Pagini

Suplimente nutritive

Stiti ca v-am vorbit in cateva postari despre slabit, am facut recomandari si toate cele, da' intr-o zi, rasfoind paginile internetului pentru fel si fel de exercitii (cum fac de obicei) am dat peste suplimente nutritive, insa nu orice fel de suplimente, ci din alea care au un efect similar cu cel al steroizilor folositi pentru arderea grasimilor, ei naaa, auziti voi aici ce fac chestiile astea, ha! Si culmea suplimentele, de fapt unul din suplimente  (Dymatize Dyma-Burn Xtreme)spune ca te-ar ajuta sa topesti grasimea fara a avea efecte secundare pentru ca se incadreaza in categoria termogenicelor si are la baza numai substante naturale gen: guarana, yerba mate, l-carnitina, alcaloizi cofeinici, yohimbe, extract de Garcinia s.a.

Interesanta treaba nu??? Dar banuiesc ca suplimentele astea au efect daca mergi si la sala, in general pe acolo am auzit ca s-ar folosi chestii-trestii, proteine, aminoacizi si mai stiu eu ce, deci la alergatul meu si exercitiile mele acasa probabil nu ar avea rost sa le incerc.

Pana va ganditi voi la ce va intreb eu pe aici, va arat si niste avantaje ale folosirii acestui supliment:

  • ajuta la pierderea tesutului adipos intr-un timp scurt;
  • radicalii liberi sunt distrusi, iar corpul este aparat impotriva deseurilor rezultate in urma descompunerii tesutului adipos;
  • creste viteza metabolismului;
  • sistemul imunitar este imbunatatit;
  • cresc performantele sexuale si libidoul datorita extractului de Yohimbe;
  • se reduc sansele de aparitie ale bolilor cardiovasculare, a microangiopatiilor, precum si a diabetului;

Deci? Ati folosi asa ceva? Sau cunoasteti pe cineva care a folosit suplimente si a obtinut rezultatele dorite? Hai ca-s tare curioasa cum sta treaba cu ele!

12 comentarii:

  1. In primul rand, suplimentele nutritive se iau numai la prescriptia medicului. In al doilea rand, eu nu cred ca efectele lor "miraculoase". Sa fim sinceri intr-o privinta, sunt atatia artisti care au probleme cu kilogramele in plus si au bani de-si cumpara haine de mii de euro, crezi ca nu si-ar fi cumparat si ei astfel de suplimente nutritive daca i-ar fi ajutat?
    Cel mai bun "tratament" impotriva kilogramelor in plus il reprezinta sportul si sa fim atenti la ceea ce mancam, si atat.

    Sa ai o zi placuta in continuare! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  2. nu sunt bune parerea mea...exact cum nici cele pt "halterofiri" nu sunt bune ....... iti distrugi corpul ..dc sa iei pastile si sa tragi de fiare sa te faci ditamai omul..sau sa iei pastile si sa ti se ia pofta de mancare si sa te inbolnavesti de stomac si dupa sa suferi toata viata...cand poti sa te duci sa alergi 1 ora pe zi in oras si sa faci 100 de abdomene...iar cand faci abdomene te imbraci gros si pui putin ciolofan pe la burtica si gata ....

    si eu am luat proteine,vitamine si "pastile" pt sala ...la fotbal dar nu sunt bune ...mai bine ma simt cand ma duc fara sa iau acele pastile..mananc bine atat cat imi cere organismul ..ma duc la sala..fac exercitii acasa mai bag ceva abdomene si flotari fac un dush mananc si ma culc..si ma simt foarte bine .... !


    P.s.: aveti o obsesie cu slabitul voi fetele =))

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu iti recomand sa folosesti medicamente pt slabit.Eu am reusit sa slabesc fara pastile.Am facut o cu cea mai clasica metoda:sportul,bineinteles am folosit si un regim alimentar.Daca vrei sa folosesti o metoda sanatoasa asta e.bafta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine am revenit la tine pe blog...hmmm, am citit si eu niste chestii asemanatoare, dar toate erau pe baza de toxifiere...chiar te ajuta astea. Dieta cu legume si fructe cat incape.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BIne ai revenit draga mea!: D Daaa, cred si eu ca mai buna e dieta :d

      Ștergere
  5. Eu am luat L-Carnitine si a fost ok. Acesta ia inainte de a merge la sala cu jumatate de ora si te ajuta sa topesti grasimile mai repede. Transpiri mai mult si daca faci o ora de aerobic intens e ca si cum ai fi facut 2 ore! :) Sunt mai multe tipuri de L-Carnitine: pastile, lichid sau in batoane Fibrobar/Sly Bar cu ceai verde (Cele pe care scrie L-Carnitine). Cel mai bun este cel lichid pentru ca se absoarbe imediat in organism.
    Daca mergi la sala ti-l recomand insa daca faci acasa exercitii nu. Nu ai aceeasi intensitate acasa.
    Poate imi arati si mie ce video-uri folosesti acasa. Eu am fost la sala pana joi (mi-a expirat abonamentul) si ma gandesc sa incerc si varianta "acasa" sa vad daca merge... De obicei acasa nu prea imi dau silinta asa... si nu este nici loc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am luat L-Carnitine si a fost ok. Acesta ia inainte de a merge la sala cu jumatate de ora si te ajuta sa topesti grasimile mai repede. Transpiri mai mult si daca faci o ora de aerobic intens e ca si cum ai fi facut 2 ore! :) Sunt mai multe tipuri de L-Carnitine: pastile, lichid sau in batoane Fibrobar/Sly Bar cu ceai verde (Cele pe care scrie L-Carnitine). Cel mai bun este cel lichid pentru ca se absoarbe imediat in organism.
    Daca mergi la sala ti-l recomand insa daca faci acasa exercitii nu. Nu ai aceeasi intensitate acasa.
    Poate imi arati si mie ce video-uri folosesti acasa. Eu am fost la sala pana joi (mi-a expirat abonamentul) si ma gandesc sa incerc si varianta "acasa" sa vad daca merge... De obicei acasa nu prea imi dau silinta asa... si nu este nici loc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca tot vreti sa incercati ceva pentru slabit, va sugerez sa incercati un supliment cat mai naturist, pentru a nu avea neplaceri apoi. Mi-e una imi e prica de suplimentele alea pentru culturisti, nu vreau sa ma deformez. Eu am folosit ca o cura de slabire si detoxifiere un extract de nopal, Nopalin se numeste http://www.retetanaturista.ro/suplimente-naturale/nopalin.html, si sunt multumita. Dupa ce am folosit aproximativ jumate de flacon am inceput sa ma simt diferit, mai usoara mai energica, si ce ma bucura cel mai mult e ca mi-a imbunatit digestia, o veche problema a mea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cautand pe internet, diverse metode de a "da burta jos" ,am gasit site-ul www.nutrishop.ro, site cu suplimente nutritive, o multitudine...diferite firme producatoare, diferite produse, care spun producatorii ca ajuta alaturi de sport, la sala, la eliminarea grasimii.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)