Pagini

Liste, job-uri, alergat, rochite, vara...

Ehe, s-a dus si vara asta, si dupa cum stiti eu mi-am facut o listuta cu lucruri de facut, dar vreau sa va spun ca parca de la inceput am facut lista cu teama ca n-o sa fac multe din chestiile respective si chiar asa a si fost, poate nu le-am facut din neglijenta, lene sau mai stiu eu ce, dar stiu ca nu le-am facut si ca nu-mi place treaba asta... Asadar sa va arat listuta cu punctele bifate, dupa cum spuneam stau destul de prost fiindca as fi putut sa fac multe si am lasat-o balta, ca de exemplu primul puncticel: sa fac in fiecare zi de vara o poza, so easy si nuuuuuuu, am inceput sa fac la inceputul verii, insa am abandonat prin iulie cand deja se intamplau tot felul de chestii in viata mea si am simtit nevoia sa iau o pauza...
Am reusit sa-mi marturisesc sentimentele, furie, tristete, fericire, asta a fost un lucru bun pentru mine (zic eu) fiindca m-am descarcat, de asemenea am reusit sa alerg si mai mult, sa mananc mai sanatos (asta pana sa ma angajez), aaa da, am reusit si sa ma angajez, deci niste realizari destul de mari pentru mine, hi hi. Imi mai propusesem sa port rochii de vara lungi cu sacouas sau bleizer, da' nu am gasit ceva care sa-mi placa si sa fie si accesibil ca pret, ca deh, insa am gasit ceva acum pe un site, Glittio.ro, au multe reduceri la super produse, printre care si un corset modelator care subtiaza talia si aplatizeaza burtica, stiti voi creeaza efectul acela de clepsidra. Tare, nu? Sa va arat si cate ceva de pe acest site ca sa vedeti ca nu vorbesc prostii.

Sursa foto
Revenind la listute, m-am gandit sa mai fac una si pentru toamna, ce spuneti? Desi parca vad ca nu o sa bifez toate puncticelele alea, mai bine renunt la idee si va recomand un film, I just don't know how she does it, este cu Sarah Jessica Parker, o actrita deosebita. V-am tucat, seara faina si week-end mai mult decat perfect sa aveti. 

11 comentarii:

  1. Nici eu nu am reusit sa fac tot ce imi propusesem vara asta, dar sper sa le finalizez in aceasta toamna.
    Sa ai un weekend minunat :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu am reusit sa fac tot ce imi propusesem vara asta, dar sper sa le finalizez in aceasta toamna.
    Sa ai un weekend minunat :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar trebui sa faci si pentru toamna, chiar daca nu le vei putea indeplini pe toate:-D

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred ca niciodata nu mi-am facut liste. :P
    Sa ai un weekend fain! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Am avut si eu de gand la inceputul verii sa fac o astfel de lista, dar am presimtit ca o sa uit de ea sau o sa-mi fie lene si am renuntat. Cred ca am intuit bine. Cat despre toamna...astept sa ma surprinda ea!
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) hihi:D cred ca la fel o sa fac si eu de data asta cu toamna ;))

      Kissuiala:D

      Ștergere
  6. Stiu filmul si mi-a placut povestea.

    Apropos de liste cu chestii de facut, eheeee cate nu imi propun si eu si abandonez si apoi ma simt aiurea si rusinata ca nu am atins acele scopuri.

    Stii ce as vrea eu foarte mult?Sa fac calatorii in afara Romaniei.Doamne cat visez la asta!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)