Pagini

Zburati balonase, zburati!

Va mai amintiti de lista facuta de mine pe vara? Ei bine daca da atunci stiti ca acolo mi-au ramas o gramada de puncte nebifate printre care si unul in care imi propusesem sa leg de baloane biletele si sa le dau drumul in vazduh sa-si ia zborul (ha, ce poetica am fost). Si ce credeti voi ca s-a intamplat acum 2 zile? 

Prietena mea cea mai buna mi-a pregatit ceva special! M-a sunat la munca si mi-a spus ca vrea sa mergem la locul nostru preferat din oras fiindca vrea sa-mi faca o surpriza micuta, dar care o sa-mi placa cu siguranta, va imaginati ca eram super curioasa si abia asteptam sa termin programul ca sa vad despre ce este vorba, hi hi. Ne-am vazut, ne-am urcat in masinuta si am mers fain frumos la locsorul nostru, am vazut ca scoate din geanta niste carioci, apoi biletele, va jur ca nu ma asteptam la treaba asta, am fost atat de incantata mai ales cand am vazut si balonasele: 2 verzi, 2 albastreeeee, bineinteles ca am decis sa facem si poze ca sa imortalizam momentul si sa va arat si voua ce se mai intampla in my life.

Aaaa si pe biletele ne-am scris dorintele, sa nu ma intrebati daca si-au luat baloanele zborul ca nu va raspund, mwahahahaha.
Acilea am pus si o poza intoarsa fiindca mi-a fost lene sa o decupez, e facuta invers si na, oricum va rog sa-mi scuzati moaca, eram dupa serviciu si avusesem o zi proasta, nu stiu cum e la voi, dar la mine cand am zile proaste se reflecta in vestimentatie, ceva gen, nu cred ca ma intelegeti. 

Mno, oricum cu ocazia asta vreau sa-i multumesc pentru tot ce face si a facut pentru mine si va multumesc si voua ca nu m-ati uitat in perioada asta. Pupicei!

PS: Mi-am dat demisia. 

23 de comentarii:

  1. Wiii! Ce frumos și drăguuuuț!!! Bravo măi!

    What? Ți-ai dat demisia? Why?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce surpriza draguta din partea ei. Sa inteleg ca nu si-au luat zborul baloanele? Oricum super dragut gestul si ma bucur ca ai reusit sa faci asta. Astfel de momente parca ne mai destind, ne relaxeaza.
    P.S: M-a surprins P.S-ul tau! :)) Sper ca e ok! Pupicei! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu si-au luat zborul ca nu batea vantul:D da, chiar m-a destins:D mi-a placut tare mult, sunt foarte bine:D te pup :D

      Ștergere
  3. Ce frumos gestul prietenei tale <3 SI frumos ca ti-a venit in minte sa faceti asa ceva <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Abia acum am vazut...ti-ai dat demisia???????? :o Valeleeeeeeeeeeeeeeeu!!!! :)) CRACI!

    RăspundețiȘtergere
  5. aaa...de la tine este biletul cu inimioare :)))...a ajuns la mare!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sper sa ti se indeplineasca dorintele :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumos gestul! Prindea bine un flacon cu heliu! :)
    Demisie? De ce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) stiu stiu:D dar n-am avut de unde:D demisie, da. Pentru ca nu mai mergea:)

      Ștergere
  8. Foarte frumos din partea ei :3 Pupici :*
    Ti-ai dat demisia? Why? O_O

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)