Pagini

Spune-mi cine esti ca sa-mi dau seama cine sunt...

M-am gandit foarte bine la treaba asta si desi timpul nu-mi permite momentan sa postez mai des, sa las comentarii si sa va vizitez totusi indraznesc sa dau startul unei noi provocari atat pentru mine, cat si pentru cei ce ma citesc si anume:
Va invit sa-mi scrieti la adresa mea - oamenisipovesti@yahoo.com - povesti, povestile voastre, trairile voastre (chiar daca sunt pe moment), absolut tot ce va trece prin minte (numai sa nu  fie porcosenii ca va strofocati degeaba), mai mult de 10 minute nu o sa dureze, promit! Nu ma intereseaza cine sunteti, de unde veniti sau daca ne cunoastem, nici macar nu trebuie sa va semnati, dar daca totusi vreti puteti sa alegeti un nume nu-stiu-cum pentru ca nu-mi pasa, tot ce trebuie sa faceti este sa imi scrieti mie ca si cum v-ati scrie voua sau ca si cum i-ati scrie unui prieten foarte bun, doar scrieti. 
Probabil ca va intrebati de ce vreau chestia asta, ei bine nu am nevoie de nimic in schimb, tot ce imi doresc e sa fac ceea ce imi place, adica sa ascult oamenii, sa ii ajut daca se poate, nu stiu... cu un sfat, o parere, etc... si in felul asta cred ca o sa ma ajut si pe mine, asadar ce spuneti?

Cine doreste ii pot face povestea publica, bineinteles sub ce nume vrea, cine stie, poate va fi utila cuiva... Sunt atatia oameni care vor sa fie ascultati si intelesi, dar nimeni nu are rabdarea necesara, eu consider ca am si vreau sa-mi demonstrez asta. Asadar, astept mesajele voastre, acum ma duc sa invat pentru licenta, week-end fain sa aveti.

PS: mi-am facut un blog separat pentru aceasta initiativa, insa nu am povesti, asa ca momentan il tin privat.

14 comentarii:

  1. Lavinia,ti se potriveste perfect aceasta initiativa care cred ca o sa fie bine primita!Sau ar trebuie sa fie.Si eu sunt cam ocupata cu altele,insa cine stie,poate o sa scriu ceva:D Spor la invatat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un fel de psiholog online pe moca?:> Suna interesant, intr'un timp aveam si eu ceva de genul in cap, dar spre deosebire de tine nu am pus'o in practica. Poate o sa'ti scriu si eu ceva :-?

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru aceata initiativa :) Ma bucur foarte mult ca citesc aceste randuri ca pentru a avea rabdare sa-i asculti pe oameni, povestile, gandirile sau trairile lor, reprezinta o mare calitate. Inca o data, FELICITARI! Si...ascultand oamenii interactionam cu ei, asa se face schimbul de idei si noi invatam de la ei si ei de la noi.
    Maine iti voi scrie si eu si-ti voi trimite un mail :)

    Spor la invatat :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Hei, m-am mutat pe un alt blog :). În caz că vrei să mă urmăreşti în continuare, linkul este http://desigurcanu.blogspot.com Take care!

    RăspundețiȘtergere
  5. abia astept sa vad ce faci aici :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. nu chiar, vreau doar sa vad prin ce trec oamenii :D ce viata au, etc...

      Ștergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)