Pagini

"Herotisme", haha.

Hello dragii mei! Dupa cum v-am zis si in articolele precedente am terminat cu licenta, am luat-o cu 7,84 aviz amatorilor, n-am fost eu foarte multumita, dar in fine, oficial sunt absolventa a Facultatii de Drept si Stiinte Administrative si sunt mandra de asta, de acum inainte os vedea incotro s-o iau, inca nu m-am hotarat. 

Acum, vreau sa va cer o parere, este un subiect mai delicat sa zicem asa, iubitul meu mai mereu este obosit de la munca si am decis sa-i fac o surpriza si ma gandeam la un masajel, dar nu orice fel de masaj ci unul din acela erotic, hi hi. M-am documentat pe internet si am descoperit ca acest masaj este o experienta senzuala si intima care apropie destul de mult partenerii, ajuta la relaxare bineinteles, iar expertii il asociaza cu un dans al degetelor pe pielea partenerului (stiti si voi ca pielea este cel mai mare organ senzorial al corpului si stimulata in acest fel creeaza placeri intense). Apoi am aflat ca am nevoie si de un ulei de masaj, aici e o mica problema: ce ulei sa folosesc? merge daca apelez la o crema hidratanta pentru piele? Please help! 

De asemenea am gasit si un videoclip al unui salon de masaj erotic, care mi-a incins imaginatia, insa nu cred ca mi se potriveste, e prea multa senzualitate, iar eu ma consider o fata mai serioasa asa, deci... ma ajuta si nu prea. Aici interveniti voi, in ce sens? Pai daca ati putea sa-mi dati si mie niste tips-uri v-as ramane recunoscatoare, am mai intrebat in stanga si in dreapta si mi s-a spus ca lumanarelele acelea parfumate nu ar trebui sa lipseasca, nici rabdarea, hahaha, eu ma gandeam si la niste petale de trandafiri, dar nu e prea siropos? Adica nu stiu, baietilor le plac romantismele astea? Daca o sa fie ca in bancul ala cu Zorro? Stiti bancul? Daca nu vi-l zic eu imediat:
O gospodina intalneste o amica la cumparaturi si i se confeseaza:-Stii, nu pot spune ca o duc rau cu sotul meu, dar e mereu fara chef si nu se mai uita la mine aproape deloc.. Tot ce e in stare sa-mi spuna cand se intoarce seara acasa, e:
"Ce-i de mancare in seara asta?"...- Stii, draga mea, toti barbatii sunt la fel, atat de infantili siprevizibili. Si eu am avut problema ta, dar am rezolvat-o destul de simplu..
- Intr-adevar? Si cum ai facut? Spune-mi tot, te rog, vreau sa incerc si eu!- Uite: cumpara-ti lenjerie neagra, agresiva si in plus si o masca neagra, sexy ... Ii deschizi imbracata asa si efectul este asigurat!
- Nu mai spune ! E suficient atat de putin ? eh... voi incerca si eu.
Cele doua femei se intalnesc o saptamana mai tarziu, in acelasi loc.
- Ei, cum e draga? cum a fost?..- Chiar vrei sa stii? ... deci, s-a intors acasa ... eu i-am deschis usa imbracata cum m-ai sfatuit , iar el mi-a zis:"Hei, Zorro... ce-i de mancare in seara asta?"
Deeeci? Mi-e cam teama de ridicol, v-ati gandit vreodata la astfel de surprize? Daca da, le-ati pus in practica? Si daca le-ati pus, a iesit frumos?

V-am pupat, pe curand. Si multam anticipat!

13 comentarii:

  1. Surprizele nu se fac din sfaturi ! :)
    Fii doar tu fara prejudecati sau inhibitii !!!
    Si vezi ce iese ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti pusa rau pe treaba, se pare. Pui aceste intrebari, insa trebuie sa tii cont de o chestie, fiecare barbat e diferit si percepe romantismul diferit, unuia poate sa-i placa astfel de surprize, altuia nu. Tu iti cunosti, probabil, partenerul si stii cam ce-i place. Dar crede-ma, un masaj erotic, nici un barbat n-ar refuza. Apropo, uleiul de masaj e mai bun, crema de corp repede intra in piele si degetele nu aluneca asa usor. La o nevoie, insa, merge si crema de corp.
    Mult spor in realizarea surprizei.

    RăspundețiȘtergere
  3. ca ingrediente ale uleiului, eu prefer ylang-ylang si santalul, dar sunt o gramada de uleiuri pe care le poti comanda online...nu uita sa incalzesti un pic uleiul inainte (un vas cu apa calda) :) in plus cateva lumanarele parfumate (mie-mi place lavanda)...si iti doresc o placuta experienta tantrica!

    asigura-te ca uleiul este un extract din plante, nu doar un ulei parfumat :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Well...buna idee,e bine ca ai luat atitudine in legatura cu asta. Eu ti-as recomanda uleiul(ex: Uleiul de bebe Johnson Baby) pentru ca o crema intra mai repede in piele si o sa trebuiasca sa tot pui,asa cu ulei e mai practic. Il pui in palme si freci putin sa il incalzesti sau pui direct pe el.Nu cred ca strica nici petalele desi nu stiu cat o sa observe:)). Sa nu sari peste nici un centimetru de piele,niste muzica zen,poate si betisoare parfumate...putina sampanie sau vin nu ar strica. Bafta:* and don't be shay....cel mai rau lucru care s-ar putea intampla ar fi sa adoarma in timp cel masezi:)).

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragut ca te ai gandit si la cel ce munceste din greu...:))
    Nu-ti mai calcula totul, lucrurile frumoase se intampla pur si simplu....

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari pentru rezultatul bun de la licenta!

    RăspundețiȘtergere
  7. In primul rand, Felicitari!
    D'apoi, unora le plac romantismele, altora nu... Depinde de preferintele fiecaruia ^_^
    Tare bancul: Zorro :)) haha:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari ptr reusita iar faza cu "romantismele" astea, sunt sigura ca oricine vrea sa fie surprins si mai ales initiativa sa fie de la o femeie desi odata mi s-a intamplat sa nu fie in potrivita in acel timp:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Aoleu ! Pai eu chiar am crezut ca era vorba de un masaj asa mai sportiv, si m-am speriat cand am dat click pe linkul de la videoclipul ala ! Eu nu as lasa niciodata o femeie, de fapt nici un barbat, sa-mi faca asa ceva ! Zau, e prea de tot ! Cred ca m-ar pufni rasul daca s-ar apropia cineva de mine asa cu niste uleiuri parfumate si ar incepe sa se unduiasca asa ca fumul ala din care a iesit tocmai Robin Williams din lampa (cu ulei !!) a lui Aladdin (Disney) ! http://www.youtube.com/watch?v=grVzHu-_LcU

    Eu zic sincer, desi nu pretind ca ma pricep, dar cred ca mai curand, sincer, in cazul cuiva asa tanar, ar prefera el sa iti faca masajul respectiv tie, nu tu lui, pe bune, adica ce naiba ca nu are 50 de ani si ar avea vreo nevoie sa-l stimulezi tu asa in mod super deosebit, cu atat efort din partea ta, de ostenit ce o fi de atatea raspunderi super-dificile ! Dar asa desigur la nivel de joaca, mai mult de tip role-play, poate asa da, dar atunci trebuie sa te deghizezi si tu in Aladdin si ii pui si lui un turban in cap, sau ceva de genul asta, ca macar sa fie tacamul complet !

    RăspundețiȘtergere
  10. PS
    Recomandare film erotic pt crearea atmosferei necesare !
    http://www.youtube.com/watch?v=gNZwOusCTYk

    (I Dream of Jeannie, serial 1965-1970, cu dl Larry Hagman, viitorul JR din Dallas, si d-na Barbara Eden, primul sezon original din 1965 in alb si negru...se gaseste pe YouTube)

    RăspundețiȘtergere
  11. Oops ! Nu stiu daca mi-a aparut PS-ul cu recomandarea filmului erotic pt creearea atmosferei necesare sau a intrat la Spam, ca avea un link de pe YouTube, era vorba de serialul I Dream of Jeannie, cu dl Larry Hagman si d-na Barbara Eden, din 1965-1970, care se gaseste pe YouTube si prin alte locuri pe Internet, din aceeasi perioada cu serialul Bewitched cu vrajitoarea Samantha ! (si ala e bun pt alte deghizari si jocuri erotice deosebit de interesante si placute ulterioare, tot asa mai pt tineret, dupa parerea mea, nu pt cei care chiar au apucat serialele respective la vremea lor si care poate ar fi mai tentati sau chiar ar avea probabil nevoie de acel masaj erotic din articolul principal !)

    RăspundețiȘtergere
  12. Parcă îmi dai și mie o idee.
    Că merită și al meu iubit un răsfăț :))
    O să revin pe la tine, să mai fur și eu ceva idei de la cititorii tăi :*

    RăspundețiȘtergere
  13. :) Cred că iubitului tău iar face mare plăcere ,puțin romantism ,niciodată nu strică puțină dulcegărelă dar în cazul meu nu prea multă :))
    Și app , tare ban :))))

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)