Pagini

Cu ce port eu adidasii cu platforma?

Va spun din start ca am avut o dilema daca sa fac sau nu postarea asta, adica ma temeam sa nu fiu interpretata gresit in sensul ca ma consider vreo mare "feshan"-ista si ma apuc acum sa dau sfaturi in moda, eu doar vreau sa arat cum am asortat/purtat adidasii cu platforma pentru ca m-au intrebat cateva fete si n-am stiut cum se la explic concret, asa ca am decis sa las imaginile sa vorbeasca de la sine ca doar stiti cum se spune: o imagine face cat 1000 de cuvinte, nu?
Asadar, this is me, dupa cum se observa tinutele mele sunt destule de simple, casual, de zi, cum vreti voi sa le spuneti, nu prea imi place sa ies din zona de comfort, deci... nu e cine stie ce, sunt doar cateva idei, aaa si sa stiti ca adidasii astia dau super bine si cu fuste de blugi albe sau pantaloni scurti de blugi tot albi + o camasuta sau un maieut, asta asa de vara, desi s-ar putea sa va coaceti in ei pe canicula asta, fiecare ii asorteaza dupa bunul plac. 

La un moment dat cineva m-a intrebat daca nu ma dor picioarele cand ii port, ei bine nu chiar fiindca platforma imi ofera stabilitate si nu e foarte inalta cat sa-mi oboseasca picioarele, acum bineinteles ca daca ii purtati o zi intreaga o sa obositi, dar spuneti-mi voi incaltaminte in care puteti sa stati o zi intreaga in picioare fara probleme, neaaa, nu exista sau cel putin n-am descoperit eu inca, ha.

Aaa si mai stiti ca va ziceam ca nimanui nu-i plac adidasii mei, ei ghiciti cate complimente de genu' am primit: "vaai, dar in picioare iti vin mai bine adidasii astia, pe net erau tare naspaaaa!", o daaa, o gramadaaaaa, nici nu va imaginati cata satisfactie am cand mi se spun chestiile astea, mwahahaha. Da' chiar, voi cum ati purta astfel de adidasi? Sau nu i-ati purta? Inca vi se par hidosi? Daca da, deschideti-va mintileeeeee, sunt superbi, e imposibil sa nu va placa, d'oh! Seara faina.

Recomandarea zilei: tricouri online si poseta de tip plic de la Tinar.

26 de comentarii:

  1. adddor incaltarile astea :X am deja 2 perechi... e pe drum si a 3 a de pe romwe :X

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi plac foarte mult. Si tocmai de aceea am si eu o pereche. La inceput, nu eram asa incantata de ei, insa vazusem modele mai uratele. Pe parcurs au inceput sa apara si modele pe gustul meu si am zis ca trebuie sa am si eu o astfel de pereche. Toate tinutele sunt super si pe placul meu. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D am vazut si eu modele mai uratele, dar unele sunt chiar super, merci mult, pupicei. :D

      Ștergere
  3. Cred ca ar trebui sa-mi iau si eu o pereche :))) sau e prea tarziu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi place genul, iar combinatiile sunt foarte reusite! Din pacate eu inca nu am nici o pereche, dar trebuie sa remediez situatia...

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu ma gandesc sa-mi cumpar o pereche de astfel de tenisi.
    Am vazut o groaza de modele :)

    Pupicei.

    Oglindaoglinjoara.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. I -ai asortat frumos!
    Imi place sa -i vad la tine dar la mine, nu.
    La mine ideea de sport e fixa: fara toc. Sportu-i sport.
    Platforme am, insa pantofiori si sandalute...;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) fiecare cu ideile lui :* mie nu prea imi plac sandalutele :D ihihi

      Ștergere
  7. am si eu :) , imi plac tare mult !
    poti sa-i porti ...cu ce vrea muschiu tau :))) te pupic !

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu una nu as purta :d mi palce sa combin stilurile dar nici chiar asa :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Papucii nu sunt pe gustul meu :) dar imi plac mult combinatiile pe care le-ai facut

    RăspundețiȘtergere
  10. sunt super acest gen de pantofi !!
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie imi plak forte mult mai ales k vreau sa port toc si nu pot iar cu adidasi cu platforma merg fara pb.bravo cui ia inventat

    RăspundețiȘtergere
  12. Acesti adidasi cu platforma pot fi purtati cu aproape orice, sunt foarte practici. Mi-am cumparat si eu o pereche de adidasi destul de ieftini , i-am gasit la oferta si imi plac foarte mult, chiar ii pot asorta la orice.

    RăspundețiȘtergere
  13. Acesti adidasi cu platforma pot fi purtati cu aproape orice, sunt foarte practici. Mi-am cumparat si eu o pereche de adidasi destul de ieftini , i-am gasit la oferta si imi plac foarte mult, chiar ii pot asorta la orice.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)