Pagini

In vizita la Resita

Am promis ca va povestesc despre mini-excursia mea de la Resita, asadar acilea suntem dragii mei. 
Resita, pentru multi este un simplu orasel, micut, saracacios as putea zice sau hai sa nu fiu rea, mai putin dezvoltat decat Severinul, putina populatie pentru ca majoritatea tinerilor sunt plecati fie pe la facultati in Timisoara, fie in strainatate, deci au ramas cativa pe acasa, daaaar, daaar pentru mine, Resita este oraselul in care m-am nascut, iar sentimentul pe care il am cand ajung acolo nu-l pot exprima in cuvinte sau hai sa incerc: stiti feeling-ul ala gen v-ati gasit locul??? 
Daca da, ei bine asa ma simt eu acolo, ca si cum as fi stat de la inceputuri, pur si simplu nu ma simt straina, sa fim seriosi nici nu as fi avut cum pentru ca am intalnit oameni frumosi care m-au facut sa uit de Severin pentru cateva zile, hihi. 

Stiu ca o sa para ciudat, dar sa stiti ca oamenii astia frumosi i-am gasit pe Facebook (deci e bun si Feisbucu' la ceva, mwahahaha) si imi pare rau ca nu am facut poze cu toti sa va arat, dar nu-i bai ca data viitoare se rezolva. Pana atunci va arat o poza doua, trei ca sa nu ma injurati.
Aici eram cu o prietena, Patricia pe care am zapacit-o saraca zilele alea sa iesim, sa iesiiiiiiiim si de care in momentul de fata imi este tare doooooor (probabil o sa ma injure putin cand o sa vada poza pe blog, dar stiu ca ma iarta, hihi).
Hmm, ici dupa cum puteti observa eram intr-un parculet cu un baiat frumos nu doar la trup ci si la suflet, mai multe detalii nu dau ca ce-i prea mult stricaaaa. 
"Aicisa" ma strambam cand o alta prietena incerca sa-mi faca poza prin centru, am mers domne sa vad centrul (Nera), zau ca acum stiu toata Resita si parca nu mi se mai pare asa de mare ca pana acum, e doar luuuuuungaaaa.
Cum spuneam, Lindaaaaa, eram asa setate pe "feshan" de numa' numa', ne pozam prin centru ca turistii vorba aia, eu eram turista, iar ei nu-i pasa ca se uita lumea ciudat la noi.
Porumbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiii! Sunt atat de draguti, am avut lipici la ei ca nu plecau cand treceam pe acolo, parca imi spuneau "vrem poze cu tineee!" (poza cu maimutaaa, mwahahaha).
Asta e urata, dar e facuta pe o pasarela pe care trebuia sa merg ca sa traversez calea ferata, ajungeam mult mai repede in oras (am stat undeva la periferie, deci se intelegeee).
Poza din tren, eram pe picior de plecare si m-am gandit sa imortalizez momentul, pfoaaaaa, eram asa de botoasa ca plec, insa imi era dorulet de casa, home sweet home.
Siiii, ultima pozica este din trenulet, undeva la iesire din Resita, asta asa ca amintire, hehe. Ce mandra is. Mno, cam atat ca m-am lungit si eu ca Resita, sa aveti un week-end fain si va tuc dulce, un kilometru de dulceeeeeee.

32 de comentarii:

  1. Seamana un pic cu Brasovul, iar intr-o poza mi-am adus aminte de Chisinau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos orasul :3 Am vazut multe fotografii cu Resita si este un oras minunat, chiar daca este micut, eu ador astfel de orase. Nu imi plac orasele mari, aglomerate si zgomotoase, optez pentru micile orase, printre care si Resita.
    As vrea tare mult sa vizitez orasul Resita ^_^

    RăspundețiȘtergere
  3. n-am de ce să te înjur, crenvuștico, suntem așaaaaa frumoase <3
    știi cum e, niciunde nu-i ca acasă :*

    RăspundețiȘtergere
  4. nu am de ce să te înjur, crenvuștico, suntem așaaa frumoasee !
    și știi cum e, niciunde nu-i mai bine ca acasă. :*
    olteanca mea >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca peste tot este frumos, dar ca in orasul nostru de bastina, nicaieri nu e!
    Faza e ca da, si eu ma simt mai bine cand ajung la muma mea, dar parca nici unde is acuma nu e asa rau..poate si pentru ca am acolo o parte din familie si acest lucru m-a ajutat sa ma adaptez mai repede, si cand plec mereu de acolo spre casa si invers, ma simt trista :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am fost în Resita nicio data si acum regret.....
    Se pare ca este tare frumusel orasul!
    Zi faina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D este este, lasa ca poate o sa mai ai ocazia :D Multumesc la fel:X

      Ștergere
  7. Pozele au iesit foarte frumos si chiar pare un loc minunat.:X

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumoaso :) sa mai faci articole de-astea:* imi plac tare mult:D

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce oraş frumos!Pozele sunt foarte frumoase,şi tu eşti frumoasă!Şi în interior,dar şi pe din-afară.

    RăspundețiȘtergere
  10. un mini oras antic..asa il numesc eu pe "Batarnul" Resita :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place foarte mult cum iti sta cu parul desfacut :)

    RăspundețiȘtergere
  12. CLM te rog eu din toata inima tu ai zeci de comentarii ajuta-ma si pe mine cu o mica reclama catre blogul meu..fiindca postez si nu prea comenteaza nimeni .....si pana mea...asta daca doresti daca nu , nu e nici o problema te rog frumos ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu prea am cu ce sa te ajut, chiar nu am cu ce... :( pare rau

      Ștergere
  13. Eu sunt din Resita si iti urez bun venit pacilea :P
    Imi place blogul tau si m-am abonat. Sunt incepator in blogging, http://bogdanpopblog.wordpress.com daca vrei aboneaza-te si tu :D

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)