Pagini

Despre reclame, anunturi, s.a.m.d.

Hello dragilor! Ce mai faceti? Eu sunt bine, sanatoasa, multumesc pentru gandurile bune din postarile anterioare. Azi o sa abordez un subiect care pe mine incepe sa ma irite si anume reclamele. Am gasit si eu un serial fain aseara pe Kanal D si din 20 in 20 de minute eram scoasa din lumea filmului pentru ca trebuia sa fiu bagata in lumea reclamelor, reclame care devin stresante la un moment dat, nu stiu, adica cei care fac reclamele astea la tot feluri de chestii gen tampoane chiar au impresia ca folosesc cuiva, hai faci o data, de doua ori, o luna poftim pana afla lumea de produs, dar nu o perioada nedeterminata, pe bune, deja imi vine sa arunc televizorul pe geam... 

Mno, am vazut si reclame interesante, de exemplu acelea cu site-uri de anunturi, bun, astea chiar sunt utile, zau ca as vrea sa vad o reclama si la un site de anunturi pentru autoturisme, sa puna acolo un titlu mare: "Autoturisme de vanzare Bacau" sau "Autoturisme de vanzare Second-Hand" sau simplu "Autoturisme de vanzare", bineinteles ca acesta este doar un exemplu, mai sunt si alte anunturi, de ce nu se face o reclama cu locuri de munca? Unde sa-si gasesti loc de munca, da' sa fie pe bune, nu asa ca la AJOFM sau ca pe alte site-uri inutile... 

Si ca tot am adus in discutie anunturile, va fac si o recomandare, autodel.ro, este un site ce se ocupa de anunturi auto, acolo se gasesc autoturisme noi si second hand, arata dragut, este usor de utilizat ca sa zic asa si foarte util, so, daca va plictisiti sau vreti sa va achizitionati o masinuta, sunteti invitatii mei. Nu fiti timizi! Fie vorba intre noi, eu am gasit niste masini care-mi fac cu ochiul la un pret destul de bun, dar mai intai trebuie sa am carnetul, hi hi, ca asaaa... sa stau cu ea la poarta, nu-mi place, eu ori lipesc oamenii de asfalt, ori nu-i mai lipesc, pai cum! (glumeam, putin cam sadic, dar tot gluma este, mwahaha).

Revenind la reclame, sunteti de acord cu mine? Se zice ca sunt doua categorii de oameni: cei carora le plac reclamele si cei care atunci cand le vad simt o puternica dorinta de a arunca televizorul pe geam, dupa cum v-ati dat seama eu fac parte din cea de-a doua categorie, voi?

Sa aveti o zi de dumininca linistita. 

10 comentarii:

  1. Chestia e ca nu ma deranjeaza ca dau reclame, cineva ia un ban pentru asta pana la urma, si altfel, ar muri de foame. Zic si eu. :)) Ma deranjeaza rau de tot reclamele alea tampite, care nu au nici o legatura cu produsul. Bobonete in stand-up zicea bine: "Atingerea conteaza, senzualitatea la fel...... Cuie cu floarea de 8! Acum si in magazine!"
    Sunt si unele reclame dragute, care ma relaxeaza, precum cele de la Orange care intotdeauna au fost de bun gust. Dar in rest, majoritatea da, ma fac sa arunc televizorul pe geam.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu prea am probleme cu reclamele, ma uit la tv destul de rar :))

    RăspundețiȘtergere
  3. In primul rand si eu am vizionat serialul de pe Kanal D si chiar dadeau deja in prostie reclame.. DA si eu le urasc si le da chiar in momentele importante.., de te apuca toti dracii'.

    RăspundețiȘtergere
  4. si pe mine ma streseaza reclamele :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt total de acord cu tine. :)) Eu una ma uit cam rar la televizor ,la 1-2 emisiuni cum ar fi "X Factor" dar si atunci cand ma uit dau aia la reclame incontinuu ,oricum eu imi fac de lucru cat sunt reclamele ca nu suport sa stau sa ma uit la ele. :)) dar sunt destul de enervante.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu ma incadrez tot la a doua categorie. M-am uitat destul de rar la tv in ultima perioada, dar asta nu m-a ferit totusi de reclame, mai nou au aparut si pe youtube :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Cand sunt reclame, reduc volumul si fac altceva. Nu pot sa spun ca ma deranjeaza reclamele propriu-zise, ci durata lor...15-20 de minute este putin cam exagerat.

    RăspundețiȘtergere
  8. nu fac parte din a 2-a categorie, dar ai dreptate, deseori exagereaza si uit la ce ma uitam!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu prea mă uit la televizor însă ori de câte ori prin ocazia să arunc şi eu un ochi pe acolo dau doar de reclame. Două minute din film restul reclame peste reclame şi aşa îmi trece orice chef să mă mai uit la televizor. Bagă unele reclame fără atâta de fără niciun sens că îţi lasă un gust amar în gură.

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca asteapta aia sa cumpar eu ceva doar pentru faptul ca am vazut reclama x, cred ca mor de foame :)) Eu am tv in casa, dar pe post de bibelou :)) Il pornesc doar cand e X Factor si Romanii au Talent, atat... Si da, sunt mega-enervante reclamele -_-

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)