Pagini

Pokerul si C.L.M.-ica

Cand eram mai micuta aveam boala jocurilor. De la NFS, GTA, Fifa, pana la Metin, Second life, si cel mai recent Farmville. As putea spune ca eram addicted la momentul respectiv, asta pana terminam jocul. Am pierdut nopti intregi jucandu-ma chestiile astea si nu am castigat nimic, insa aveam si cunoscuti care jucau altfel de jocuri si faceau bani pe bune, bani reali, iar cand zic altfel de jocuri sa stiti ca fac referire la Poker

Ideea care este, nu am reusit sa inteleg niciodata jocul asta, am mai avut in copilarie tentative de poker cu baietii din cartier, a incercat si tati sa-mi explice, insa in zadar, nu s-a lipit de mine si pace, dar am descoperit poker-ul online si uite asa incepe sa ma cuprinda din nou febra jocurilor. I mean, cat de greu poate fi? Sunt foarte curioasa cum se fac bani cu jocurile online, asa ca apelez la voi, daca cunoasteti pe cineva sau daca ati jucat poker, sa-mi spuneti si mie cum merge treaba.

Din cate stiu eu jocul de poker este un joc interactiv, care te situaza in mijlocul actiunii. Online este un exercitiu, dar adevaratul joc de poker se joaca pe bani unde ai doua variante: castigi sau pierzi.

Atentie, mana buna si noroc, cele mai importante elemente ale jocului. Poti deveni maestru numai daca vei invata sa-ti citesti adversarul.

M-am nascut in generatia pokerului, o data cu acest joc si presupun ca este si va deveni lege invatarea acestui joc. De ce? Pentru ca deja, majoritatea oamenilor il joaca. Satisfactia de a castiga ceva ii atrage pe oameni in aceasta "cursa".
Omul este tentat sa incerce iar tentatia de a se repeta actiunea este amplificata de castigurile mici. Jocurile de noroc au avut intotdeauna un efect pozitiv sau negativ asupra oamenilor. Pozitiv din punctul de vedere ca unii oameni joaca din placere, altii "se imbolnavesc" si incep sa stranute bancnote dupa bancnote la fiecare joc, ajungand la stadiul de a-si pune casele sau masinile in joc.

Acest joc de poker are ca tara de provenienta America, locul in care oamenii pun la bataie la jocurile de noroc bani echivalent cat ofera ministerul pentru sanatatea cetatenilor. Jocul de poker a devenit atat de popular de-alungul anilor atat in America cat si pe continentul european incat, in prezent se organizeaza campionate de poker, iar cum romanul nu putea sa lipseasca de nicaieri, ne putem mandrii cu romani cu mana de aur si talent la acest joc care ne reprezinta tara la campionatul mondial de poker. Impresionant, nu-i asa?

Nu sunt contra acestui joc dar nici pro. Daca ar fi sa il joc, as face-o din placere. Cred ca depinde de fiecare cata importanta ii acordam incat sa nu ne lasam controlati de el. Un om echilibrat stie ca un joc trebuie sa ramana doar un joc si-atat, fara sa includa pierderi de orice fel.

Voi ce parere aveti despre acest joc? Credeti ca jocul de poker este malefic sau totul depinde de mentalul fiecarui om?

5 comentarii:

  1. Eu zic doar sa ai grija daca te apuci de el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Jocul asta nu mă atrage,tati se juca pe net dar acum s-a plictisit,eu una mă joc remi online și vara tot timpul când stau la țară mă joc cu vecinii remi sau șeptică :D ..Dar poker nu am încercat,pentru că nu știu ,și cred că nu aș înțelege :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu incercam sa joc Poker. Fratele meu imi tot explica cum se joaca. [Fiind diferenta de 1 an intre noi, voia sa se joace cu mine] Insa.. nu il puteam intelege:)) Am incercat si poker online.. dar tot nimic!:))

    RăspundețiȘtergere
  4. America, tara tuturor posibilitatilor...parca as se zice!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)