Pagini

"Des-plictiseste-te" singur!

    Am mai spus-o si o s-o mai spun! Urasc oamenii care intra intra vorba cu mine doar atunci cand sunt plictisiti, scrie cumva pe fruntea mea "entertainer" sau "mascarici" si nu vad eu? Pentru ca daca e asa, va rog frumos sa faceti o fapta buna si sa-mi spuneti, nu de alta dar sa ma sterg, poate asa nu mai vin la mine tot felul de plictisiti... 

Si nu inteleg o treaba, bun, esti plictisit, pentru ca na, sa zicem ca se intampla, dar de ce mama naibii cand initiezi o discutie si esti intrebat "ce faci?" raspunzi ca boul "ma plictisesc", in loc sa dai un alt raspuns, zau asa, sunt n-spe mii de raspunsuri pe care le poti da, sa dau si exemple???

A: - Ce faci?
B: - Bine, uite nu am mai vorbit de ceva timp si imi cer scuze, dar am avut o gramada de treaba, insa am zis sa vad cum o mai duci!
Sursa foto

A: - Ce faci?
B: - Am vazut ca te ocupi cu nu stiu ce, iti merge bine???

Si tot asa, sunt raspunsuri peste raspunsuri care pot fi date, raspunsuri care pe mine nu m-ar face sa ma simt prost la fel cum o face rahatu' ala de raspuns cu plictiseala, mi se pare o lipsa de respect. Sincer, fiind vorba intre noi nu cred ca am obligatia sa "des-plictisesc" pe cineva, mai ales cand vine cu prostii din astea la mine, probabil ca as face-o fara sa-mi dau seama ca asta ii este intentia daca i-ar duce mintea cat sa poarte o discutie cat de cat interesanta (nu inteligenta, ca n-am pretentii!), dar daca ei nu sunt capabili de asa ceva, de ce dracului incearca sa-i plictiseasca si pe altii cu vietile lor plictisitoare?

Ca tot am atins subiectul, chiar sunt curioasa cum fac unii de sunt mereu plictisiti pentru ca eu rareori ma plictisesc, dar si cand o fac pe cuvant ca nu deranjez pe altii sau daca se intampla sa ii deranjez nu sunt atat de nesimtita incat sa ii instiintez ca sunt plictisita si de aia intru in vorba, in fine, de cele mai multe ori cand simt ca ma apuca lenea, care este sora cu plictiseala ma bag la un film, cred ca este cea mai eficienta metoda de combatere a acestor oribile chestii care ni se intampla noua oamenilor fiindca garantat animalele nu se plictisesc.

Acum daca sunteti draguti, tot din curiozitate as vrea sa stiu daca vi se intampla si voua chestii de genu' si daca da ce faceti in aceste cazuri, iar daca nu, ce mi-ati recomanda sa fac?
V-am tucat! Duminica faina fara plictiseala si fara plictisiti!

35 de comentarii:

  1. Mi nu mi se intampla, dar daca s-ar intampla i-as spune persoanei respective ca am treaba si nu pot sa raman sa vorbesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate. Si eu ma plictisesc rar, dar cand o fac, imi pun castile in urechi si ori ma duc sa ma plimb prin parc, ori fac putin sport si gata.
    Cred ca tine de educatie sa intrii in vorba cu o persoana si apoi sa-i spui ca motivul il reprezinta plictiseala. Astia sunt unii, nu au un gram de respect si le lipsesc unele lectii din manualul educatiei.

    Cum am spus mai sus, rar ma plictisesc, dar si cand o fac... am o lene in mine incat nu misc nici macar un deget, dar sa-i mai deranjez si pe altii... nu se pune problema :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai mare dreptate.Oamenii ăştia sunt foarte enervanţi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu prea mai am timp sa ma plictisesc:) Cel mult nu imi place o activitate pe care o fac dar nu o pot numi plictiseala. Sunt atat de multe lucruri pe care le poti face sa nu ajungi sa te plictisesti .. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ASa zic si eu, chiar nu ii inteleg cum de se plictisesc! Sar'na! :D

      Ștergere
  5. Mi se intampla si mie uneori sa nu stiu ce vreau sa fac cu timpul meu liber, dar asta pentru ca sunt mai multe variante din care as putea sa aleg... Nu-mi plac nici mie aia care mai au putin si-si plang de mila ca sunt f plictisiti.

    Imaginea pe care ai postat-o in acest articol este foarte reprezentativa - cine se plictiseste este de asemenea plictisitor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa patesc si eu, nu stiu ce sa fac mai intai. Mda, culmea isi mai plang de mila, de parca au si motive sa fie compatimiti... :)

      Ștergere
  6. Intr-adevar e enervant sa intrebi pe cineva ce face si sa ti se spuna vesnicul bine.. mi se pare ok numai atunci cand oricum intrebi numai ca o deschidere de conversatie, din politete, pentru ca tu vrei defapt sa-i pui alta intrebare sau sa discuti altceva cu persoana respectiva si vrei sa treci mai repede la subiect... in rest iti cam taie cheful sa ai o conversatie cu cineva care sa se desfasoare: -Ce faci? -Bine, tu? -Bine.. vroiam sa stiu ce mai faci. -Bine. ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si lasa ca mai sunt unii care dupa ce ca ei incep asa discutia iti spun chestii gen: "aaa, esti ocupata din cate vad,scz pentru deranj" :)) Wtf?:)) Nici macar nu ma intrebi ceva decat banalul bine si vrei sa palavragesc nu stiu ce... :-j

      Ștergere
  7. Tocmai mi-am dat seama ca mie nu mi se intampla prea des asa ceva deoarece eu sunt intrebat sau intreb la randul meu "Ce mai faci ?" chiar neobisnuit de rar !! Incercam sa-mi dau seama cand s-a intamplat aceasta tranzitie catre a nu comunica social prin aceasta intrebare totusi banala...si mi-am dat seama ca s-a intamplat cand dupa ce am trecut de vreo 22-23 de ani, insa gradula din ce in ce mai mult cam pana dupa ce am trecut de 27-28 de ani...desi habar nu am ce s-a intamplat de pare ca nu a mai fost cazul sa intreb eu pe mai nimeni, decat relativ rar, "Ce mai faci ?", sau invers, sa fiu eu insumi intrebat aceeasi intrebare. Si totusi nu sunt pustnic traitor in desert, chiar ma intalnesc cu oameni in fiecare zi, dar efectiv probabil nu sunt genul de oameni despre care ai fi curios sa stii ce fac, deoarece se vede si cu ochiul liber, si nici ei nu sunt genul de oameni care ar fi curiosi sa stie ce fac eu personal !

    RăspundețiȘtergere
  8. P.S. Imi place si mai mult noul design al blogului. Mi se pare din ce in ce mai simpatic, si usor de citit.

    RăspundețiȘtergere
  9. E plictisitor sa vorbesti despre plictiseala! :)
    Din fericire, in meseria mea intalnesti mereu oameni noi si tot timpul se intampla ceva nou!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ştiu!!! Păcat că nu ai ascultat şi melodiile postate duminică!
      Cred că ţi-ar fi plăcut!

      Ștergere
    2. hmm, arunc acus o privire! <3

      Ștergere
  10. Ha, ha, ha!
    Și eu am impresia ca toată lumea vrea de la mine să fiu circarul personal și gratuit: să fac exhibiții, răsuciri de cuvinte, torsiuni emoționale și alte eforturi.
    Îmi vine să le zic că biletul la circ costă :))
    Pe de altă parte, și eu am plictisit oamenii cu problemele mele, mi s-a reproșat chestia asta și m-am oprit. Acum sunt într-o stare de echilibru cu lumea, ei nu mă deranjează, eu nu îi deranjez. Mă bucur de lucrurile care chiar îmi fac plăcere, chiar dacă asta înseamnă destul de multe sacrificii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar tu ai stiut sa te opresti, dar altii nu prea!:) Hmm, da, cel mai bine e cand esti echilibrat! :D

      Ștergere
  11. Ce faci? :))

    E amuzant ca treaba asta se intampla peste tot cu toata lumea, nu esti singura!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Uneori ma mai saluta lumea pentru ca se plictiseste si atunci eu le raspund cu raspunsuri seci ca sa se plictiseasca si mai tare:))

    RăspundețiȘtergere
  13. Cred ca depinde unde are loc discutia aia. Daca e intr-o retea sociala, la intrebarea ta sunt slabe sansele (in opinia mea) sa ti se raspunda altfel decat ai scris mai sus. Personal, prefer sa vorbesc pe e-mail, la telefon ori fata in fata. Daca m-as intalni cu una din situatiile descrise de tine as gasi o cale sa ma intorc la scopul acelei conversatii ori sa o termin cat mai rapid.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)