Pagini

“Nebunia” bratarilor cu snur

Fetelor asa e ca va place sa aveti o multime de accesorii, si de ce nu poate sa si incercati sa vi le confectionati singure? Va propunem sa vedeti multe combinatii de culori vii, ca doar e vara, materiale si metode de realizare, fi “open mind” in privinta modelelor.

Te poti gandi la o multime de variante, cu cristale, pandantive din metal, bilute si ca sa fie mai eficient, bratara cu snur sa fie reglabila (trageti de noduri pentru a largi sau strange ata). Asa poti sa o dai jos de la mana oricand, foarte simplu.

In general pentru confectionarea acestor bratari cu snur, se folosesc nodurile mestesugaresti de mana, pentru a crea modelul traditional, care a aparut pentru prima data in Europa Centrala. Trebuie sa cauti cel mai puternic efect coloristic posibil, forma vine pe locul doi. Intr-adevar, alegerea culorilor potrivite este cruciala, orice culoare este frumoasa si armonioasa, atata timp cat are alaturi o alta care sa o puna in valoare.
Bratara (colier) din sfoara cerata mov cu alama
Bratara (colier) din sfoara cerata mov cu alama (lungime 60 cm)
Bratara Shamballa din siret negru impletit cu cristal rosu
Bratara Shamballa din siret negru impletit cu cristal rosu
In prezent, ca si in trecut, celebritatile sunt cele care decid care sunt trendurile, iar in primavara aceasta atat la accesorii cat si la vestimentatie, verdele menta a devint una dintre cele mai utilizate culori. Specialistii spun ca verdele are efecte incredibile asupra psihicului, este discret si vaporos, aminteste de culoarea marii si de zilele petrecute pe plaja.
Pur si simplu iti creeaza un efect de racorire, astfel poti include bratara cu turcoaz intr-o tinuta de vara, de exemplu la o fusta vaporoasa si lunga. Bratarile cu snur pot fi purtate atat la o tinuta colorata, cat si la una mai putin pastelata, pot fi accesorizate si alaturi de un ceas. Insa categoric nu folosi aceste bratari la o tinuta excentrica sau eleganta.
Nu uitati si de coafura, care poate fi foarte simpla, de asemenea, si de machiajul care trebuie sa fie destul de natural. Exceptand culoarea anului, fi personala si impunatoare, te poti gandi la intregul registru de culori, de la roz la violet, albastru si verde, creat de ametist, peridot, cuart roz, turcoaz, lapis lazuli in combinatie cu perle, agate, onix, argint sau aur pe care le poti aplica la aceste bratari cu snur.

Bratara din sfoara cerata cu pietre roz si rosii
Bratara din sfoara cerata cu pietre roz si rosii
Bratara ajustabila cu turcoaz reconstruit
Bratara ajustabila cu turcoaz reconstruit
Nu uita ca vara aceasta te asteapta si mai multe provocari, la iesitul in oras, in club, pe faleza, asa ca asigura-te ca ti-ai asortat bratarile cu brio la tinuta purtata de tine.

Fa-ti viata frumoasa si colorata cu SilverZone.ro!

4 comentarii:

  1. Stii ce nu stiu eu in legatura cu ele, modul de inchidere ori sunt elastice si introduci mana?
    Nu am avut o atractie foarte mare catre ele, m-am uitat cum se face fugitive insa mi-am canalizat timpul catre alte activitati.

    Prima mi se pare cea mai frumoasa!

    About women and not only Blog

    RăspundețiȘtergere
  2. am un snurulet rosu de la prima cutie Pink Box...7-8 luni , nu mai stiu , dar ma bate gandul sa-mi i-au una ca lumea !

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe mine nu ma mai lasa prietenul meu sa dau banii pe atatea bijuterii:)))

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)