Pagini

C.L.M.-ica si bicicletele

Am discutat de curand cu un vechi prieten din Olanda, intotdeauna ma simt bine cand reiau legaturile cu oamenii din trecut, ciudat, nu? Dar sa revenim la prezent. L-am intalnit pe tip prin intermediul unui joc virtual, Second Life, si ne-am imprietenit destul de repede. Mi-a povestit despre el, despre familia sa (are doi copilasi) si despre tara in care traieste. Vreau sa va spun ca m-au surprins multe chestii fiindca mentalitatea lor este foarte diferita de a noastra si mi-a placut in mod special faptul ca la ei nu este o "rusine" mersul pe bicicleta (la noi e cool sa ai BMW), ba chiar as putea spune ca este destul de popular in comparatie cu alte tari. Se spune ca Olanda este una din cele mai prietenoase tari in ceea ce priveste biciclistii si ca sunt mai multe biciclete decat locuitori in aceasta tara, hi hi, foarte tare, nu? 

Imi povestea prietenul asta al meu, Erwin, ca olandezii au construit zone pentru biciclisti separate de zonele de trafic, also exista spatii pentru parcarea bicicletelor peste tot, in fata scolilor, magazinelor, etc. Super, nu? Parca am vazut piste pentru bici la Resita, parcaaa, nu mai tin minte exact, insa stiu ca am vazut pe undeva. Anyway, ar fi fain sa fie si la noi ca la ei, I mean, ganditi-va de cata poluare am scapa. 

Mno, ca tot am adus in discutie bicicletele si stiu ca sunt persoane care ma citesc si care le folosesc cu drag, tin sa va fac o recomandare, este vorba despre un site, www.dirtbike.ro, unde puteti gasi accesorii biciclete, recenzii, chiar si un forum tare interesant. Am aruncat si eu o privire pe acolo si se pare ca treaba asta cu bicicletele este destul de bine primita si de romani avand in vedere activitatea de pe forum.

Hmmm, v-am spus ca vara trecuta m-am plimbat si eu cu bicicleta? Sa va arat si o poza? Hi hi. C.L.M.-ica si bicicletele. Sper ca Iulia n-o sa ma omoare, btw, bicicletele tot ale ei erau, vreau si eu, pacat ca nu am poze pe lumina sa vedeti cu ce biciclete mistoace ne-am plimbat, mi-a placut mult, mult! Sper sa mai repetam experienta cand vine caldura, mwahahaha!
So, voi ce parere aveti? Ar trebui sa avem si noi piste pentru biciclete? Va place sa va plimbati cu bicicleta sau sunteti doar pentru masini? Pe o distanta lunga eu spun ca-i ok masina, dar din cand in cand ar trebui sa incercam si ceva nou, nu? Sa aveti un week-end fain.

19 comentarii:

  1. Hai ca te iert...
    Mi-e dor de o plimbare cu biciii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai ca te iert.. Mi-e dor de plimbari cu biciiiiiiii cu tine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Deşi am o vârstă... :) nu am uitat să merg pe bicicletă, iar postarea ta mi-a trezit dorul, draga mea. Mulţam pentru vizită.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D cu placere:D eu nu stiu foarte bine sa merg, dar cat stiu, stiu de cand eram micuta:D merci si eu :D

      Ștergere
  4. Când eram mai tânar mergeam mult pe bicicletă! Din Tecuci spre Galaţi, Rm Sărat, Slanic Moldova sau Soveja.
    Aveam o semicursieră făcută din bucăţi plus o foaie de Pegas suplimentară cu schimbător ca să pot urca la munte! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. coincidenta sau nu si eu toamna asta m-am plimbat cu bicicleta la locul de munca, adica am muncit pe bicicleta...mi-ar place sa am una dar n-as avea unde sa o tin, iar riscul sa-mi fie furata e mai mare decat ca cel sa nu primesc rest 1 ban la cumparaturi...

    RăspundețiȘtergere
  6. De primavara pana toamna ma plimb cu bicicleta. De 1-2 ori/saptamana ies la o plimbare cu bicicleta, plimbare care se-ntinde pe 7-10km, impreuna cu prietenii. Cand eram mic, urcam cel mai inalt deal si pe urma lasam bicicleta la vale sa prinda viteza...cat putea ea sa prinda...asta pana mi-a aparut o data o masina in fata O_O aww...

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu sa merg pe bicicleta dar imi doresc pentru cei care stiu sa aiba parcari si piste facute CA LUMEA.

    Ce bine ar fi daca lumea ar merge mai des cu bicicleta si rolele.Nu numai ca nu ar mai fi atata poluare dar ar face lumea miscare si deci ar fi mai sanatosi si poate si mai sociabili.

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar stii cu rolele:D true, true. :) eu sunt pentru mai putina poluare.

      kissez

      Ștergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)