Pagini

The Diary of a Nymphomaniac - Movie time

   Azi eu nu vreau sa va vorbesc despre Valentine's Day pentru ca toata lumea o face si mie imi place sa fiu mai cu mot, dar vreau sa va spun despre un film pe care l-am vazut acum cateva zile, The Diary of a Nymphomaniac, este un film putin cam "porcos" dar ideea filmului nu este de a promova neaparat pornografia ci de a ne face sa realizam ca trebuie sa ne traim viata dupa bunul plac indiferent de etichetele care ne sunt puse. Asadar, Valerie, o tanara frumoasa si inteligenta isi pierde virginitatea la 15 ani, ajunsa la 29 de ani (parca) datorita bunicii sale cu care se intelegea foarte bine incepe sa tina un jurnal, astfel realizand ca de la o varsta frageda avea un apetit ridicat pentru sex si ca fusese partenera de asternut a multor barbati. 

In urma unui interviu pentru un job la o firma se indragosteste de Jaime, directorul firmei, renuntand pentru acesta nu doar la job ci si la sexul cu alti barbati.
Toate bune si frumoasa pana cand decid sa se mute impreuna si sa-si gaseasca un loc de munca, Jaime se apuca de baut si incepe sa-si arate adevarata fata, posesiv si gelos... Cu mare greutate scapa de el si ajunge sa lucreze intr-un bordel, atunci isi da seama ca bunica ei avea dreptate cand spunea ca prostitutia si casnicia se aseamana, devii proprietatea cuiva... 

Ce se intampla mai departe? Asta va trebui sa descoperiti singuri, deja v-am dat prea multe detalii si va astept cu parerei daca l-ati vazut, daca nu, vizionare placuta!

Seara faina sa aveti.

23 de comentarii:

  1. Super filmul. Deja il downloatez...maine seara revin cu o parere despre film, dupa ce-l vad maine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. pare interesant, ceva mai diferit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar este diferit:D :) nu ma asteptam sa mi placa asa de mult. :)

      Ștergere
  3. M-ai facut curios, il adaug la lista de filme pentru week-end :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Din descrierea facuta, pare interesant...cred ca ma voi uita la el.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si pe mine m-ai facut curioasa, o sa incerc sa ma uit si eu, d-abia astept sa il vad :D

    RăspundețiȘtergere
  6. imi place cand n am idei la ce film sa ma uit intru pe blogul tau :*

    RăspundețiȘtergere
  7. l-am vazut mai demult, cred ca am pus si link pe blog, era in spaniola si fara subtitrare direct de pe youtube:) e de vazut pentru cine stie sa vada.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca il voi cauta si eu. Vreau sa te intreb: il pot vedea impreuna cu baiatul meu sau va trebui sa il urmarim separat? :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Vaaai ce tare eee :o abia astept sa-l vad!

    RăspundețiȘtergere
  10. Titlul imi da multe de inteles. Sper sa fie ceva de capul lui..

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca as avea de facut o "disectie" a unui film, o discutie despre o astfel de tema, as fi vazut filmul. In rest, din descrierea ta, inteligenta aia a personajului principal din film cam lipseste. Fiecare isi traieste viata asa cum ii place dar suporta si consecintele.
    Poate ca sunt eu mai categoric ori conservator insa nu inteleg ce as putea intelege dintr-un astfel de film.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)