Pagini

Palmi-ce?

Ma uitam si eu la televizor ca tot omul si dau o de o stire "Palmisoara sau Timisoara?", ceva gen, o stire idioata unde aratau cum studentii de la Timisoara s-au tolanit pe ciment in semn de protest sub palmierii pusi la sensul giratoriu din Timi si va spun sincer ca mi s-a facut scarba cand am vazut cat de caterincosi au putut sa fie: si-au etalat oamenii masinile de fite, vestimentatie ca la plaja, unii chiar si-au luat sezlonguri dupa ei, etc. etc. Da, cica asa protesteaza ei impotriva primarului care a dat bani grei pe acesti palmieri, dar ce nu inteleg eu este de ce ii intereseaza pe ei asa tare ce face primaru' cu banii? Omu' probabil a avut fonduri europene si a considerat ca e o investitie buna, infrumusetarea orasului, ce e asa deosebit ca a pus niste palmieri??? 

De exemplu si noi la sensul giratoriu avem construit Piciorul Podului lui Traian imprejmuit de mici cascade sau ce or fi si arata superb, ce ar fi insemnat acum sa mergem sa ne intindem si noi pe acolo ca vai Doamne a pus primaru' cascade la sens si sa protestam manifestandu-ne ca niste maimute cum ca am fi la Cascada Niagara, va dati seamaaaaa, noi avem cascaaade in oras, pai cine mai e ca noi? Sa va arat despre ce vorbesc:
Sa fim seriosi oameni buni, nu va place ca orasul in care locuiti sa arate bine??? Mie daaaaaaaa, mie chiar imi place ideea cu palmierii, imi place si piciorul nostru, imi place tot ce e nouuu si cred ca ar trebui apreciata intentia nu criticat faptul ca s-au cheltuit o caruta de bani de care oricum nu aveti parte, hi hi. Am dreptate sau nu??? 

Mno, ma pun sa mai invat cate ceva ca maine am examen (din nouuu), aaa si in caz ca sunteti curiosi am mai avut doua examene si am luat 10 la ambele (yeeeeeeey!). Multam' ca mi-ati tinut pumnii, o sa incerc sa nu mai fiu asa reaaa si sa nu mai critic lumea ca nu-i frumos, pana atunci zi faina sa aveti.
sursa foto

18 comentarii:

  1. Ma bucur ca ai luat note de 10 ^_^ Iti urez succes maine la examen :3
    Asa sunt romanii, pus pe caterinca :)) Stii cum se spune: "Cand nu ne duce capul, facem caterinca", asa si ei.
    Mna...nu sunt adeptul palmierilor, dar nici cu aia de fac prosteste nu sunt de acord.Sunt de parere ca daca e frumos, se merita...nu e, nu se merita :D

    RăspundețiȘtergere
  2. "Protestul" s-a datorat faptului ca majoritatea timisorenilor, sau na, tinerilor din Timisoara, considera ca niste palmieri pur si simplu nu au ce cauta in Timisoara. Orasul (si intreaga noastra tara de altfel) nu se afla intr-o zona exotica, Timisoara nu e un oras de la mare (sa zici ca deh, vrei sa arate ca o insula), deci palmierii nu au ce cauta in centrul orasului. Primarul putea face o sumedenie de alte imbunatatiri cu acei bani (care sunt cateva mii de euro), cum ar fi sa repare din drumuri. Sau na, sa zici ca a vrut sa infrumuseteze orasul, putea face cu totul altceva. Gen ce s-a facut la voi - cascade/fantani. Sau ar fi putut renova monumente/cladiri deja existene. Sau, daca chiar vroia copacei in locurile unde a pus palmierii, putea aduce cu totul alti copaci. Putea pune flori! Fii sincera acum, palmierii nu te duc cu gandul la mare/peisaje exotice?
    P.S.: Comentariul meu nu este o critica la adresa postului tau, pur si simplu am vrut sa-ti explic motivele din spatele a ceea ce s-a intamplat la Timisoata. Si da, bineinteles ca sunt timisoreanca :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Omul vrea sa se simta ca in tarile exotice:)) ce are toata lumea cu el ?:))

      Ștergere
    2. Eu si multi altii dupa cum ai observat credem ca e deplasata treaba :)) Acuma na, fiecare are parerea lui :D

      Ștergere
    3. Omul vrea să se simtă ca în țările exotice pe bani altora. Asta deranjează lumea.

      Ștergere
  3. bafta si eu am dat 5 examene si le-am picat pe toate +4din semestru trecut = 9 restante + ce o sa urmeze din urmatoarele 3 examene ramase :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Te rog nu fă comparații între Severin și Timișoara. Reproducerea podului lui Apolodor e superbă și reprezintă o parte din istoria orașului, pe când plamierii plantați de Robu nu sunt decât ,,o parodie”. Aici nu se discută despre faptul că puteau să se facă alceva cu bani investiti, ci de faptul că acei pomi nu fac parte din fauna zonei și că în câteva zile pot să putrezească si s-au dus banii direct pe Bega . Putea să aibă orice altă idee, cum ar fi de exemplu fântânile acelea din Severin de pe bulevard, însă nu, marele primar a dori palmieri.
    Eu personal locuiesc pe o stradă unde drumu cred că nu a mai fost reparat de câtiva ani buni, de te miri cum nu îți rupi gâtu, însă domnu primar vrea sa imi pună palmieri la geam . Poate doar să ma țin de ei să nu pic din cauza gropilor.
    Dacă tot ai de gând să discuți despre o temă interesează-te despre ea. Ascultă puțin de ce au ieșit oamenii aia în stradă, și nu îți mai da cu părerea de la 200 de km.
    iartă-mi abordarea prea deschisă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am ce sa-ti iert, e parerea ta si nu am nicio problema, eu stiu ca sunt si alte lucruri de facut cu banii pentru ca si la noi in Severin e aceeasi situatie, dar mi se pare aiurea modul in care protesteaza si oricum nimeni nu ii ia in seama :-?? Sa fim sinceri, d-aia numai poate primarul de protestele oamenilor :-j el face tot ce stie :)

      Ștergere
  5. Eu nu mai sunt in Timisoara:(,insa cand am auzit stirea,ochii au inceput sa-mi straluceasca:D Cred ca arata super!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. protestele acum sunt elegante si confortabile...da' sa se fi mutat mazare de la constanta la timisoara? sunt confuza. si totodata trista, ca nu protesteaza nimeni din sezlonguri pentru achizitii de maimute, de elefanti cu trompa in sus, niste piramide, o coasta de fildes, o clima tropicala sau de-s palmieri, macar sa fie de zahar sau de cocos...:)
    in romania se gasec o multime de arbori ornamentali care suporta pewrfect clima locala, dar deh...business is business :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Si mie mi se pare ca se face mult prea putin pentru tara asta... Si dupa ce ca se face din joi in pasti, se mai gasesc si niste tantavani sa atraga atentia cu prostia lor...

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)