Pagini

Noutati

Va spuneam intr-o postare ca mi-e dor de scoala, ei bine, nu stiu cum se face dar parca cineva, undeva m-a auzit si a facut in asa fel sa ma pot intoarce la scoala, mai bine zis sa continui studiile, Master. Deci, oficial C.L.M.-ica este masteranda si nu numai, C.L.M.-ica s-a angajat din nou, insa de aceasta data a gasit ceva care i se potriveste, acum tot ce trebuie sa faca este sa puna mana sa invete si totul o sa fie bine.

Asadar ce pot sa va spun despre noul meu loc de munca este ca imi place, inceputul este un pic cam greu, asa e peste tot, dar sper din tot sufletul sa ma dau pe brazda si sa reusesc sa arat ceea ce pot fiindca simt si stiu ca asta este oportunitatea perfecta, hihi.

Deocamdata stiu ca o sa par o ciudata, dar nu vreau sa dau mai multe detalii, parca lucrurile merg mai bine cand nu stie nimeni, am asa impresia ca gandurile negative ale oamenilor ne afecteaza in mod inconstient, so, prefer sa-mi pastrez atitudiunea pozitiva si sa imi vad de treaba mea, vorba mamei: "Cu cat stiu oamenii mai putin despre tine, cu atat o duci mai bine!"

Va tuc! Seara faina sa aveti!
sursafoto: www.google.com

19 comentarii:

  1. Multaaa bafta la noul loc de munca! :* :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Uuuuu! Bravo, darling! Keep it up! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar trebui sa fie toti tinerii asa entuziasti de munca precum esti tu. :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Mult succes iti doresc in tot ce faci :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Bravo !! Tot inainte !! http://www.youtube.com/watch?v=zz2d8lLWxbE

    RăspundețiȘtergere
  6. Mult succes la noul loc de munca si mult noroc la master :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu pot decat sa-ti doresc sa ai putere de munca si timp de invatat:D Sper sa-ti iasa totul asa cum ti-ai propus si nu-ti face griji ca vei reusi cu siguranta sa arati ce poti si la munca :D
    Te tzuk :*

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)