Pagini

Oficial mi-e dor de scoala!


Rasfoind cateva bloguri am gasit multe postari despre scoala si ceea ce m-a amuzat a fost ca toata lumea se plange de cat de greu este la scoala: teste neasteptate, ciondaneli cu colegii, "iubiri" neimpartasite, s.a.m.d. chestii tipice adolescentilor, si nu vreau sa fiu ipocrita dar pe vremea cand eram si eu la scoala ma plangeam ca ma trezeam prea devreme, ca ma durea mana de la prea mult scris, ca imi uitam referatele pe acasa, bla bla bla si imi doream sa termin odata pentru totdeauna cu invatatul. 

sursa foto: www.google.com



Ei bine, iata ca ziua cand nu mai merg la scoala (liceu, faculta, in fine) a sosit si acum parca imi vine sa ma bat singura pentru ca eram atat de naiva si aveam impresia ca atunci era "greul" in viata, eeeeeeeeeeeeeeeee, dragii mei greul nu e la scoala, greul incepe din momentul in care ai parasit bancile scolii si trebuie sa-ti cauti un loc de munca, mai bine zis trebuie sa-ti asumi "n"-spe mii de responsabilitati si sa faci bani ca sa ai cu ce sa intretii, asa ca... 

Asa ca bucurati-va din plin de scoala, de teme, de colegi, de tot, pentru ca intr-o zi o sa le duceti dorul (cum fac eu acum) si din pacate n-o sa va mai puteti intoarce in timp, deci nici la scoala. Eheee, o sa vedeti, o sa vedeti cata dreptate am, parca incep sa inteleg si eu ce inseamna sa fii om mare si zau ca nu-mi place deloc... E asa de simplu sa fii copil, cand esti copil ceri fara sa-ti dai seama cat efort se depune pentru toate lucrurile pe care tu le primesti, iar daca nu le primesti te superi si ii mai superi si pe parintii tai cand vad ca esti nemultumit, eheeeee, deja vorbesc si gandesc ca o baba, m-am ramolit de tot. 

Cred ca am uitat in articolul precedent sa va spun ca azi am fost la bursa locurilor de munca, mdaaa, am cateva interviuri saptamana viitoare asa ca va rog sa-mi tineti pumnii si dati-mi voie sa va mai urez inca o data: week-end placut!

20 de comentarii:

  1. Foarte frumos articolul! :D
    Şi eu mă plâng de lucrurile enumerate de tine. Şi pe bună dreptate :).
    Dar sunt conştientă totodată de faptul că îmi vor lipsi. Bine, nu toate.
    Până la urmă trebuie să avem şi amintiri mai puţin plăcute. Ca să învăţăm de pe urma lor.
    Mult succes la interviuri! ^^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci draga mea. Si amintirile astea neplacute fac parte din viata... :) trebuie sa ne obisnuim.

      Ștergere
  2. ce nu as da sa mai am anii din perioada liceului

    RăspundețiȘtergere
  3. Cata dreptate ai. :( eu nu am terminat de tot dar e perioada cand nu ma duc momentan si am acelasi sentiment ca si al tau.Mult succes la interviuri! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai mare dreptate cu post-ul ăsta :* ..
    Și mult succes la interviu ,sper să-l iei pe cel mai bun ,pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Toata lumea zice ca astia sunt cei mai frumosi ani, in care suntem elevi si studenti:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mda.. şi eu mă plâng mereu de şcoală. Dar toţi îmi spun: 'E mult mai bine la şcoală. O să vezi când o să ajungi şi tu să lucrezi..' etc.. Şi mult succes la interviuri!!!:) Îţi ţin pumnii!! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Adolescenta-cea mai frumoasa varsta)Anii de scoala-sunt cei mai scumpi:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu sunt abia in clasa a 12-a dar deja incept sa ma gandesc ca este ultimul an si chiar regret ca se termina...bineinteles, urmeaza si anii de facultate, dar nu stiu daca sunt la fel de frumosi ca cei de liceu...sau poate sunt?...voi vedea.

    Succes la interviuri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D eeei, o sa vezi tu:D merci:D succes si tie in continuare

      Ștergere
  9. Succes îți doresc la interviuri. Ai dreptate legat de dorul de școală! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am ceva ani buni de cand s-a terminat cu scoala dar pot spune acum privind in urma ca a fost una din cele mai faine perioade ale vietii, asa cu plusurile si minusurile ei .. Mult succes in cautarea jobului si sper din suflet sa-ti gasesti jobul dorit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. merci draga mea, intotdeauna vor fi si plusuri si minusuri in orice perioada a vietii noastre. kiss

      Ștergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)