Pagini

Valentine, shopping si "feshan"

In primul rand vreau sa va urez "Happy Valentine's Day", asta pentru cei care sunt deschisi la suflet si la inima si sarbatoresc aceasta zi superba de aproape primavara, iar pentru restul, hateri sau cei mai putin open-minded, stati pe aproape ca vine si Dragobetele, o sa va fac si voua o urare, hihi. 

Si in al doilea rand sa stiti ca nu am terminat seria cumparaturilor, mai am de cautat la sectiunea "pantofi femei" (cei pe care i-ati vazut in postarea anterioara nu pot sa ii port, am probat ceva asemanator, insa am vazut ca sunt si pantofiori mai accesibili sa zic asa), iar zilele astea pe langa faptul ca am umblat dupa cadoul perfect, am dat peste colectii de primavara prin magazine, si sa vedeti acolo pantaloni piele, rochii lungi, colanti cu motive florale, jachete cu imprimeu army si cu pietre (asta mi-a dat niste idei, eheee de tunning pt o jacheta pe care o am in dotare) si multe, muuuulte alte chestii super misto.

Mno si pentru ca am inceput sa o iau razna cu hainele m-am gandit sa fac si postari gen outfit of the day, bine, sa nu va asteptati la cine stie ce, insa febra "feshan" ma cam cuprinde si pe mine usor usor, asadar ce spuneti? Va intereseaza din cand in cand o postare din asta asa mai feshanista sau sa raman la postarile mele clasice? 

Aaa si btw, am o surpriza pentru voi, insa inca n-am curajul sa va spun despre ce este vorba, o sa va informez cand o sa fiu pregatita, pana atunci va las, ma duc sa dau o fuga prin Carrefour pe la magazinele cu haine, chiar trebuie sa-mi reinnoiesc garderoba de primavara, deja am inceput cu un paltonas de care sunt tare mandra. Sa aveti un week-end plin de iubire si de surprize frumoase. Sunteti tucati.

6 comentarii:

  1. Eu cred ca poti sa postezi ce vrei. Chiar as fi incantata de un asemenea post!! :**
    Cat despre garderoba si eu trebuie sa o reinnoiesc!! Pupiciii :**

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu abia aştept să-mi reînnoiesc garderoba,am văzut niște haine drăguțe care trebuie să fie ale mele :).

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)