Pagini

Din seria: "Aventuri la cumparaturi"

Ma uitam pe Youtube la videoclipuri cu Mariah Carey si la un moment dat zaresc pe degetelul ei un inel super-mega-ultra superb in forma de fluturaaaaaas, inca un motiv pentru ca sa nu dorm noaptea zau asa!!! Atat de fain este, mai maaaaai, i se si potriveste pentru ca ea este asa finuta (ca mine) si frumoasa, si eleganta si toate cele, tocmai de aceea nu m-am putut abtine sa nu dau fuguta pe Google sa vad ce bijuterii cu fluturasi pun la dispozitie site-urile de bijuterii on-line (din nou). Asadar si prin urmare am gasit cateva perechi de cercei mirobolanti pe un site, SilverZone, insa am o mica problema, nu ma hotarasc pe care sa mi-i iaaaaaaaaaau si de aceea am decis sa apelez din nou la ajutorul vostru pentru ca din pacate nu-mi permit sa-i cumpar pe toti (asa cum as vrea eu) si trebuie sa aleg o perecheeeee, deci sa vina pozele!!!

Deci ce sa aleg? Sunt mai multi cercelusi pe site, dar eu am ales ce-mi place mai mult si nu pot sa ma hotarasc, desi daca stau bine sa ma gandesc cei din stanga jos imi fac cu ochiul, parca ma striga "Cumpara-ne!", da' parca ma striga si perechea a 3-a de pe primul rand si nu stiu ce sa faaac, roz sau alb? Alb se asorteaza la orice, hmmm, hmmmm, si cei cu perlute sunt frumusei, offf, grea deciziee, grea, greaaa!

PS: In caz ca va intrebati de ce nu vreau inel cum are Mariah sa stiti ca nu prea nimeresc dimensiunea si alegand cercei consider ca merg la sigur, hihi. 
Week-end fain si La multi ani de 1 iunie!

4 comentarii:

  1. Toti sunt foarte frumosi ^_^ Mie imi plac in mod deosebit, cerceii cu nr.3 de pe randul de sus :3

    La multi ani,Lavi! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie,mie,mie imi plac cerceii cu numarul 5. Aia cu roooz si cu un fel de rama argintie. Sunt chiar foarte draguti. Sper sa-i iei :3.

    La multi anisori copiluto!:*

    RăspundețiȘtergere
  3. sincer..nu prea sunt adeptu la asa ceva nu stiu de ce :))

    RăspundețiȘtergere
  4. au chestii frumoase , ce sa zic :)) , mai bine nu ma uit !

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)