Pagini

Motanica incaltata

Am revenit la o dilema din trecut si anume: adidasi sau pantofi? Stiu ca pentru baieti nu e o problema atat de delicata, dar pentru noi fetele este! Ati vazut cum suntem noi, avem dulapioare (dulapioaie poate, hahaa) ticsite cu haine, pantofi, accesorii si mai stiu eu ce si cand vrem sa plecam undeva si trebuie sa ne pregatim ne mataim o jumatate de ora ca nu avem cu ce sa ne imbracam, apoi incercam 10000 de combinatii posibile cu hainele si in final alegem prima combinatie care ne-a venit in minte, de fapt in cazul asta nu stiu daca toate fetele fac la fel, dar eu cam asa patesc, hihi. 

Si de ce spuneam ca am dilema? Ei bine acum fac parte si din clasa muncitoare si stiti ca am inceput sa imi schimb stilul vestimentar, nu am mai incaltat adidasi pana acum 3 saptamani prin oras, poate doar la alergat, deci... Ideea este ca nu stiu ce sa fac, cu pantofii clar o sa-mi rup picioarele, sa stai 10 ore in picioare pe tocuri nu e tocmai o placere, insa adidasi, mmmmmmmmda, poate doar adidasi cu platforme ca in rest... As mai avea o varianta, ghetute. Am facut niste sapaturi pe Google cautand pantofi dama eleganti si cizme dama pentru toamna si am dat de Miniprix, aproape ca uitasem de site-ul acesta, il stiu din liceu de cand mi-am comandat niste sandalute si o geanta, sa stiti ca au produse de calitate si ieftine si eu as zice ca merita sa aruncati si voi o privire dar nu inainte sa va arat despre ce ghete vorbeam:
sursa foto: www,miniprix.ro
Asadar ce spuneti? Mie imi plac la nebunie, sunt albastreeeee si au si tinteeeee, yuuuuumy, yuuuumy, m-am gandit sa-mi iau pe negru, dar parca e prea comun, nu? Eu zic ca aceste ghetute ar fi o alegere buna, sunt de toamna, sper ca sunt si comode, hmmmm, voi ce ziceti?

PS: Nu ma intrebati ce-i cu titlul, am dormit 4 ore ca am avut inventar pana la 5 dimineata si sunt capiata... 
Sa aveti o zi faina.

15 comentarii:

  1. Mie imi plac foarte mult ! E o alegere minunata

    RăspundețiȘtergere
  2. eu sunt mare fan ghete si bocanci...asa caaa...da!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac, pe negru poti face mai multe tinute.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt faine raaau, dar eu as alege ceva pe maro...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D maro? nu prea sunt fan :D dar o sa vad ce gasesc si pe la mine pe aici :D

      Ștergere
  5. Eu una ador culoarea asta! <3 si ele sunt dragute ,deci si eu zic tot da. :) Cat despre site si eu mi-am comandat de acolo anu trecut parca ,o haina de toamna ,a fost cam mare de mine (asa era modelu ,dar a facut-o mama sa-mi vina mai bine :D ) chiar au lucruri frumoase acolo si la preturi destul de accesibile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D hihi:D si o prietena a patit cu o geanta sa fie mai mare decat ne asteptam, dar bine ca asta nu a fost o problema :D

      Ștergere
  6. O alternativa a pantofilor cu toc ar fi cei cu platforma.Apoi mai este si varianta tocurilor groase care iti ofera mai multa stabilitate.

    Sunt dragutele ghetutele dar daca ar fi sa aleg pentru mine as alege pe negru.


    Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)