Pagini

Relatiile si reprosurile

Mrrr, sunt atat de revoltata pe oamenii care fac reprosuri, mai ales dupa ce au iesit dintr-o relatie. Zau ca nu vad rostul sa scoti ochii cuiva cu care ai petrecut o bucata buna de timp ca i-ai dat, ca i-ai facut, ca era nu stiu cum si ca datorita tie este ce este acum, ca bla bla bla, nu inteleg cum poate sa faca cineva un lucru atat de urat!!! 

Aaaa, ca ii mai scot eu ochii prietenului meu ca eu am venit data trecuta sa-l vad, si ca acum e randul lui sa faca treaba asta, e altceva (e doar un exemplu) desi nici chestia asta nu mi se pare ok, adica daca cineva vrea sa te vada vine si te vede domne, fara scuze, fara certuri, vine pentru ca ii face placere, nu??? Uatevar, astea-s copilarii, dar eu ma refer la chestii serioase, chestii gen alea care s-au intamplat cand un cuplu celebru s-a despartit: Gabriela si Marcel (sau cum il cheama), deci omul ala mi s-a parut atat de lipsit de caracter incat nu stiu, eu nu tin cu nimeni, dar el e sub orice critica, sa apari la tv si sa o faci pe femeia aia in toate felurile dupa ce ai stat 5 ani cu ea si ai impartit bune si rele, yuuuuucks, ce fel de om, ba nu, ce fel de barbat esti tuuu? No waaay, individul asta parca e o tarancuta din aia care face scandal pe ulita, iar ea, Gabriela mi s-a parut o femeie ok din punctul asta de vedere, nu a dat din casa prea multe (cel putin asa mi s-a parut),  a incercat sa aplaneze conflictul, bravo ei.

Si stati asa ca asta e un exemplu pe care il stie toata lumea, v-as mai putea da cateva: stai cu o tipa, da? Fata munceste, e cuminte, nu umbla prin club, nu da banii pe prostii, ba chiar strange bani sa-ti ia tie ceva, si tu, un porc care i-ai cumparat un lant de argint si un amarat de telefon, dupa ce te desparti de ea (din vina ta) te apuci sa-i ceri banii pe lant, pe telefon, sa-i reprosezi ca e materialista si sa o faci in toate felurileeee. Urat! Urat! Dar ma opresc aici cu exemplele pentru ca ma supar si ma razbun pe pc, iar el saracu' n-are nicio vina.

Cred ca ati prins ideea, da? Nu o dati pe olteneste cand va despartiti de cineva, nu reprosati, nu aruncati cu pamant in persoana respectiva, n-a mers asta este sau daca chiar nu va puteti abtine varsati-va amarul la prieteni, nu dati din casaaaaaaaaa! Nu-i fain! Mai ales daca sunteti fete, va dati seama ce impresie lasati celor care va aud vorbind asa???? Mno, gata, termin ca mai am de cautat material pentru licenta.
Zi faina.

27 de comentarii:

  1. Din pacate, sunt nenumarate aceste cazuri.De obicei, de la reprosuri se ajunge la insulte. Iar dupa 5 ani, de exemplu, baiatul se desparte de fata, se apuca sa o faca ca o gradina zoologica, dar el nu se gandeste ca acea fata i-a fost cealalta jumatate pentru 5 ani de zile.
    Urat sa se ajunga la asta! Sunt de aceeasi parere cu tine, daca nu merge...nu merge, este ok, poate exista prietenie si dupa despartire.

    Si nu te razbuna pe pc ca inca mai ai nevoie de el :3

    O zi placuta in continuare ^_^

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant articolul.Mi s-a intamplat de multe ori sa vad cupluri care spuneau ca se iubesc enorm,iar dupa ce s-au despartit se injurau ca la usa cortului!:)):))
    Cum ai spus si tu,asa ceva nu se face,nu e deloc frumos!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Prietenul meu e tare pe faza, daca nu imi convine ceva zice ca dupaia pateste ca in reclama si zic dupa un timp ca nu mai e barbatul de care m-am indragostit. Am patit si eu o chestie oarecum de genul, ma despartisem de un tip, era super ok dar pur si simplu nu exista scanteia aia, desi incercasem. Dupa vacanta toata clasa stia ca el s-a despartit de mine, da pe mine m-a amuzat situatia:)) De parca conta asa tare...

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut pe facebook o poza revoltatoare. Un tip daduse print screen la meajele intime pe care i le trimitea prietena lui si le-a facut publice dupa ce s-a despartit.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred ca, daca te desparti de cineva cu care ai avut o relatie serioasa si apoi arunci cu noroi in acea persoana, te denigrezi singur/a.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai trantesc si eu cate un repros.. la nervi. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. cred ca totul tine de educatie. e singurul lucru care imblanzeste astfel de stari...:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Invers cred că se întâmplă mai des.
    De obicei femeile spun vrute şi nevrute despre foştii. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. 7 ani de acasă! 7 ani de acasă! 7 ani de acasă! .. ce să mai ceri? bă.. sau îs baieții ăia care după ce se despart de tine se laudă că și-au tras-o cu tine, ceea ce e total eronat..băi, câtă minte-ți mai trebuie?! -.- urăsc persoanele astea, jur! Și nah, și fetele mai au partea lor de vină, mai ales când se apucă de bârfit, ceea ce nu e tocmai ok pentru o domnișoară..în fine, zi faină și ție!

    RăspundețiȘtergere
  10. O nominalizare de la mine, sper să-ți placă :)
    http://just-other-things.blogspot.ro/2013/05/versatile-blogger-award.html

    RăspundețiȘtergere
  11. eh ,,toti dam reprosuri :)) uneori ne dam chiar noua reprosuri singuri ...

    RăspundețiȘtergere
  12. ppfff...cat de mult as putea sa spun despre subiectul asta! In primul rand, reprosurile se fac la nervi, iar daca persoana e provocata, atunci asta-i reteta pt o cearta de mahala! Sincer, eu am facut reprosuri, am facut dupa ce am fost inselata...Am reprosat pt ca n-am inteles de ce am trait in minciuna, de ce a preferat sa insele, acnd putea pur si simplu sa plece frumos...
    Dar daca vb de situatii ca "eu ti-am laut aia, ti-am facut aia", e penibil...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stiu situatia baby, dar nu se compara, eu ma refer la reprosurile care nu-si au rostul...

      Ștergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)