Pagini

O noua metoda de "agatat" fete???

Sa va spun ce idee mi-a veniiiiiit dupa ce o fata mi-a povestit cum a fost abordata de un tip in parc. De fapt mai intai sa va spun cum a abordat-o, hi hi. Avem una bucata donsoara brunetica, frumusica, singurica intr-un parc pe o bancuta care asteapta pe cineva, intre timp un bucatoi de baiat decide sa o abordeze, dar cuuum? Ei bine spunandu-i ca face un fel de sondaj despre el pentru ca o perioada fusese depresiv din cauza unei relatii, asadar baiatu' si-a propus sa abordeze 100 de fete si sa le intrebe de ce ar vrea cu el o relatie si de ce nu. Foarte tare treaba asta nuuu? Si stiti ce e si mai tare? Tipa care ne-a povestit ba chiar a stat cu el la discutii si i-a spus ce ii place la el si ce nuuuuu, acum stau si ma gandesc, oare o fi vorbit serios sau doar s-a dat in spectacol?

Oricum, toata intamplarea asta mi-a dat o idee, mwahahahaha. Intr-o zi cu soare o sa-mi iau prietenele si un carnetel si o sa intram in taina cu baieti de la 20 in sus si o sa-i intrebam ce fel de relatii cauta ei, ce asteptari au de la o fata, ce fel de fete ii atrag, etc. etc. si o sa fac un articol sa impartasesc cu voi gandurile lor, insa inainte de toate astea m-am gandit sa va cer parerea, sa ma incumet sa fac treaba asta sau sa o las balta? Sincer la ce fel de oameni sunt pe aici tare ma tem ca as putea fi luata la misto, da' m-am gandit ca incercarea moarte n-are si ca totusi ar fi surprinsi de idee, cine stie poate chiar incantati, nuuu? 

Mno, cel putin eu daca cineva mi-ar cere parerea in ceea ce priveste relatiile i-as raspunde cu placere, ba chiar as fi in stare sa stau ore intregi sa vorbesc despre mine, despre ceea ce imi doresc de la oamenii din jurul meu, despre asteptarile mele, despre tooot, zau asa, ce e mai frumos decat o conversatie cu un necunoscut care are chef sa te asculte??? Nu? Ce pierzi? Dar sa stiti ca m-am gandit si la faptul ca baietii nu mi-ar raspunde sincer si atunci mini-sondajul meu nu ar mai fi pe bune, in fine, o sa ma gandesc ce si cum, trebuie sa pregatesc si un speech interesant ca sa le captez atentia deci mai dureaza, pana atunci va astept pe  cu o parere: Credeti ca baiatul vorbea serios sau a inventat pe loc o noua metoda de agatat? Sa aveti un week-end faaain.

Sursa foto

13 comentarii:

  1. Ar fi o experienta interesanta zic eu :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca a inventat pe loc asta(ceea ce este extrem de probabil) chiar este bun :)) Mi se pare foarte tare sa abordezi o fata asa, pe bune :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte tare faza! Sincer,nu m-as fi gandit niciodata la o chestie de genu :)) Hmmm...cat despre initiativa ta...ai nevoie de foarte mult curaj :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu cred ca este inventata, eu cred ca a avut un scop clar acel sondaj si stii cum se spune: "Din 100, pica una" si cred ca pe premisa asta a mers si el.

    Interesanta metoda de agatat, oare eu de ce nu m-am gandit la asta?:)) Poate am fost si eu depresiv intr-o viata anterioara si acum trebuie sa abordez si eu cateva zeci de fete :)) hihi...

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu cred ca este inventata, eu cred ca a avut un scop clar acel sondaj si stii cum se spune: "Din 100, pica una" si cred ca pe premisa asta a mers si el.

    Interesanta metoda de agatat, oare eu de ce nu m-am gandit la asta?:)) Poate am fost si eu depresiv intr-o viata anterioara si acum trebuie sa abordez si eu cateva zeci de fete :)) hihi...

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)