Pagini

Restaurante botez- recomandari

Sunteti in cautare de un loc special pentru a organiza ceremonia de bun venit a copilului dumneavoastra? Daca raspunsul este da, atunci cautarile au luat sfarsit pentru ca Localuri in Bucuresti va pune la dispozitie restaurante pentru orice fel de evenimene printre care: restaurante botez, restaurante nunti, aniversari, s.a.m.d. Eleganta si bunul gust sunt elementele cheie ale restaurantelor enumerate mai sus, iar daca vreti sa va convingeti in legatura cu aceste restaurante botez va pot arata si cateva poze pe care site-ul vi le pune la dispozitie.
Frumoase, nu? Daca ar fi sa aleg unul din aceste restaurante botez, preferatul meu ar fi primul, roz cu alb este o combinatie foarte reusita din punctul meu de vedere, acum fiecare cu gusturile sale. De asemenea am gasit tot pe acest site si un articol interesant in sectiunea de sfaturi intitulat: "De ce trebuie sa tina cont proaspetii parinti la un botez?" unde administratorul site-ului prezinta cateva chestiute utile mai ales celor care nu aumai avut copii si nu stiu care este cheia succesului ca sa zic asa. 

Asadar o sa vedeti ca atunci cand organizati un botez trebuie sa tineti cont si de certificatul de nastere al copilasului, acesta trebuie luat la biserica fiindca fara el nu poate avea loc minunata ceremonie, un alt lucru important care trebuie facut la biserica este ca parintii sa cumpere bomboane pe care sa le ofere oamenilor de acolo si cam atat va spun, mai bine cititi singurei, hihi.

Mno, am zis sa mai scriu si altfel de articole, in zilele astea s-au schimbat cateva lucruri in viata mea, o sa va povestesc in articolul urmator, asta daca va intereseaza bineinteles, heh. 

Apropo, stiti ca ma dau in vant dupa cartile psihologice gen si as avea rugamintea la voi sa-mi faceti si mie cateva recomandari caci sunt in pana de idei, m-am apucat sa citesc "Valul pictat" dar ma plictiseste, deci n-are rost sa ma chinui, asa ca sper sa ma salvati. Multam' anticipat! Seara faina. 

PS: Pe la voi cum e vremea? La mine ploua de 3, 4 zile, incepe sa-mi displaca toamna, incerc totusi sa-mi pastrez optimismul. 

Un comentariu:

  1. Eu mă gândesc la cei care şi-au pierdut casele din pricina inundaţiei. Cum se vor încălzi în acele containere pe care le-au primit?!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)