Pagini

Mai nou la scoala se poarta porno...

Am vazut o stire azi la tv care m-a intrigat, spunea asa: doi elevi de clasa a 9-a au fost prinsi facand sex in baia scolii, hai maaaaa, pe bune??? Eu cand eram in clasa a 9-a inca ma mai jucam fotbal in curtea scolii cu baietii si nici ca ma gandeam la sex pentru ca abia prin clasa a 7-a fusesem sarutata pentru prima data, iar cand am intrat la liceu eram speriata si emotionata si toate cele, ce sex? Ce baieti??? 

Ete na, abia prin clasa a 10-a am intrat in paine calumea, pe combinatii, alea alea, cat despre sex, nici in ziua de azi la 21 de ani ai mei nu imi sta gandul la asta cum le sta tipelor de 12 ani, zau fetelor, bucurati-va de copilarie si respectati-va pentru ca daca voi nu o faceti, baietii in niciun caz nu o vor face... Pastrati-va demnitatea si nu va aruncati in patul oricarei imitatii de mascul, v-ati gandit vreodata ca daca incepeti sa va culcati cu baieti de la 12, 13 ani, pana la 18 ani deja o sa dispara toata magia, va maturizati prea devreme, deja sunteti plictisite de viata, de tot... 


Probabil aveti impresia ca spun prostii, dar am avut si eu varsta voastra si stiu cum merg treburile, pentru baieti pana la o anumita varsta nu conteaza calitatea ci cantitatea, asa ca incercati sa nu mai puneti boticul la tot ce spun ei... La varsta voastra nu exista iubire asa cum aveti voi impresia, iubirea e cu totul altceva, mai bine puneti mana si gasiti-va un hobby, cititi o carte, faceti ceva util cu viata voastra, lasati sexul pe mai tarziu,  lasati lucrurile sa vina de la sine, nu va mai grabiti...

Revenind la subiect, ok, sa zicem ca ar fi normala treaba asta cu sexul, dar tocmai in scoala? Da-o naibii de  treaba, dar na, ce stiu eu, poate copiilor le plac senzatiile tari, nu? Ce stiu eu o tipa care sta la pc si scrie despre sex, altii pun in practica poate chiar in momentul asta, pai cuuuuum, asa se face, ha!!!!! 
Si ceea ce ma surprinde si ma enerveaza mai tare este ca, conducerea scolii nu va lua nicio masura, ce pot sa faca ei? Cand eram eu la scoala elevii nu puteau fi exmatriculati in clasa a 9-a si a 10-a, deci continuati dragii mei sa va "ardeti" prin toalete, sunteti cool, va traiti viata si nimeni nu va pedepseste pentru ca deja nu mai este nimic iesit din comun.

Mda, eu ma retrag caci ma depaseste situatia. 

O seara faina sa aveti.
V-am tucat.

56 de comentarii:

  1. Nici scoala nu mai e ce-a fost...sa nu-i lase pe copii in pace...:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei asta-i! Chiar ţi se pare anormal ca o fată de 14 ani să fie deja versată, ba chiar să aibă un avort la activ?
    Alo, pe ce lume trăieşti?! Cum, carte, citit... Iar hobby-ul fetelor de azi e sexul, n-ai înţeles?
    Cu cât mai infect, cu atât mai cool...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aaaaa, da, ma scuzi :)) eu am trait pe alta planeta pana acum.

      Ștergere
    2. Cata experienta are o fata care a avut 5 nopti de sex cu prietenul care a deflorat-o si apoi a abandonat-o. Asta este experienta, ca si-a tras-o de cateva ori? Nu cred ca un barbat care iubeste o fata ar zice: “Du-te cu un alt barbat de cateva ori, pentru ca eu nu te vreau virgina, te vreau cu experienta, iar apoi ne vom iubi toata viata!”

      Ștergere
    3. normal ca nu are experienta, dar explica asta pustioacelor :-j ele nu inteleg multe chestii :-j ele uita ca barbatilor nu le plac curvele decat ca si curve, in niciun caz nu se casatoresc cu una.

      Ștergere
  3. cat de nasol. cam asta este efectul internetului...

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună scumpo!
    Interesant articolul și sunt de acord cu tine,mai mult nu comentez!
    Îți doresc o săptămână ușoară și plină de bucurii!
    Cu mare drag te pupic și îmbrățișez!

    RăspundețiȘtergere
  5. E aiurea, dar din pacate situatiile de genul devin normale :( pacat

    RăspundețiȘtergere
  6. Scoala a ajuns de rahat in zilele noastre. Mai sunt doar cateva scoli in tara care se respecta si acestea se numara pe degete.
    Dar cel mai grav lucru este educatia copiilor. Un copil cu capul pe umeri nu face astfel de lucruri, mai ales in scoala. Dar daca tot vroiau asa de mult sa faca sex o puteau face oriunde, dar nu la scoala.
    Cat despre mine (sa ma descriu cum ai facut-o si tu): Primul sarut - in clasa a 8-a. Iar pe combinatii am inceput din clasa a 10-a si n-am avut ganduri neortodoxe cu nici-o fata la acea varsta. Imi vedeam mai bine de copilarie si intotdeauna am zis :"lucrurile merg de la sine". Pai...ce ar fi fost sa-mi incep viata sexuala de cum am terminat scoala generala? Ce naiba...?!? Si nici acum nu-mi sta gandul la asta. In iunie fac 20 ani si vreau sa ma inscriu anul acesta la facultate, sa fac o facultate, sa-mi gasesc un job bun... mai pe scurt: sa ma stabilesc din punct de vedere profesional si financiar, sa pot trai independent, fara sa depind de nimeni fiindca nu vreau in viata asta sa depind de nimeni.
    Copii nu mai cunosc copilaria. Cred ca noi suntem ultima generatie care si-a trait cu adevarat copilaria!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu gandesti ca un geaman :))

      Ștergere
    2. eram ironica :)) gemenii cica de obicei sunt din floare in floare, iar baietii (si fetele) aburitori de profesie :)) pai ca geaman trebuia sa invarti fetele pe degete =))

      Ștergere
    3. Mi-au ajuns 2 ani de facut asta in timpul liceului cand nu purtam nici-o grija :)) Acum ma gandesc la o stabilitate profesionala si monetara, apoi am tot timpul din lume :))
      Imi iubesc zodia:x Imi curge prin veneeee =))

      Ștergere
  7. Nici eu nu ma bag in discutie :-D ca doar as critica... si pe mine ma depaseste situatia! Doamne mult'am ca mi-am crescut si copiii straini de astfel de situatii!
    O saptamana agreabila iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne Ajuta ca si eu am stat departe de astfel de situatii! :D merci la fel.

      Ștergere
  8. Sincera sa fiu, imi pare rau ca lucrurile se misca in aceasta directie. Copiii au prea multa libertate, iar mass-media promoveaza numai tampenii. Astfel devin curiosi si isi muta atentia de pe scoala - care ar trebui sa ramana grija lor principala.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am scris zilele trecute legat de subiectul asta...deci te sustin in totalitate! lumea s'a schimbat prea mult...dupa cum mi'a spus un prieten in privat dupa ce a citit articolul : ar trebui sa avem grija ce scriem ca vin fetele de 12-13 ani peste noi si ne bat ca indraznim sa vorbim atat de invechit despre ceea ce este "cul" :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) da. chiar ma gandeam ce or sa zica pustoaicele care ne citesc: ))

      Ștergere
  10. Nu pot sa spun ca eu am experienta in viata incat sa-mi dau cu parerea despre asta, dar am observat ca generatia de clasa a 9-a care a venit anul acesta la liceu este putin cam "ciudata"...majoritatea au impresia ca pot sa faca ce vor la scoala, pe strada sau in alte institutii publice, fara sa pateasca nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eee, da, dar au impresia asta pt ca sunt inconstiente si proaste!

      Ștergere
  11. Si eu sunt in clasa a 9-a si , da, sunt fata. Dar am capul pe umeri.
    Mno, aceste specimene doritoare de atentie sunt 'cul', iar noi nu avem ce sa le facem.. Doar sa-i plasam in niste lagare de exterminare sau sa-i folosim pe post de momeala,la pescuit. Parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte mare dreptate ai..la 18 ani fetele alea o sa fie plictisite si satule de TOT :))

    RăspundețiȘtergere
  13. eu la 12 ani abia am vazut primul meu sarut live :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Au intors-o pustanii ca la Ploiesti! :)) Am vazut la stiri adineauri, si-au schimbat declaratiile. Cica n-au facut nimic, s-au jucat.
    Grav e ca asa apar bebelusii abandonati in maternitati, in cel mai fericit caz.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu una nu imi pot explica situatiile astea.Ok! vrei sa fii smecher, cool dar cu ce te ajuta sexul?:-?? Bine, o sa fii mai popular in sensul rau.Mare lucru :-j

    RăspundețiȘtergere
  16. Era cantecul ala cu :''let's do it like the do it on Discovery Chanel'' ... cam asa vine asta acum.. unii sunt mai rai ca animalele..

    RăspundețiȘtergere
  17. Am văzut ştirea bombă:)).DOamne,şi eu mă minunez.Eu am vârsta lor şi totuşi nu am sărutat pe nimeni până acum..nici de relaţii n-a fost vorba.Abia că sunt la prima simpatie.DOAMNE!

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu cred ca totul depinde de educatia primita in familie sau de lipsa ei.Daca iti educi copilul in spiritul valorilor morale,nu face asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. normal ca nu, dar iti imaginezi cata cultura au si parintii! :))

      Ștergere
  19. Ora preferata este recreatia in ziua de azi a multor elevi pentru sex, batai si alte "activitati culturale".. Profesorii tin sa faca impresie buna imbracandu-se mai modern si nu tin copii la distanta ci sunt buni prieteni la catarama, se vorbeste pe nume, nu mai exista politete, bune maniere e doar o carte de maculatura..
    Scoala a deviat complet, cu societate cu tot. Parintii sunt partasi la asta..

    RăspundețiȘtergere
  20. 1. Eu am sarutat prima oara o fata cand aveam 14 ani, plus un baiat tot la 14 ani...dar el a fost primul "de vina"...ma rog, eu dorisem sa sarut alt baiat la 13 ani, dar nu indraznisem...chiar daca ma provocase, si chiar am intors usor capul sfios la o parte, ma rog, nu imediat, am mai tergiversat si eu cateva minute acolo asa ochi in ochi, piept la piept, etc, ca totusi era mai placut asa si am avut impresia ca si lui i-a placut faza asta...dupa care, desigur, a trebuit sa ne despartim, deoarece ca de obicei parintii nostri aveau alte planuri mai concrete in legatura cu sefii si serviciile lor, etc.

    2. Cand a fost vorba strict de relatii sexuale de nivel genital, eu in primul si in primul rand m-am considerat chiar ff norocos/privilegiat (macar din acest punct de vedere daca nu din altele) ca sunt gay, pt la gay nu e obligatoriu sa fie sex de tip penetrativ anal, desi majoritatea pana la urma se decid sa incerce si asta, desigur cu cat e vorba de o relatie mai serioasa cu atat mai mult, deci am fost chiar ff bucuros ca am putut sa o lalai si sa tergiversez cat puteam, mai ales ca mie mi-e frica de a-mi asuma vreo raspundere vreodata. Nu mai zic ce strategie de planificare de minim 6 luni de studiu de nivel academic riguros am facut ca sa il aleg pe ala primul, ca sa iasa OK pt ambii, dar mai ales pt mine, (in ambele variante, deoarece, desigur, contrar filmelor de entertainment, top sau bottom se refera la conventii mutuale de alegere in seara respectiva, nu neaparat 100 % obligatoriu la "firea" omului ca e el mai timid sau invers chiar asa chiar toata viata, mai ales ca viata azi e si mai lunga, desi desigur ca poate unora le place mai asa mai des decat altfel mai rar, etc, si sunt sigur ca asta se intampla si in cazurile de relatii heterosexuale, plus precis transvestitismul cu rochii mai mult sau mai putin de epoca, nu e doar pt gay, si e si ala de mai multe feluri, care depind si alea de mode si de diverse culturi si povestile care se spun la un moment dat acolo, unele chiar ff interesante, de ex fie Cage Aux Folles, fie Psycho).

    In orice caz, cred ca nu am depus eu un asemenea efort de studiu si de strategii nici la vreun examen sau un job interview din real life vreodata nici inainte, nici dupa aia. M-am epuizat total + mi-am atins si maximum-ul de incompetenta/competenta pe viata, asa ca dupa aia chiar ca orice alt hop sau challenge sau job nu a mai prezentat absolut nici un interes pt mine de a depune eu un asa hal de research si de studiu si de strategie !

    Plus au iesit studii relative mai recente din Scandinavia ca persoanele gay care se avanta in relatii sexuale de tip penetrativ prea devreme, au risc de depresie crescuta. Desigur, maj baietilor sunt real mai imaturi decat fetele oricum pana destul de tarziu, si maturitatea la creier e baza capacitatii de a consimti ca trebuie sa stii la ce consimti. Adica, efectiv, indiferent de ca e cineva fata sau baiat, sau de dezvoltare fizica, eu personal sunt convins ca la 15 ani (care e varsta de consimtamant pt sex in Ro), nici baietii nici fetele, chiar luati la nivel global, si chiar daca in unele regiuni pubertatea in sine poate incepe mai devreme, nu asta conteaza ci incheierea cat de cat a unui prag minim de maturare, pt ca altfel habar nu ai la ce consimti, deci efectiv la 15 ani vasta majoritate a persoanelor lumii sunt real lipsite de capacitatea de a consimti pt sex de tip penetrativ genital/anal.

    (..va urma...ca nu doresc sa termin in cuvinte socante...)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14 ani:D ahaa, deci ai incercat si cu fete :D am inteleeeeeeeeeeeeees, cat despre planificarea pentru "primul" ommmmmmmmg, eu nu inteleg de ce mereu esti asa de rational, esti foarte rational, nu lasi lucrurile sa mearga de la sine, tu esti omul cu planul, si daca nu merge bine planul A, garantat ai si planul B de rezerva, lucru care nu e tocmai rau, dar avand in vedere ca mie nu mi place sa-mi fac planuri pt. ca nu-mi ies, ma bucur sa vad ca tu reusesti sa realizezi ceea ce iti propui, aaaaa si apropo felul de a scrie e molipsitor! :D

      Ștergere
  21. (urmare)

    3. De ani de zile medicii pediatri din UK si SUA zic din ce in ce mai clar si chiar mai frecvent:
    * copilul sub 2 ani (preferabil chiar 3 daca se poate) NU trebuie expus la ecrane, fie acel ecran de tip TV, Internet, I-phone, orice
    * copilul sub 10 ani- maxim 2 ore ecran pe zi + preferabil NU singur ci cu un adult langa el sa interactioneze cu el in timp ce se vizioneaza programul sau jocul sau sau ce-o fi
    * copilul sub 15 ani- control parental cat mai riguros asupra I-phone si site-urilor Internet vizitate (se pot bloca de catre parinti/tutori in mod ff selectiv o gramada, nu numai alea strict x, ca doar RP Chineza si altii blocheaza la nivel de tara intreaga si programe cultural educative mai politice, nu doar x)

    Desigur, si program optim de educatie sexuala in scoli adecvat varstei, care sa includa nu doar chestii tehnico-medicale, ci si ore despre relatiile erotice si intime dintre oameni, inclusiv, la nivel asa mai ideal, daca e posibil, cam ce este dragostea si cum se comporta oamenii indragostiti unii fata de altii in real life, nu in filme de fictiune sau, mai rau, porno...si aici mai e de lucrat masiv, cf recent chiar NY Times, chiar si in tari cu experienta indelungata pe diverse tipuri si programe de educatie sexuala, pt ca efectiv toata lumea isi da seama de efectul proastei educatii de nivel revista Click, dar nu numai aceasta revista, ca sunt si altele, de firme chiar mai mari si unele si cu traditie ca fiind fost chiar mai calitative mai inainte si mai recent mai putin.

    Eu mai recent am gasit pe MTV un program de tip talk show de educatie sexuala mai modern-interesant aplicat pe studenti din culturi diferite, desi nu e ceva complet, desigur, si chiar si daca unele intrebari par puerile, nu-i nimic, ca macar te poti uita la el la nivel de circ, si tot ramai poate si cu ceva informatii utile in ceea ce priveste nu atat tehnica, cat efectiv relatiile erotice intre oameni care sunt in faza de experiemntare de relatii intime, inclusiv erotice, (pt ca azi in lumea reala lumea chiar in mod real nu se mai casatoreste asa de tanar, si totodata nici nu va fi mai nimeni abstinent pana la o eventuala casatorie si va avea minim cateva relatii intime-erotice cu alte persoane, unele chiar destul de solide si pe termen mai lung, inainte de a se casatori, chiar si in Romania din ce in ce mai mult, pt ca deja se intampla si pare si oarecum inevitabil, pt ca institutia casatoriei nu e totusi numai despre dragoste erotica, plus si in SUA s-au incercat program masiv de promovat abstinenta la adolescenti timp de 10 ani si a iesit o varza si mai mare sau cel putin la fel de mare), care program se cheama Savage U, plus dl Savage e om serios, ca l-am urmarit eu cum a evoluat de-a lungul anilor in jurnalism de tip educativ (trebuie sa zic ca e gay, dar e serios, se apropie de 50 de ani, e intr-o relatie serioasa stabila de zeci de ani, si emisiunea NU are focus politic pro-gay, si nici Savage nu e politic decat centru din fire, ca jurnalist chiar si pe alte teme de politica, nu de educatie sexuala)

    (va urma...ca trebuie sa dau disclaimer)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, doar in SUA si UK se intampla asta pt. ca in Romania kinderii sub 10 ani au chiar facebook, blog si toate cele, deci au acces la internet si iti dai seama ca nu toti parintii stau sa ii supravegheze, uneori ca sa scape de ei ii lasa intentionat la pc si ei isi fac treburile prin casa, normal ca acesti copii nu mai au parte de o educatie buna, dar.. Romania, spune tot!

      Cat despre emisiune, imi pare rau ca nu mai am MTV-ul, altfel zau ca m-as fi uitat si eu, chiar m-ai facut curioasa! :(

      Ștergere
    2. Pai tocmai ca mai intai si mai intai si mai grav plus si in continuare se intampla tocmai in SUA si in UK (Romania abia relativ recent), de aia au sarit pediatrii, dar nici acolo nu asculta nimeni de chestii din astea de gen "apalati-va pe maini inainte de fiecare masa si cand veniti de afara si mancati 1 mar pe zi, etc"

      Ștergere
    3. aaaaaa, ma gandeam ca acolo se mai tine cont de ceva.

      Ștergere
  22. (ultima parte)

    4. NU a fost scopul meu intial de a face reclama unei emisiuni MTV, chiar o luasem total glumet la inceput, dar efectiv eu personal m-am cam saturat sa se tot vaicareasca toata lumea in legatura cu starea vremii, (mai ales ca efectiv chiar concret de la vremea grecilor antici se tot vaita lumea in ce hal a ajuns tanara generatie fata de cea de imediat de dinainte sau mai des de cea a bunicilor), inclusiv si acum la nivel jurnalist serios in lb romana si sa nu ofere, in plus fata de titlul de scandal, care totusi va capta atentia, si ceva informatie sau sugestie concreta posibil utila pt publicul mai larg, macar un nume acolo, un nr de telefon ceva, un titlu de carte, o adresa chiar si de site, o definitie de cuvant folosit in anumite cazuri (mai ales daca e vorba de cuvinte mai abstracte sau cuvinte din astea, gen "sex", "globalizare", etc, care ridica automat tensiunea arteriala la toti si pot chiar face bunicii pensionari dureri de cap reale, Doamne fereste), etc, ca totusi asa la nivel principial mai serios jurnalismul are si o functie educativa, chiar daca e ff greu sa desprinzi informatii si de unde sa le iei si maj jurnalismului supravietuieste, chiar si fara sa vrea, din reclame.

    Plus, desigur, ma simteam cam vinovat ca nu contribui si eu cu nimica in legatura chiar cu nimica, mai ales ca am de gand sa plec in vacanta maine si sa-mi fac de cap pe termen chiar nesperat de lung.

    RăspundețiȘtergere
  23. Şi mai ales când îţi dai seama cât de mult se pot schimba unele persoanele .. Pentru că am văzut în ultimul timp subiectul ăsta . Să spun sincer [ aici , ca anonim , pentru că nu am mai spus-o nimănui ] acum 2 ani ( cred ) l-am iubit pe băiatu' ăsta , ca orice copilă evident . Nu , nu am fost împreună , pentru că nu a fost să fie . Dar ne întâlneam , vorbeam în fiecare zi , el părea chiar de treabă . Nu era nimic în neregulă cu el . Îmi amintesc de prima întâlnire 8-> , eram amândoi atât de timizi , abia vorbeam , şi ne ruşinam că stăteam la distanţă de 1 metru :)) . Şi , după toate astea , să aud cum a ajuns , că e la tv' nu ştiu ce despre el şi pe net şi peste tot , atât de schimbat în doar 2 ani . Uneori aparenţele înşeală . Nu credeam că o să ajungă chiar aşa . Adică , eu am rămas tot fata aia timidă care are câţiva prieteni şi nu am avut niciodată un iubit ; şi el băiatul despre care se aude'n toată ţara că a ... mda .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oamenii se schimba, mai ales la varste asa de fragede, caracterul este in formare. :) Eu zic sa fii fericita pentru ca ai vazut ca nu ai pierdut nimic special :) Toate se intampla la timpul lor si cu un scop.

      Ștergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)