Pagini

Femeile si machiajul. De ce nu il poarta? De ce il poarta? Cand? Unde? Cum?

"De ce poarta femeile machiaj?" - Cred ca poate fi numita intrebarea secolului, nu exista barbat in lume care sa nu-si fi pus macar o data in viata aceastra intrebare, tocmai de aceea eu am decis sa va spun cateva din motivele pentru care port eu machiaj.

Asadar, primul motiv, machiajul imi sporeste increderea in mine (hmm, sunt mai mult ca sigura ca e valabil si pentru alte fete/ femei). Se spune ca atunci cand te simti bine la interior, acest lucru se reflecta si la exterior, in atitudinea, actiunile tale, so, eyeliner-ul si buzele rosii reprezinta arma mea secreta atunci cand plec la "razboi", asta transmite concurentei un mesaj de genu' : "Partie fa, ca vin!", ce? Vreti sa spuneti ca nu stiati ca femeile se aranjeaza de fapt pentru alte femei? 

Ahahahaha, cata naivitate, normal ca o facem pentru altele, ca doar majoritatea barbatilor nu tin niciodata cont de numarul de tinute cu care ne afisam intr-o saptamana, sau de culoarea rujului pe care-l purtam... We do it for za bitches!

Al doilea motiv, evident, pentru a impresiona pe cineva, de ce sa fiu ipocrita si sa mint? Chiar asa este, fetele, cel putin eu, cand vreau sa impresionez un baiat, ma dichisesc din cap pana in picioare, bineinteles, o sa par superficiala, si probabil ca sunt, insa asta nu inseamna ca nu pot impresiona un baiat si cu fatada mea naturala. Ba din contra, cand imi place un baiat si imi doresc sa fiu placuta de el asa cum sunt, fie aleg un machiaj cat mai natural, gen rimel, blush si putin ruj, fie nu ma machiez deloc, ca doar nu vreau sa se sperie viitorul iubitel de mine (asta in cazul fericit) daca ma vede la lumina zilei netencuita, pai nu? 

Al treilea motiv, este legat de "cand?", "unde?", "cum?", si este foarte simplu.
Cand? Pai atunci cand simt nevoia (adica se simt urate, bleah).
Unde? Ooooh man, la ocazii, ce stiu eu, nunti, party-uri, baluri, la intalniri, interviuri, s.a.m.d.
Cum? Well, depinde de "unde?", v-ati prins, da? 

Mno, acum, ca unele exagereaza cu machiajul din cine stie ce motive or avea ele, asta e alta poveste. Deja v-am dat trei motive si simt ca dezvalui cam multe din universul fetelor, asa ca am sa ma opresc aici. Va invit pe voi sa-mi spuneti de ce credeti ca poarta fetele machiaj sau si mai bine, de ce purtati voi machiaj (la fete ma refer, daca sunt si baieti care poarta, e ok, e liber sa-si exprime parerea, nu ma supar, hihi).

Sa aveti o zi faina, eu fug sa ma pregatesc pentru un film, cica se deschide cinematograf la noi in oras, poate va povestesc despre experienta daca sunteti cuminti. Sunteti tucati.
sursafoto: www.google.com

14 comentarii:

  1. Dezvăluiești tu astfel de secrete, de stat? :))

    Mwahahaha! Am să țin eu minte asta. <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu una urăsc femelie care să dau cu o tonă de glet pe față :)))
    E mult mai plăcut să vezi o femeie naturală,decât una plină de fon de ten.Și în cazul în care vrei să faci un băiat să se uită după tine.îl poți cuceri și fără machiaj.
    Mbine asta e părerea mea.Tă pup :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu port machiaj, nu am fost obisnuita sa port si acum ma mai dau uneori cu rimel dar nici pe ala nu-l suport mult timp. :D
    Eu sunt obisnuita sa fiu naturala si imi place asa.
    Daca chiar as vrea sa ma machiez m-as machia pentru un eveniment special, aici poate intra chiar si ziua mea, ziua lui..etc:d si cand as dori sa imi fac poze faine.

    De ce cred eu ca se machiaza alte fete, pai pentru ca, dupa cum ai zis si tu le da incredere sau pur si simplu din placere, vorbesc aici de o colega :D ii place sa pupe pe cineva cand e data cu ruj :)), si desigur ca sa se faca mai frumoase, pentru ca de ce sa nu recunoastem machiajul ne pune in evidenta unele trasaturi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu vreau s[ te dezamagesc, dar ar fi interesant daca ai afla de la ce vine obiceiul femeilor de a se da cu rosu pe buze! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa parerea mea multe femei se machiaza pentru a ascunde anumite defecte!.. Stiti si voi un machiaj poate sa te transforme foarte tare.
    Pupici!! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa vedem :)) eu una ma machiez pentru ca, asa cum ai spus si tu, atunci cand am niste tus pe pleoape si un ruj rosu ma simt increzatoare, gata sa mut muntii din loc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru sta in natura femeii si imi place sa fiu aranjata tot timpul! :D Chiar si cand ma duc la paine :)).

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac femeile care se machiaza cu bun gust...pentru ca intr-adevar e o arta!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)