Pagini

Ce este masajul senzual ? Este potrivit pentru tine ?

Ti-ai dorit vreodata un masaj care sa valideze existenta ta ca fiinta senzuala? Un masaj fara perdea, lipsit de prejudecati si de asteptarile celor din jur pe care le au asupra ta atunci cand se gandesc la tine intr-un mod erotic, senzual si totusi natural in acelasi timp? Daca da, atunci masajul senzual sau masajul erotic este exact ceea ce ai nevoie. 

Cu ajutorul unui astfel de masaj inveti cum sa te cunosti mai bine concentrandu-te pe nevoile tale si cum sa-ti depasesti limitele, intri practic intr-o altfel de lume unde lipsa de timp si lucrurile materiale nu  mai au importanta, nu mai au valoare, esti pur si simplu transpus intr-o stare in care placerea  nu mai este suprimata de grija ca nu faci ceva bine. Pentru cateva ore esti doar tu cu tine... 

Masajul intregului corp care poate include si atingerea sanilor sau partilor genitale, te ajuta sa cunosti foarte bine reactiile corpului tau, viata ta sexuala se va imbunatati cu siguranta, dar masajul sensual nu trebuie confundat cu masajul sexual. Cand vorbimd despre masajul sexual, ne asteptam sa primim stimulare genitala care duce la excitare si implicit la eliberare sexuala. Insa cand facem referire la masajul senzual sau erotic, vorbim despre lipsa asteptarilor in ceea ce priveste un anume "rezultat", masajul erotic te lasa sa te bucuri de trupul tau din ce in ce mai mult in fiecare moment. Odata cu acest masaj, dispare si nevoia de a fi in alt loc, de a munci sau de a face orice altceva.

Persoana care iti ofera un masajul  poate fi considerata un profesor, un educator al simturilor. Acest masaj te invata cum sa-ti respecti senzualitatea, te trateaza ca un intreg, ca o fiinta care merita placere si este capabila de conexiuni profunde si te invata totodata cum sa faci pace cu tine, cu sexualitatea ta si cu intreaga ta viata. Un masaj bun iti imbunatateste circulatia sangelui si flexibilitatea corpului. Reduce stresul, tensiunea musculara, durerile, chiar si anxietatea sau depresia. 

Din cate am citit eu este recomandat atat femeilor, cat si barbatilor, in special cuplurilor care isi pot oferi reciproc masaj. Cred ca femeile se vor bucura mai mult de un astfel de masaj pentru ca in general ele sunt mai sensibile, implicit si mai stresate, deci merita mai mult rasfat, dar asta nu inseamna ca unui barbat nu o sa-i placa, zic doar ca ei sunt mai relaxati in general, so... 

In concluzie, masajul senzual sau erotic poate fi considerat ceva necesar omului datorita faptului ca el ofera si creeaza placere pentru toate simturile si ne imbunateste stilul de viata. Surprinde-ti si tu simturile cu un masaj la Salonul Artemis din Bucuresti, pentru mai multe detalii click aici: masaj club. Cu siguranta nu o sa uiti momentele petrecute acolo, hi hi.

Sa aveti o zi relaxanta si un week-end si mai relaxant.

PS: Ati participat vreodata la o sendinta de masaj senzual/sexual/terapeutic sau orice fel de masaj? Daca da va astept cu pareri si oricum va astept cu pareri pro sau contra acestui masaj. Eu sunt pentru, voi?

2 comentarii:

  1. Eu sunt pentru masaje de orice gen facute doar in mediul conjugal, cu partenerul meu. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. io cred ca as prefera mai mult masajul normal.. ca la ce dureri de spate am, nu cred ca mi-ar placea asta senzual

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)