Pagini

Viata mai putin serioasa.

Sau "Life less serious.", aceasta este filosofia lui Chupa Chuck sau mai simplu Chick (owww, si va rog frumos sa nu va ganditi la Chuck Norris ca ne suparam, hi hi.) 

Cine este Chupa Chuck?
Ei bine, el este reprezentatul acadelelor Chupa Chups, de fapt este gresit cand spun reprezentant, el este ceea ce avem nevoie cu totii zi de zi pentru o viata mai buna: pace, liniste, relaxare...

Ce face Chupa Chuck?
Stiam eu ca sunteti curiosi si la un moment dat o sa va puneti si aceastra intrebare, hmmmm, Chuck nu face nimic altceva decat sa savureze o acadea Chupa Chups, chestie care nu ne-ar prinde rau nici noua asa din cand in cand.
Mi-a placut tare mult sloganul lui Chuck:
"Chupa Chups este mai mult decat o simpla acadaea. Este o solutie de urgenta pentru a evada de pe teritoriul seriozitatii. Cand savurezi Chupa Chups vezi lumea cu alti ochi!"
Minunat, nu? Va marturisesc ca eu de fiecare data cand pap o Chupa Chups-ica ma deconectez de la totm parca m-as afla pe un taram cu acadele, jeleuri, caramele si alte dulciuri mega-ultra fantastice, yuuumy (stiti voi gen videoclipul lui Katy Perry- California Gurls, mwahaha).

Acum probabil va intrebati cum arata Chuuck. V-am tinut putin in suspans, hi hi si imi cer scuze pentru asta. Asadar vi-l prezint pe Chupa Chuuuuuuuck!!!!

Tare simpatic, nuuuu?

Daa, deci foarte interesanta filosofia de viata a lui Chuck, si stiti ce e si mai interesant? Jocul de pe www.chupachups.ro/ unde puteti castiga o gramada de premii faine. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site, sa va logati cu contul de Facebook, invartiti roata norocoasa si incercati sa strangeti cat mai multe credite pentru ca aceste credite se vor transforma ulterior in cadouri frumoase: papusi mini-Chuck, huse Chupa Chups si chiar tablete Samsung. Concursul se desfasoara pana pe 14 iulie 2013.

Nu uitati sa-i dati un like lui Chuck pe pagina de Facebook a celor de la Chupa Chups (aici) unde veti fi pusi la curent cu toate noutatile. Ia sa vedem, cine e fan Chupa Chups???

Week-end fain sa aveti.

2 comentarii:

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)