Pagini

Despre machiaj...

Probabil v-ati dat seama ca am intrat in sesiune (de fapt intru luni) pentru ca sunt tare vrednica de cateva zile, zau ca as scrie non-stop pe blog, imi vin ideile una dupa alta si aproape ca depasesc limita cu care este obisnuit blogul meu in ceea ce priveste postarile (1 pe zi sau la cateva zile). Trecand peste, nu stiu cati dintre voi stiti dar pe langa unghiute am inceput sa-mi pun in practica abilitatile pentru a realiza fel si fel de machiaje (daca ma urmariti si pe celalalt blog o sa vedeti despre ce este vorba), dar totusi sa stiti ca mai am multe de invatat pentru ca talentul nu ajunge, cel putin eu nu sunt multumita de "operele" mele. 

Ei daaaa, si sa ma vedeti toata ziua "googalind" dupa fel si fel de machiaje: machiaj ochi verzi, machiaj ochi albastri, machiaj ochi caprui, machiaj fantezie, machiaj pentru brunete, machiaj pentru blonde, palete de machiaj, pensule, etc. etc. Insa ce credeti voi, ca-mi ajunge? Sa ma vedeti inainte de a pleca in oras, ma machiez de 3 ori cu toate culorile posibile si in final raman tot la machiajul meu simplu, adica eyeliner, rimmel, fond de ten, blush si ruj. Simplu ca buna ziua! Dar nuuuu, CLM trebuie sa incerce tot ce vede ea pe Youtube, ca altfel nu se poate, de parca nu era de ajuns ca sunt obsedata de unghii, acum am devenit obsedata si de make-up, uoooof.
sursa foto
Si pentru ca tot am atins acest subiect pe cuvant ca eu nu inteleg tipele care se machiaza strident in miezul zilei sau tipele alea care se machiaza atunci cand merg la sala, pai bine mai fetelor voi nu stiti ca ziua se poarta un machiaj cat mai simplu??? Cat despre sala, acolo nu se recomanda machiaj deloc, sa va spun si de ce: transpiratie! Imaginati-va ca fata voastra este ca un burete si absoarbe tot, adica crema, fond de ten, transpiratie, va dati seama ce aveti pe piele??? Eu stiu ca incercati sa fiti sexoase sau mai stiu eu cum, dar nu la sala, acolo te duci sa iti lucrezi corpul, sa te eliberezi de stres, sa te relaxezi, in niciun caz sa faci parada modei. Deci ne-am inteles, no make-up at the gym please!!! Baietii va plac mai mult asa naturale, pe cuvant, o sa vedeti ca in curand o sa fac sondajul despre care vorbeam in postarile anterioare si o sa-mi dati dreptate. 

Dar gata, va las, poate data viitoare daca vreti va dau niste ponturi pentru un machiaj rezistent. Seara faina.

15 comentarii:

  1. Monica, mult succesc cu machiajul, chiar cred că-ți iese fain.
    Eu una nu mă mai machez deloc :)). Aveam un timp în care dădeam rimel și-mi făceam codițe cu tuș negru, dar acum nimic, dimineață mă spăl bine pe față și sănătate:)), și prietenul meu nu face figuri că de ce nu mă machez, chiar el mi-a zis că e mai bine fără, so.. nu moare nimeni fără machiaj, vă zic din propria experiență:))
    O duminică faină, sweetheart!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu ma machiez de obicei la sala,n-ar nici un rost:P

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este! Adevarata frumusete este cea naturala :D
    Eu ma bucur ca scrii asa des pe blog :3 Poti nota unele idei pentru viitoarele articole pe un carnetel, eu asa fac ^_^
    Iti urez succes la examene si sa iei numai note mari >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Bunaaa.Ai un premiu de la mine :d :
    http://fantasy-readers.blogspot.ro/2013/06/heilume-nun-am-murit.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Heeei, iti urmaresc blogul de foarte-foarte-foarta multa vreme si la multi ani >:D< si imi plac machiajurile(sau machiajele?) alea googalite si mult mult mult succes!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie nu mi a placut niciodata machiajul prea extravagant. Prefer ceva simplu si care sa mi accentueze trasaturile.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)