Pagini

Weekend la Resita si cadouri de Martie

Azi am ajuns in Resita, am zis sa iau o scurta pauza de la tot ce se intampla in viata mea, insa nu prea merge asa... Dupa ce ca am tras vreo 40 de minute de un frig crunt in asteptarea trenului care parca nu mai venea, gandurile imi zburau la tot felul de chestii peste care incerc sa trec, iar cand am sosit in gara la Resita, un sentiment de melancolie m-a cuprins, mi-am dat seama ca spre deosebire de anul trecut cand am fost aici orasul nu mi s-a parut schimbat aproape deloc, dar eu m-am schimbat destul de mult... 

Trecand la ganduri mai bune, am facut o serie de shoppinguiala pentru ca 1 Martie bate la usa si trebuie sa-mi arat aprecierea fata de femeile din viata mea. Bineinteles ca am umblat ca nebuna o bucata buna de timp pana sa ma hotarasc ce sa iau, m-am gandit la pantofi dama Matar.ro, genti de firma, pantofi platforma, coliere statement, haine si alte accesorii, insa pana la urma am ajuns la concluzia ca nu conteaza chiar atat de mult cadoul cat conteaza gestul.

Acum nu zic ca o femeie nu si-ar dori sa primeasca o geanta noua sau o pereche noua de pantofi de 1 sau 8 Martie, insa, eu ca fata e cam ciudat sa fac altfel de cadouri, nu? Eu zic sa ii lasam pe barbati sa faca toate cadourile barosane ca doar de aia sunt barbati, mwahahahaha. 

Voi ce cadouri ati cumparat de 1 Martie? Sau ce cadouri v-ar placea sa primiti? Preferati clasicele martisoare sau va plac cadourile mai consistente? Pana una alta, va doresc o primavara minunata, cu mult soare in suflet, multa calduraaa si multa, multa dragoste. Ow, era sa uit, sa aveti si un weekend splendid. Sunteti tucati asa in stil banatean.

7 comentarii:

  1. Momentan nu am facut niciun cadou, fiindca munca mi-a distras atentia si am uitat complet de cadouri, desi eram onconjurata numai de tarabe cu martisoare :)). Ma gandesc ca pana maine sa rezolv situatia! :D:D:D:

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima zi de primăvara sa-ti aducă-n suflet soare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Perefer cadourile clasice: mărţişoare şi flori... pentru mine acestea sunt mai de preţ decât genţile orice alte lucruri care nu au nici o legătură cu primăvara, cu frumosul... Dacă tot stricăm celelalte sărbători cu fel şi fel de lucruri, măcar 1 martie să rămână aşa cum a fost întotdeauna.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu prefer martisoarele si florile de 1 si 8 martie...

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)