Pagini

De la prietenie la relatie.

Stiti ca vorbeam despre o campanie aici, si am inceput campania prin a discuta despre prietenia dintre un El si o Ea si din cate am vazut multi dintre voi au prieteni buni de sex opus, deci este posibila intr-o oarecare masura.Tuzki Bunny Emoticon

Azi o sa trec de la prietenie la relatie, pfff, "e grele" aici pt. ca si relatiile astea sunt de 2 tipuri (zic eu!) sau mai bine zis au la baza chestii diferite cum ar fi:
- dragoste si respect (cum se crede in cele mai multe cazuriTuzki Bunny Emoticon);
- interes (cum este in cele mai multe cazuriTuzki Bunny Emoticon).

Mda, si acum nu vreau sa fac eu pe "hexperta" dar am observat ca in zilele noastre este foarte greu sa mai gasesti o persoana buna (ce sa mai zic de un baiat bun/ fata buna? ) si automat este foarte greu sa ai o relatie serioasa (de casatorie nici nu mai aduc vorbaaa...) pt. ca de multe ori se intampla ca persoana buna dintr-o relatie sa fie luata de fraiera, nicidecum apreciata... si atunci nu mai facem nicio treaba, nu?
In fine, mai bine va las pe voi sa va dati cu parerea despre relatii (de ce nu merg, de ce mereu ne indragostim de persoanele nepotrivite, de ce unii sunt satuli de prea mult bine, etc...) caci eu nu cred ca sunt in masura...

PS: Ce ziceti sa-i punem un nume la campanie? Vreo sugestie, ceva?

52 de comentarii:

  1. O sa iti zic ce am patit eu :) Fiind foarte bun prieten cu 2 fete, de una m-am indragostit, rau, am fost cu ea cateva luni, dar cum ziceai si tu, unul este bun (eu) si altul trebuie sa profite (ea). In schimb a doua fata, a avut nenorocul sa se indragosteasca ea de mine...ca dracu nu?

    Deci, in foarte foarte multe cazuri dintre prietenia intre o fata si un baiat, unul dintre ei se indragosteste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. huh, da chiar ca a fost ca dracu' :-? pfff, se mai intampla :-??

      Ștergere
  2. Se mai intampla si sa gasesti pe cineva care merita,dar pe care nu il poti avea,nu?!:-<

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred ca prietenie intre persoane de sex diferit poate interveni doar dupa consumarea unei relatii.

    RăspundețiȘtergere
  4. catalin-bogdanvineri, mai 11, 2012

    parerea mea e ca persoana indragostita trebuie sa cunoasca mai bine persoana de care se indragosteste,pana la urma pentru a-ti gasi persoana potrivita consta intr-o ''aliniere'' de circumstante,cum ar fi : noroc,indragosteala reciproca,fidelitate,bunatate,intelegere etc...si e destul de greu sa se intample. poate odata de doua ori in viata (experienta personala).. deci, bafta la indragosteala si open ur eyes people :P !!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Oricum pana la urma tot ajung sa se indragosteasca...o prietenie dintr-o fata si un baiat e un pic cam riscanta pentru ca pana la urma ajung sa se indragosteasca...vorbesc in cazul in care sunt doar amici sau prieteni...

    RăspundețiȘtergere
  6. intotdeauna va exista un razboi intre sexe indiferent ce vom fac noi

    RăspundețiȘtergere
  7. Hm..pana acum nu m-am indragostit niciodata de un amic :-??

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai... hai sa-ti zic eu cum este. Interesatul, miroase foarte bine iubirea.... atentie. O miroase, nu o simte. Si cand o miroase automat profita de ea. Minte si inseala.. niciodata n-am putut sa-mi dau seama de ce oamenilor le place sa-i raneasca pe ceilalti!

    A dracului cand credeam ca am dat peste baiatul potrivit (credeam ca e ascultator, bland, iubitor si sincer) am dat defapt peste unul DIN CEI MAI RAI cu care am fost. Si cand zic rai.. sunt rai! :| In loc sa gasesc iubitul perfect, am gasit un mincinos si arogant... Un prefacut de care imi este sila... Cand credeam ca vrea iubire... el defapt voia ceea ce vreau toti :-j

    Save God ca nu i-am cazut la picioare (desi il iubeam) ca ar fi fost vai si-amar de mine :)) Asa ca am invatat ca oricat de ingeri ar parea barbatii... sunt barbati! (si nu in sensul bun al cuvantului)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. huh, buna lectie:-? uite asta uit si eu cateodata: barbatii... sunt barbati :-j ma bucur ca ai scapat:D

      Ștergere
  9. Off,au trecut vremurile alea în care căsnicia dura 50 de ani..eh..acum e maximum 10 ani,că doar există divorţul,nu?Ce devine lumea asta..

    RăspundețiȘtergere
  10. Da..asa e,de cele mai multe ori iti place persoana nepotrivita,poate si din motivul ca e ceva mai interzis ,poate din motivul ca nu poate fi al tau/ta..poate pentru ca te atrage din punct de vedere fizic si atunci cand il vezi iti vine sa`i rupi hainele de pe el:))..iti mai poate place pentru ca mereu e acolo sa te sprijine sau doar pentru ca are ceva al lui/ei neimaintalnit..Ceea ce e cel mai neplacut e ca s`ar putea sa mori de dragul unuia si dupa ce e al tau sa nu`ti mai pese..ai fi putut baga mana in foc ca el e perfectul..si ups..uite ca nu e..si`ti dai seama dupa ce ai suferit,tanjit dupa un telefon,mesaj..etc..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))) mi s-a intamplat sa stii sa am impresia ca unu' ii "the one" si dupa ce l-am cucerit s-a dus magia:))

      Ștergere
  11. eu am cel mai bun prieten, nu prietena:) ne stim de la 7 ani, ne povestim tot felul de lucruri si niciodata n am incercat mai mult de atat:D e bine sa ai pe cineva de sex opus ca prieten...si de alex al meu nu mai zic ca stii povestea:)) ti pup:*

    RăspundețiȘtergere
  12. Povestea este mult mai complicata. Din pacate, transformarea unei prietenii in relatie comporta mari riscuri. Nu ma refer la "relatiile din interes". Din pacate, relatiile pot fi nereusite din mai multe cauze, iar sfarsitul relatiei "ucide" prietenia.

    RăspundețiȘtergere
  13. Granita dintre prietenie la relatie este o granita foarte subtire care de multe ori este incalcata fara sa constientizam asta SAU constientizam dupa ce am incalcat-o .

    RăspundețiȘtergere
  14. Oarecum off topic, dar pt ca a venit vorba de casatorie, nu ma pot abtine de la a nu oferi o sugestie posibil utila baietilor din ziua de azi care doresc sa amane inevitabilul, si sa iasa si cu basmaua oarecum curata re simtul lor de civism inalt dezvoltat:

    https://cartoonbank.licensestream.com/LicenseStream/ContentStorage_CondeNast/1/UserComps/5qvizxl4.jpg

    (e in lb engleza, dar daca e nevoie de traducere, revin)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sustin chiar ff serios institutia casatoriei intre 2 persoane, (nu m-am lamurit inca re poligamism, mai studiez, poate fi util la imbunatatirea logisticii comunicatiilor profesionale adecvate in medii corporatiste cu nr mai mare de manageri/per cap de angajat), si chiar sincer cred ca ea, (casatoria), reprezinta ceva ff util pt societate si economia globala...dar asa ca echipa de suflet in posibilul conflict cu nuante politice mai larg barbati vs femei...trebuie sa recunosc ca de fapt tin cu baietii...chiar indiferent de orientarea lor sexuala !

      Ștergere
  15. Ideal ar fi sa deschidem bine ochii in astfel de relatii...iar in privinta casatoriei este mare lucru sa gasesti persoana potrivita care sa-ti stea alaturi la bine si la greu.Rar se mai gasesc astazi. Imiplac subiectele tale.

    RăspundețiȘtergere
  16. Postarea ta m-a facut sa-mi aduc aminte de tot ceea ce am trait cu cel mai bun prieten al meu.Prietenia noastra in timp a evoluat..Prietenul meu cel mai bun este acel El din toate postarile mele :)) Cel care si-a pus adanc amprenta..Primul care m-a avut din toate punctele de vedere...deci ,da ..exista prieteni adevarate :)

    RăspundețiȘtergere
  17. facem dragosta cu sila si prietenie cu mila :)). e bun sau ce ? merit o bomboana

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu incerci nu traiesti, nu experimentezi nu ai multa cunoastere, insa uneori e prea neplacut faptul ca intre doua persoane nu poate exista ceea ce numit ca fiind simpla prieteni, intre un baiat si o fata mereu trebuie sa fie ceva gen unul din cei 2 trebuie sa il placa pe celalat...

    RăspundețiȘtergere
  19. Cam asa e in cele mai multe cazuri. Ne indragostim exact de persoana nepotrivita. De ce o facem? Poate o facem pentru ca ea e tocmai,, nepotrivita”.
    Nu am trecut prin asa ceva dar prietena mea... A fost prietena cu un baiat...Baiatul ”macho” de care se indragostesc toate fetele, ( si acum se intampla asta). Bun, baiatul e cam....na...neserios? Au fost impreuna o saptamana. Prietena mea a avut cu el primul sau ,,pupic”. Chiar ma bucuram pentru ea. Credeam si eu ca s-a cumintir. Dar peste cateva zile, s-au despartit. Si acum toate fetele sunt innebunite dupaa el. El inca se da la prietena mea, dar ea nu il suporta. De ce? Pentru ca l-a iubit, il iubeste si probabil va fi acolo in inima ei pentru totdeauna. Dar lui nu-i pasa. El vrea doar o distractie.
    Asa ca mai bine te lipsesti de o prietenie falsa. Interesanta postarea. Bravo.!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu cred ca l-a iubit intr-o saptamana:) iubirea implica mai multe chestii:D:) dar nu vreau sa vorbesc ce nu stiu:D mersi fain:D aa.. si app. bine face ca nu-l mai baga in seama!

      Ștergere
  20. cum vine asta la voi:" barbatii sunt barbati" :)) si inca ceva:"Cand credeam ca vrea iubire... el defapt voia ceea ce vreau toti " @Ghost Painter

    pai stai ca nu toti suntem la fel:P, daca tu ai dat peste unul ca el nu inseamna ca eu sunt ca ala....poate eu vreau altceva, nu neaparat de la ea, poate de la viata pe care o am cu ea( adica doar prezenta ei ma face fericit, numai sa stiu eu ca e langa mine si nu imi mai trebuie ceva, poate sa fie o sursa de enrgie pentru mine, o vorba si e de ajuns;) ), aici nu se reduce totul la SEX.....dar eu ma aseman cu tipul ala numai prin faptul ca si eu m-am gandit la SEX, as fi prea ipocrit sa nu rcunosc faptul asta, adica cine nu s-a gandit la sex si tu te-ai gandit la asa ceva, doar ca el nu simtea ceva pentru tine si doarea doar sa te bage in pat....eu am ajuns la concluzia ca o femei isi cunoaste foarte bine prietenul, il miroase de la o posta cum e;)

    si acum vin si eu cu niste intrebari: 1."femeile nu sunt tot femei???"
    2. Cand crezi ca totul e roz...defapt ea se gandeste la altceva...se stie!:))

    si la final:In concluzie femeile se aseamana cu barbati, ce vor barbati, vor si femeile....deci asta e sigur 100%, doar suntem oameni:))...acum sa nu-mi spuneti ca femeile nu se gandesc la SEX.....adica noi diferim prin mentalitate,carcater, personalitate, etc... dar odata in viata la toti le-a trecut prin cap cuvantul SEX sau sa facem nebunii:))

    si sa nu uit....am multe "prietene", ne permitem multe, dar nu se pune problema de dragoste, suntem cum sa zic: unul pentru toti si toti pentru unul!, avem grija unul de celalalt, prin metode mai neortodoxe cateodata:))( e bine de stiu ca femeile au o putere ascunsa si e naspa daca le superi:((....am simtit-o pe pielea mea si chiar ma bucur, viata nu ar mai avea farmec)

    Si ai un blog frumos....bravo, mai ales discutiile sunt interesante, sa nu te lasi ca faci o treaba buna.

    O zi buna, cu respect Adi':)!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) cu siguranta ca si femeile sunt tot femei =))=)) da' barbatii exagereaza uneori:-j

      cate despre "prietene" ehm:> you're lucky =))

      multumesc mult:D O zi buna sa ai si tu:D

      Ștergere
  21. cum sa zic, atunci cand te indragostesti de o persoana nepotrivita , pana la urma nu iese nimic, ramane doar durere...

    iar daca ajungi sa fii intr-o relatie, aici depinde de preferintele fiecaruia, pentru ca eu zic ca daca ai anumite principii atunci vei vrea langa tine o persoana cu care sa poti comunica, pe care sa te poti baza oricand, o persoana care sa aiba totusi macar unele din asteptarile tale daca nu toate. Iar atunci ar trebui sa mearga atata timp cat amandoi se implica si se iubesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu cred ca nu trebuie sa mai ai asteptari de la nimeni, aici pierzi:-j

      Ștergere
  22. De cele mai multe ori ne plac persoanele "nepotrivite" pentru ca + cu - se atrag...fizica vietii din pacate....Si iti dau mare dreptate...ala care iubeste, e sincer, etc e luat de fraier...dar nah...mai sunt si exceptii adevarat..dar sunt cam rar intalnite exceptiile astea din pacate...

    RăspundețiȘtergere
  23. Se întâmplă ca oamenii să se îndrăgostească de persoane cu mici defecte. Tocmai acele defecte strică relaţia. Lipseşte perfecţiunea, normal, şi pentru o relaţie cât de cât bazată, se presupune sacrificiu.
    O părere :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu cred ca exista oameni perfecti :-?? sau relatii perfecte :-?

      Ștergere
  24. din cate am observat noi ne indragostim tocmai de o persoana diferita noua, adica asa am patito eu:))....
    De exemplu: mie nu-mi place sa fac curat, iar ea e foarte stricta la acest lucru:D, eu vorbesc mult si prost, ea putin, dar bine:), eu ma scol devreme,ea ii place mai mult in pat:))....si de la un timp de vreme ma trage dupa ea, cum sa va spun eu, am inceput sa tac mai mult si sa fac din cand in cand curat:)), bineinteles cand gresesc ceva ma articuleaza ca sa nu mai fac si sa tin minte:)))).....asta creca a luat-o de la mine cu articulatia:P

    parca ne completam acum unul pe altul...
    asa vad eu lucrurile, ne indragostim de persoane diferit noua si tocmai cand zici ca nu merge treaba atunci iti dai seama ca acest lucru te schimba in ceva bun;)

    O zi buna, cu respect Adi':)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hmmm, cred ca ai dreptate draga Adi, am observat si eu ca imi plac baietii care sunt putin mai diferiti decat mine :) interesanta chestia asta:D

      O zi buna sa ai si tu!:)

      Ștergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)