Pagini

CFR Cluj debuteaza astazi in Grupa H a Ligii Campionilor

Se anunta a fi un nou sezon presarat de nopti nedormite pentru publicul masculin, asezonate cu goluri si rezumate ale meciurilor din Champions League. Nu mai departe de ieri seara, Real Madrid si Manchester City au deschis balul intr-un 3-2 extrem de spectaculos, cu mentiunea patru din cele cinci goluri aveau sa fie inscrise in ultimele 20 de minute ale partidei (autori Marcelo, Benzema si Cristiano Ronaldo pentru gazde, respectiv Dzeko si Kolarov din lovitura libera pentru "cetateni").

Astazi insa, pe fondul unor dueluri ceva mai dezechilibrate decat marti seara, isi face intrarea in scena campioana en titre a Romaniei, CFR Cluj. In coltul adversarului se afla Sporting Braga, formatia portugheza care a acces in grupe dupa o "dubla" extrem de complicata in compania lui Udinese (1-1, 2-2). Vesti bune din partea fostului ceferist Tony, actualmente inrolat la Pacos de Fereira, echipa iesita invingatoare din clinciul cu Braga.

Cu mentiunea ca buturile portii Bragai sunt aparate de un jucator care a trecut prin curtea CFR-ului, iar pe banca tehnica il regasim pe fostul antrenor al Rapidului - Jose Peseiro - sa purcedem la enumerarea jucatorilor eligibili pentru alinierea primului 11: Beto - Salino, Douglao, Vinicius, Ismaily - Custodio, Hugo Viana - Alan, Amorim, Cesar - Eder. Asadar, un sistem de joc 4-2-3-1 foarte iubit in Europa si nu numai.

Din pacate, ardelenii asezati in teren de catre Ioan Andone au o banca consistenta plina de jucatori accidentati: Sare, Vass, Deac, Ronny, in vreme ce fundasul Diogo Valente este incert. Ultima victorie din campionat, 1-0 pe National Arena, poate functiona ca o injectie de moral pentru campionii in exercitiu, necesar in conditiile in care intalnesti un adversar atat de puternic precum Sporting Braga.

CFR Cluj (4-2-3-1): Felgueiras - Ivo Pinto (Aguirregaray), Cadu, Rada, Camora - Muresan, Luis Alberto - Sougou, Bastos, Nicoara - Kapetanos.

In materie de pariuri si bonus, casa de pariuri Unibet ne ofera urmatoarea linie 1X2: 1.50/ 4.00/ 7.00. Pentru a fi la curent cu tot ceea ce se intampla in lumea sportului si a gusta cate putin din jocurile de noroc, cititi mai multe despre sloturi aici.

                        Guest Post

14 comentarii:

  1. Nu-mi vine sa cred ca sub iepurasii aia sta o fana infocata a CFR-ului! :D
    Mult succes, mai putin impotriva lui Steaua!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa faca o imagine buna CFR-ul si in acest an. Succes baietilor !

    RăspundețiȘtergere
  3. Nopti nedormite... Poate pentru cei care nu se duc la serviciu! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiam ca tii cu CFR. hihi...Va urez succes , dar nu in meciurile cu RAPID :D ...mwahahaha , ce raw sunt :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu prea le am eu cu sportul dar si eu le urez succes :))

    RăspundețiȘtergere
  6. sa nu uitam ..ca joaca in CL ...dar nu pe bune ;) ...desi ma bucur pentru ei ...ca aduc puncte romaniei..din cate vad este 2-0 pt CFR ..sa nu uitam un lucru nu merau sa joace in CL ..Vasluiu merita..au castigat campionatul pe furate....si nu ma intreba de unde stiu :)) sa spunem doar ca tatal meu se cunoaste cu cel care are grija de echipamentele lor la fiecare meci si le aranjeaza....restu-i cancan ...ma bucur pt o echipa in Europa cand merita..dar nu cand fura ! deci saptamana Mu!e 5Teaua

    RăspundețiȘtergere
  7. Tot respectul pentru CFR au invins cu 2-0, si au pasit cu dreptul in noul sezon UCL. Bafta in continuare!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am ramas tare surprinsa vazand un asemenea articol la tine si am verificat imediat. Aveam dreptate, este un guest post. :))

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)