Pagini

Think like a Man- Movie time!!!

Citeam tot felul de lucruri pe net despre relatii si am observat ca fetele/femeie in general sunt gen: "ooo dar vai iubitul meu ma iubeste foarte mult", "eu fac asta pentru iubi meu pentru ca il iubesc" sau "iubirea noastra este cea mai frumoasa, e atat de minunat sa iubesti", bla bla bla, ideea este urmatoarea: la fomei din 5 cuvinte, 3 sunt legate de "a iubi" si pe langa asta parca imi creeaza impresia cum ca ar fi mataite asa, si ma gandeam... dupa ce am vazut filmul "Think like a Man" cat de plictisitoare sunt(em) pentru barbati...

 Adica pe bune, pe mine sincer ma plictisesc tipele astea care dramatizeaza (desi fiind fata le inteleg), iubire in sus, iubire in jos, in stanga, in dreapta, peste tooooooot, pai normal ca barbatii nu mai au loc sa mai spuna si ei un "te iubesc", disperatelor! 

Va marturisesc ca o singura data am zis unui baiat "te iubesc", dar era de 1 aprilie (eram in clasa a 9-a) si am zis-o nu pentru ca o simteam, ci pentru ca am vrut sa vad ce fata face, mwahahahaha (am obtinut reactia pe care o doream) si am mai zis "te iubesc" unor prietene (vreo 2), dar apoi parca m-am simtit prost (pentru ca nici in cazul lor nu simteam asta, dar ma prosteam "ca fetele"- bullshit!)

Iar ca sa nu fiu ipocrita, recunosc ca uneori (cand imi aduc aminte) mai simt nevoia sa aud cuvintele "magice", insa cred ca simt asta pentru siguranta mea, adica vreau sa fiu singura ca persoana respectiva inca mai are ceva pentru mine... mda tipic fomeiesc, da' va spun ca eu daca ma transform intr-o disperata din aia (ma cam indoiesc) imi pun lacat la gura, zaaaau!

In fine, initial vroiam sa va recomand un film "Think like a Man" care din cate am inteles este inspirat dintr-o carte "Act like a lady, but think like a man" a lui Steve Harvey, cartea care a facut inconjurul lumii ca sa zic asa. 

"Autorul le destăinuie reprezentantelor sexului frumos ce cred bărbaţii despre dragoste, relaţii şi intimitate. Numai că pentru patru tinere popularul volum va ridica o mulţime de probleme: iubiţii lor se hotărăsc să le joace o festă când îşi dau seama că li s-au băgat pe sub piele datorită sfaturilor din volum!"

Va las cu trailer-ul:
Va tuc si va doresc o saptamana faina.
Ca de obicei, daca ati vazut filmul va astept cu o parere, iar daca nu, vizionare placuta (e numai bun pentru o seara de duminica, hi hi).
Haidi v-am tucat din nou, spor la scoala maine!
PS: Am ramas in urma cu niste lepse asa ca o sa le gasiti aici (asta pentru cei interesati).

29 de comentarii:

  1. (Vorbesc la modul general)La partea cu dragostea , intr-o relatie fata tine mai mult la baiat decat baiatul la fata. Probabil si de aceea si toate acele ,,manifestatii" . Cred ca am folosit sinonimul corect :D Si la unele persoane mai stii cum sta treaba cu ,,prima dragoste" : prezenta fluturasilor in stomac , a fericii nestapanite si atunci cand zbarnaie calcaiele dupa persoana iubita. Cum sa nu vorbeasca despre iubire din 5 in 5 minute daca aceste sentimente pun stapanire pe ele ? Dar eu consider ca este un lucru frumos si ma bucur sa aud ca sunt persoane care iubesc cu adevarat !

    Cat despre film , nu l-am vazut , dar imediat il vad. Hop , i-am dat download :D

    Pot sa preiau si eu 2 lepse de-acolo ? ;;)

    Iti doresc o saptamana minunata si spor la facultate maine .(maine incep si facultatile nu ?)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mda, mda :)) o fi asa;))

      sigur, preia ce vrei tu:D

      saptamana faina si tie:D aaa si eu incep pe 1 :D

      Ștergere
  2. neaparta trebuie sa vad filmul! m-ai facut tare curioasa! :))
    ai o invitatie de leapsa ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincer si eu am zis un singur" te iubesc" unui baiat dar am regretat apoi:-j
    Nu prea le am cu dulcegariile astea din relatii si sincer nu prea le suport :-??

    RăspundețiȘtergere
  4. Se pare ca acei fluturi......ii gasesc oriunde si cam la orice relatie de mai mult de 2 saptamani :))....Mai rau cu manifestatiile :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie sa vad neaparat filmul ! :X pare tare interesant. Cred ca intr-un weekend ploios, ca tot e toamna si incepe scoala :D
    Nici eu nu le am cu dulcegariile.. mai spun prietenelor mele foarte bune "te iubesc" dar rar si asta pentru ca chiar simt :D. Dar cand le vad pe unele care se cunosc abia de 2 saptamani si se pupa toata ziua si isi spun te iubesc, morrr !!! asa si cu cuplurile ..in cel mai bun caz fata ii zc "te iubesc" dupa o saptamana dar unele zic si dupa o zi !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah :)) alea care zic dupa o zi deja ma fac sa ma umflu de ras:))=)) cum dracu' iubesti asa o persoana? :)) Doamne, sunt ciudate!!!!!!!!

      Vizionare placuta!

      Ștergere
  6. Eu am mai zis te iubesc fetelor, dar doar asa, nu ca simteam cu adevarat :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place sa spun "te iubesc" persoanei iubite numai in ocazii speciale, pentru ca daca o spui mai rar acest cuvant este mai profund, asa are un sens cu totul special. In schimb, daca spui des, incepe sa falsam acest cuvant, devine un fel de "buna ziua".

    RăspundețiȘtergere
  8. Sincer,nu i-am zis nimanui te iubesc pentru ca nu am simtit asta cu adevarat.Am observat multe persoane care isi spun te iubesc dupa 2 zile de cand sunt impreuna.Mi se pare penibil si automat realizez ca persoanele respective nu prea stiu ce este iubirea cu adevarat,mai ales ca peste 2 saptamani poate le auzi spunand acelasi lucru altor persoane.
    Multumesc de recomandarea filmului,am o zi mai libera si sper sa il vad astazi!:)Pupici dulci scumpaa>:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mda,e urat, dar na stii cum este, fiecare cu felul lui de a fi:)

      cu placere:D pupici:X

      Ștergere
  9. Serios acum iubirea e magica ,dar unele se si prefac ca sa se bage sub piele sau sa aiba alte benefici...dar te iubesc trebuie spus doar atunci cand simti si sa nu iti para apoi rau ca l-ai spus. :D Pare interesant filmul ,am sa-l vad si eu. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  10. Am zis "te iubesc" unei singure persoane, dar nu am regretat si nu regret nici acum chiar daca nu mai suntem impreuna pentru ca am simtit'o si inca are locul lui intr'un colt de suflet. A sunat a dulcegarie? Poate, dar asta e realitatea...nu sunt o persoana romantica si nici mare fan al dulcegariilor, dar am considerat si inca consider ca persoana respectiva a meritat.
    Cat despre film acum l'am descarcat si revin cu o parere mai pe seara dupa ce il vad, dar pare interesant:)):p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce fruuuuuuuuuuuumos :X sunt momente cand trebuie sa fii dulce :X <3 :D pupici:D

      Ștergere
  11. interesat..film dar daca nu e cu pac pac vruuuum poc frrr zdum bum boooom ...parca nu e genul meu =))

    RăspundețiȘtergere
  12. Mie nu mi-a placut nicioata sa spun dar nici sa aud acel " te iubesc " doar daca era din inima . Pana la urma e ceva destul de important sa-i spui cuiva , asa ca nu oricine il merita si nu orine te face sa iubesti .

    O sa ma uit si eu cu siguranta la film ! Pare genul de film care imi place mie .

    RăspundețiȘtergere
  13. Am vazut fimul, foarte tare si ca idee si ca umor. Si eu il recomand.

    RăspundețiȘtergere
  14. Spune-i cuiva ca-l iubesti doar daca esti sigura de asta. Reactiile barbatilor nu sunt diferite de cele ale femeilor. Aici pun si un banc: "logodnica ii spune in timpul partidei de dragoste iubitului cat de mult il iubeste, o femeie de moravuri usoara ii spune ca asta-l costa 50$ iar sotia-i spune barbatului ca ar trebui sa zugraveasca din nou tavanul".

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)