Pagini

C.L.M.-ica si shopping-uiala online

Va marturiseam intr-o postare ca am devenit putin cam obsedata de cumparaturi, iar cei ce ma urmaresc stiu ca mereu postez cand vad ceva ce-mi fura ochii, ca de exemplu acum. Cautam pe net o gentuta, mi s-a pus pata pe ceva cu tinte, nu stiu ce culoare vreau sa fie, am vazut una de un albastru asa fain, insa nu m-a convins, dar revenind la cautat, dupa cum spuneam, ma uitam pe aici de genti si ce credeti ca am gasit? Pai bineinteles, pantofi! Nu stiu cum e la voi, dar eu cand decid sa-mi cumpar o pereche de incaltaminte parca as porni in cautarea unei comori, mai ales ca eu sunt genul ala de persoana: se schimba sezonul, se cumpara incaltari noi, nu conteaza cate perechi zac aruncate prin pod.

Asadar, de data aceasta am nimerit pe un site, matar.ro si am gasit la categoria pantofi dama numai minunatii de pantofi, care mai de care mai frumosi, cu pietricele, sclipiciosi, asa pe placul meu, si culmea sunt si la reduceri, mwahahaha. Sa va arat preferatii mei:
Asa ca sunt frumosi? Singura problema pe care o au acesti pantofiori mirobolanti este ca nu pot fi purtati pe strada, cel putin nu de mine, iar asta datorita tocului super inalt, dar pantofi asa misto cu toculet micut n-am vazut... As putea totusi sa-mi iau macar o pereche pentru ocazii, nu? Cred ca pentru zi de zi o sa mai caut, inca nu a venit caldura, hihi.

Si stiu ca o sa vi se para ciudat ca mereu imi caut haine online, dar la mine aici nu sunt decat 2 piete si cateva magazine cu haine la niste preturi de iti pica plombele. So, alta varianta nu prea am, de fapt am... Cand nu imi iau chestii online, ma multumesc si cu ce gasesc, desi exista riscul sa port de cateva ori produsul respectiv si apoi sa nu ma mai ating de el, nu degeaba hainele mele favorite sunt acelea achizitionate online. Btw, daca va faceti si voi cumparaturi online, lasati-mi si mie cateva site-uri cu produse misto si ieftine, poate poate. Sa aveti o saptamana minunata!

8 comentarii:

  1. eu sunt addicted to ebay.com :)) de toate mi-am luat de acolo! oje, haine, papuci, genti, pensule, agende, blablabla :))
    cand despre pantofi, i feel you! foarte frumosi, dar nu purtati de mine, sunt mult prea inalti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mmm, mi-a mai zis o fata de ebay dar n-am indraznit :)

      Ștergere
  2. Pe mine ma dor picioarele daca port tocuri asa mari :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai niste gusturi foarte bune!! Super pantofii. Eu nu prea cumpar online.. dar daca gasesc ceva site-uri iti spun si tie!! :**

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai deschis cutia Pandorei :) Ador shoppingul on line si de fiecare data cand pot fac cate o comanda :"> Sa-mi fie rusinica :) Eu am inceput sa-mi comand multe de afara de pe diverse site-uri cum ar fi: http://www.romwe.com/
    http://www.sheinside.com/
    http://www.chicnova.com/
    http://www.lightinthebox.com/

    Pana acum am avaut parte numai de surprize placute si tot ce mi-am comandat am primit si au foat chiar f f f ok. De exemplu o geanta pe care o gaseam in Bucuresti la 100-110 lei mi-am comandat-o de afara la 40 lei incluzand taxele postale :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D poate o sa dau si eu comanda la ceva de pe acolo, am vazut mai multe tipe ca au comandat si is misto :D

      Ștergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)