Pagini

Miercurea fara cuvinte- Summer bucket list 2013

Am uitat sa fac listuta pe 1, dar nu-i problema ca recuperez, cu ocazia asta am gasit si ce sa postez pentru miercurea silentioasa, desi n-o sa fie chiar fara cuvinte, dar stiu ca o sa ma iertati pentru ca eu sunt o draguta si pe mine nu se poate supara nimeni, hi hi. 

Asadar, cum va spuneam mai demuuult listele ma ajuta sa ma organizez si sa-mi duc la indeplinire anumite dorinte, ceea ce pentru mine este o realizare destul de mare avand in vedere ca eu incep 1000 de lucruri si nu termin niciunul (din pacate) decat cine stie cum impinsa de la spate (urata treaba asta, stiu), da' sa nu credeti ca nu termin pentru ca nu sunt in stare, ci pentru ca pe parcurs gasesc altceva mai interesant de facut, ca sa va dau un exemplu, postarile! Ei bine cand ma apuc sa postez ceva plec la drum cu o idee, dezvolt, dezvolt, scriu, apoi stau ce stau si ma gandesc ca mi-ar trebui si o imagine sugestiva, si dai CLM-ico si cauta poze pe Goagal, intre timp mai arunc un ochi si pe tumblr poate poate, imi suna si telefonul, intru putin si pe Facebook sa vad cine ma mai cauta, revin intr-un final la postare... si ce credeti? Am uitat ideea de la care am plecat, hahaha, foarte tare. Recitesc ce am scris, imi vin alte idei, caut alta imagine, intru iar pe tumblr, Facebook, etc... si uite asa o tin panaaaaaa, panaaaa reusesc sa termin postarea (in vreo 2, 3 ore).

Mda, trecand peste aceasta introducere interesanta, va prezint 16 chestiute pe care mi-am propus sa le fac in aceasta vara. Prima este "furata" de la vara trecuta pentru ca mi-a placut tare mult si pentru ca mi-am dat seama ca fiecare vara are o poveste, uneori povestea se termina odata cu acest frumos sezon, alteori povestea dureaza mai mult, cine stie... poate chiar o viata. Dupa cum spuneam mi-a placut tare mult pentru ca timp de 80 si putin de zile am facut poze la cate ceva si apoi cand m-am uitat in album (pe Face) parca totul era ca un film ce mi se derula prin fata ochilor, a fost o senzatie minunata sa vad cum timpul a aranjat lucrurile, hmmm, va recomand sa incercati experienta si o sa vedeti ce simtiti, nu se poate explica clar in cuvinte (cel putin eu nu ma pricep, hihi).
Soo, acestea sunt chestiile pe care mi le-am propus, sper ca in vara asta sa le tai pe toate de pe listuta ca nu-mi place sa raman cu datorii ca data trecuta. Si ca tot a venit vorba de data trecuta, am aruncat un ochi pe lista din 2012 si este mult mai mica decat cea de acum semn ca nu eram asa curajoasa ca acum, mwahahahaha. Ce parere aveti? Eu zic ca sunt realizabile (mai putin 16 ca e mai greu) si acum va las ca am vineri examen si nu am invatat nimic toata ziuaaaaaa, sa-mi tineti pumnii. V-am tucat.

Continuarea la Carmen.
Happy WW

19 comentarii:

  1. Foarte frumoasa lista ta ^_^ Pai...iti urez sa le faci pe toate :D
    Spor la invatat si succes la examen ^_^

    RăspundețiȘtergere
  2. La 1 septembrie vreau dovezi altfel nu cred nimic :))
    Succes la examen:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti geniala :)) punctul 6 e superb :X si usor de rezolvat :)) asta pt romantica de mine :))
    Pai draga CLM-ico succes iti doresc si vreau dovezi!:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Astept ca la sfarsitul verii sa ne prezinti lista si fiecare rand sa fie taiat.
    Succes la examen!

    RăspundețiȘtergere
  5. sa imi spui nota de la examen :))

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) Eu vreau poza cu "The Stranger" :))
    Bafta multa!

    RăspundețiȘtergere
  7. te astept la plaja , atunci ! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. daca 16 e greu, probabil e si 13, nu?

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)