Pagini

FashionUS

Fashionus.ro, este un alt site de imbracaminte online care mi-a facut cu ochiul in calatoria mea de reinnoire a garderobei. FashinoUS va pune la dispozitie articole vestimentare de o foarte buna calitate la un pret rezonabil si nu numai. De asemenea o sa gasiti si o colectie minunata de cercei, Swarowski Elements, eleganta este cuvantul cheie ce caracterizeaza aceste podoabe care purtate de orice femeie, cu singuranta o vor face sa se simta mai deosebita si mai speciala decat este deja.

Sa nu uitam si de colectia pentru barbati, ca doar si masculii nostri feroce trebuie sa se aranjeze, nu? Colectia pe anul 2014 cuprinde imbracaminte pentru toate gusturile, de la camasi, hanorace, pulovere, pantaloni, pana la lenjerie, treninguri si veste, si dupa cum spuneam, toate la preturi rezonabile.

Femeile sunt mai norocoase, colectia dedicata lor este una care cuprinde cam tot ce isi poate dori o femeie. Jeansi, colanti din diverse materiale, cu diverse imprimeuri, tricouri ca doar trebuie sa ne pregatim de primavara, camasi, bluzite, fuste care mai de care mai fancy, rochite sexi, sacouri splendide, jachete, pardesiuri, geci, absolut tot, tot tot, iar cand zic tot, fac referire si la lenjerie si corsete.

Ow, v-am spus si despre colectia de incaltaminte? Sau despre firmele fabuloase cu care colaboreaza? Sunt mai mult ca sigura ca toata lumea a auzit de Zara, Stradivarius sau Bershka, asadar cu siguranta calitatea primeaza, cel putin asta consider eu. Intotdeauna am ales calitatea, stiti vorba aceea: "Dai un ban, dar stai in fata!", si la fel ne sfatuia si profa din liceu de filozofie, mai bine ne strangem bani si ne luam ceva de valoare care sa ne placa, sa purtam cu drag si cu mandrie, decat chestii ieftine, de proasta calitate si banale. Sunteti de acord cu mine sau ba? Bine, acum nu zic ca nu puteti gasi haine ieftine si de calitate, dar trebuie sa stiti unde sa cautati.

Also, cei la de la FashionUS, au si un blog, unde gasiti o gramada de articole interesante, in caz ca va plictisiti sau vreti sa fiti in trend, rasfoiti-l cu incredere, I did that too, hehe.

Si pentru ca v-am promis ca va povestesc despre ping pong, vreau sa-mi cer scuze, dar o sa ramana pe alta data, deocamdata sunt cuprinsa de febra hainelor si nu ma pot opri. Sa aveti o seara minunata, sa fiti cumintei si sunteti tucati. Cius.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)