Pagini

Guest post- Sarbatorirea Pastelui

In primul rand multumesc pentru frumoasele urari de Paste si imi cer scuze ca nu v-am mai vizitat ca de obicei, dar asa e cand esti plecat de acasa, si in al doilea rand azi va las sa cititi un articol scris de viorel despre Sarbatorirea Pastelui, aaaa si imi cer scuze fata de cei care mi-au mai trimis articole, iar eu ca idioata le-am sters, pentru ca deh, cu prostii n-ai ce sa faci... Ma revansez eu cumva.

"Consider ca Pastele trebuie intotdeauna sarbatorit in familie. Intotdeauna am sarbatorit Pastele cu familia si doresc sa tin aceasta „traditie” intotdeauna, fiindca, familia ne este intotdeauna alaturi, la bine si la rau, asa ca merita sa o avem alaturi si in zilele de sarbatoare.
Mai este foarte putin pana duminica si nu cred ca este cineva care nu s-a pregatit sau care nu a inceput pregatirile pentru Paste.
Un incovenient la Paste il reprezinta mancarea. Pentru mine, de Paste este mai greu, fiindca se pune baza pe prea multe dulciuri si mai putin pe mancare. Da, dulciurile nu sunt mancare.
Ceea ce ador la Paste este faptul ca mananc cozonac. Este adevarat, iubesc cozonacul, chiar daca unii nu il considera asa special.

Atunci cand vorbim despre vopsirea oualelor, vorbim de un subiect mai complex: culoarea lor.
Sincer, spun ca sunt de acord cu alte culori doar din privinta esteticului si atat, in rest, nu sunt de acord ca ouale sa fie galbene, verzi sau albastre.
Culoarea rosie reprezinta sangele lui Iisus Hristos, iar Hristos nu a avut sange verde sau albastru.
Ce sa spun, anul asta petrecem de doua ori la rand, o data cu 1 mai „micitoresc” si acum Pastele, unul dupa altul, dar cum romanului ii place sa petreaca, sunt sigur ca micii si carnatii vor sfaraii din nou pe gratare in mijlocul padurilor iar manelele vor rasuna pana in cel mai indepartat codru.

Eu sunt Vioreld, va pup pe toti, te pup si-ti multumesc Lavinia pentru prilejul de a scrie acest articol pentru blogul tau si va doresc tuturor PASTE FERICIT alaturi de cei dragi! "

Cam atatica, mai pe seara va povestesc cum a fost la Resitaaaaa, va arat si poze asa ca stati pe aproape, pupici. 

5 comentarii:

  1. Multumesc mult,Lavinia :*

    Tocmai acum am observat o greseala la articolul scris de mine, am repetat de prea multe ori intr-o singura fraza "intotdeauna" :)) sorry ^_^ Data viitoare voi fi mai atent :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună scumpo!
    Un weekend excelent îți doresc!
    Te îmbrățișez cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)