

    ...hai sa ne bucuram de viata asa cum e , de fiecare clipa , de fiecare secunda pentru ca trec foarte repede ..!! da-le incolo de intrebari , de framantari ... stiu spre ce tinzi tu ..dar sa lasam misterul vietii sa-si faca treaba ....nu-l intrece prea tare k il superi :)) ....


    PS: chiar daca st un anonim ...tu sti f bine cine sunt :* te pup narodoaneo ....filozoafa ai devenit de la un timp :)) ...


    take care !!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Anonim: bebitza:)) Eu stiu ca ma iubesti:)) Dar e plictisitor asa sa nu iti pui intrebari:))

    Sunt filozoafa de cand ma stiu:)) defapt, tu m-ai invatai cu filosofatul:)) Aici doar imi expun latura asta mai "sensibila":) Imi place sa vad cum gandesc altii:) Curiozitateaaa:)) nevoie de cunoastereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:):X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  11. Păi ce făcuşi? Schimbaşi inimioareleee, aaa uite şi un iepuraş! Hopaaa în stânga o pisicuţăăă...Măi tu chiar vorbeşti serios? Vrei să te schimbi? Să nu te schimbi, să rămâi aşa cum eşti acum! :))

    Eu nu pot să mă schimb. Ăsta sunt, altul mama nu mai faceee! :))

    RăspundețiȘtergere
  12. @Cristi: ma mai schimb un "canci" scuze expresia, eventual incerc sa ma mai temperez cata, ca am luat-o pe alte cai:))

    Iti plac mai mult inimioarele? Zisei sa pun iepuras si alea alea sa fie in ton cu Pastele:)) Dar deh:)) daca cineva cere inimioare imediat am schimbat:))

    RăspundețiȘtergere
  13. Nuuu, acuma lasa blogul asaaa, daca tot ai ales tema astaaa! Si asa e bineee! :)) Imi placeee si asaaa! :D

    RăspundețiȘtergere
  14. orice schimbare dictata de ratiune nu e decat o alta haina/masca de aratat altora.

    RăspundețiȘtergere
  15. @INTJ: Da, cam asa ceva, nu pot schimba prea multe oricum.

    RăspundețiȘtergere
  16. Soramea, vezi ca ne certam. Adica ce sa schimbi, ca ti-am spus ca esti super-extra-mega-ultra-hiper-COOL.
    Nu tre' sa te schimbi. Trebuie sa te adaptezi situatiei. :-*

    RăspundețiȘtergere
  17. P.S. Ai grija cu Bianca. Ea "modeleaza caractere".Daca mi'ar putea fi mama, i'as cere sa ma adopte.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cu orgoliul si rautatea nu rezolvi nimic.In rest incearca sa te adaptezi mediului si situatiei.Eu am incecat si in mare parte mi-a iesit...acum depinde si de consecinte si de gravitate.
    P.S Anyway you are cool!

    RăspundețiȘtergere
  19. Incerc sa imi revin:) Thnks :X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  20. am stat 5 minute si m am uitat la poza sa ma conving ca asta ai facut:)))si eu am facut la fel:))de la tone de par l`am tuns incredibil de scurt:))si acum o sa apelez la extensii:)))

    RăspundețiȘtergere
  21. @Oandi: Eu chiar simteam nevoie de ceva nou, de o "eliberare" sa zic asa:) Deocamdata nu-mi pare rau de par:))

    RăspundețiȘtergere
  22. Si eu sunt un tip direct si spun verde-n fata ce am de zis si multora nu le convine si le zic : ,,Fratilor...treziti-va! Eu nu sunt ala care minte frumos , eu iti spun pe direct ceea ce cred.Nu iti convine , la revedere!" si nu doresc sa schimb asta la mine niciodata.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)