Pagini

Punct si de la capat.

Huh, nici nu am inceput bine anul ca prostia si nesimtirea n-a ezitat sa apara, adica, pe bune??? 

Ce sa mai zic de rezolutiile pentru 2013, m-am tot gandit ce imi doresc sa fac in acest an, dar in primul rand sincer, vreau sa fac in asa fel sa ma simt mai bine eu cu mine, fizic, mental, spiritual si toate cele, pentru ca mi-am dat seama ca atunci cand ceva la mine scartaie parca scartaie tot, hehe, asa ca m-am gandit sa va intreb: cum ati facut voi de ati reusit sa va cunoasteti mai bine? 
Nu stiu... Citind? Calatorind? Socializand???
Trebuie facut ceva, sunt sigura de asta, dar nu stiu ce... Si de anu' trecut daca va amintiti tot incerc sa ma regasesc, sa-mi dau seama ceea ce imi doresc, pe ce cai vreau sa o apuc in viata si nu reusesc, din contra sunt mai bulversata, din nou am intrebari la care nu primesc raspunsuri, intrebari pe care le-am mai pus si nu m-am lamurit in totalitate si care probabil vor ramane mult timp niste enigme.
Si ca tot am adus vorba de ceea ce vreau sa fac in acest an, tin sa va mai anunt ca am hotarat ca in curand sa-mi transform putin blogul, ceva gen kudika, vreau sa fie mai bine structurat, m-am gandit chiar sa fac o sectiune speciala pentru chestii despre relatii (ati vazut ca imi place sa discut pe tema asta), alta pentru promovari, alta pentru unghii, etc. etc...

Vreau sa fie un blog complex, dar usor de digerat in acelasi timp, vreau sa ma reprezinte in totalitate pentru ca acum ce vedeti voi aici este doar o particica din mine si vreau sa arat ce pot! 

Pe limbajul Sandrei Brown: "vreau sa ma descoperiti toata, vizitele voastre sa fie precum atingerile calde ale soarelui de varaaaa, sa... sa.... " ahhh, am terminat in sfarsit cartea despre care v-am spus aici si  sa stiti ca da, imi place cum scrie tipa, toate acele ganduri erotice au trezit in mine o alta eu, care era ascunsa, incep sa simt, sa inteleg mai bine zis de ce iubesc unii oameni sa citeasca, o carte este mult mai buna decat realitatea pentru ca o simpla carte a reusit sa ma faca sa-mi dau seama ca nu sunt asa cum credeam, "amortita"... 
M-a facut sa simt... sa simt ceea ce oamenii din jurul meu nu au reusit pana acum, sa vedeti trairi intense acolo, replici minunate, cuceriri, etc... nu ca vrajelile proaste ale idiotilor care habar n-au ce inseamna sa respecti o fata...

Gata, tac, tac... 
V-am tucat, saptamana faina sa aveti.
Sursa foto

46 de comentarii:

  1. Mult succes in ceea ce iti propui! Eu am ajuns sa ma cunosc pe mine stand singura si analizandu-mi miscarile si gandurile, cum mi-a fost ziua, ce nu mi-a placut la mine azi etc. Nici eu nu stiu prea sigur.. oricum mai am de lucrat..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc! >:D< Interesant:d O sa incerc sa ma analizez si eu sa vad ce si cum! :*

      Ștergere
  2. Îţi răspund sincer la întrebare,şi te rog să nu râzi:Păi m-am cunoscut din totdeauna.Adică,din totdeauna decât am făcut acest blog.Socializând probabil,mi-am dat seama cine sunt cu adevărat.Şi să ştii că de foarte multe ori mă compar cu un panda,şi de tot atâtea ori găsesc asemănări!(Nu,nu sunt nebună).

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am avut o perioada de Sandra Brown,la modul ca citeam 5 carti pe saptamana:)).Sunt o impatimita a romanelor de dragoste;)).

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca esti bine fizic si psihic, ai puterea necesara sa faci tot ceea ce-ti doresti. Mult noroc pentru noul proiect iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Succes! Sper ca nu ma numar printe nesimtitii aia! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. m-ai facut curioasa in ceea ce priveste cartile Sandrei B. Dupa ce termin ce am inceput ma apuc sa citesc si eu. Am vrut de mai demult, insa am tot amanat...


    Si eu caut raspunsuri,si eu vreau sa ma regasesc... anul ce a trecut a fost plin de suprize...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Eee :> asa asa:> citeste, ca merita! Pai, ce sa zic, sper ca si tu sa gasesti raspunsurile! :*

      Ștergere
  7. Frumoase ideile legate de blog, mult succes sa le pui cat mai curand in practica :) te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Consider cunoasterea de sine ca fiind o piatra de incercare pentru fiecare muritor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Iti doresc un an nou fericit si sper sa duci la bun sfarsit planurile referitoare la blog.

    RăspundețiȘtergere
  10. viata bate cartea/ filmul, crede-ma :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Simplu: nu am reusit :)) Insa asta are si parti bune: in fiecare moment cheie al vietii aflii ceva nou despre tine si astfel nu poti sa te plictisesti de propria personalitate si sa incepi sa ti discursuri poetice despre cat de banal esti si cum incerci din rasputeri sa te schimbi radical. Cat despre ceea ce vrei sa pe blog ..este o idee destul de interesanta, dar o sa'ti dea batai de cap asa ca mult succes ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Aici ai si tu dreptatea ta. :) Sper sa reusesc treaba cu blogul :) mersi.

      Ștergere
  12. Iti doresc succes cu tot ce iti propui sa faci. Vei schimba si aspectul blogului?...pentru ca mie imi place tare mult acesta <3
    In primul rand m-am descoperit socializand.
    Apoi am aplicat o chestiuta foarte interesanta, ti-o spun si tie poate vei reusi sa te descoperi...si da...pare putin "diferita metoda".
    Se spune ca adevaratele "valori" ti le definesc oamenii care nu te cunosc. Mai exact, ce trebuie sa faci:
    Pune cateva persoane (exclus familie, rude, prieteni) sa-ti zica dupa parerea lor cateva lucruri despre tine. Se recomanda doar persoanele cu care DOAR ai comunicat de "buna ziua" si atat.
    De ex. ei spun: -esti o persoana care sare rapid in ajutor
    Apoi tu te gandesti la momentele cand ai facut asta sau la momentele cand nu ai facut asta si tragi concluzie daca esti o persoana care sare imediat in ajutor sau nu. Poate e putin complicat dar sa stii ca aceasta idee a fost aplicata in liceul in care am invatat.Au fost doar 2 "participanti" dar care au reusit sa afle multe de la cei din jur despre ei fiindca tu poti trece fara observatie anumite lucruri la tine pe care oamenii din jur le-au observat. Notezi toate cele pe o hartiuta si asta te va ajuta...in cazul in care vrei sa incerci metoda.
    Cat despre viitorul tau: Ce-ti place sa faci cel mai mult? Orienteaza-te daca poti spre ceea ce iti place cel mai mult.Daca din diferite probleme/motive nu te poti orienta asupra acelui domeniu alege altul...gandeste-te la un alt domeniu pe care vrei sa il practici.
    Eu cred ca totul se rezuma la socializare. Nu e nimic rau si nimic de pierdut daca pui anumite persoane sa-ti vorbeasca despre tine.
    "De la persoanele putin cunoscute am aflat lucruri despre mine pe care nici gandul meu nu le poarta"(Zora Neale Hurston).

    Sa ai o zi minunata >:D< Pupici :*
    Scz pentru comm-ul "kilometric" ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. geniala ideea aia!:D multam' fain!:D O sa incerc sa vad ce imi iese! :D

      Ștergere
  13. Nu o sa reusesti niciodata sa te regasesti sau sa te cunosti cu adevarat pentru ca esti in continua schimbare si e greu uneori sa tii pasul cu si cu propriile trairi si de aceea ajungem uneori sa spunem :'' nu stiu de ce am facut asta, nici eu nu ma recunosc'' :) Cel putin asta e parerea mea. Atata timp cat invatam mereu fi sigura ca ne vom si schimba mereu :) Cel mai bine este sa te dezvolti citind cat mai mult sau invatand lucruri noi. Sper din suflet sa-ti iasa ce ti-ai propus si sper sa inveti sa te accepti mai intai de toate si apoi sa inveti sa ''negociezi '' cu tine cand e cazul :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of, multumesc draga mea! O sa tin cont de cele spuse!:D

      Ștergere
  14. se pare ca nu realizezi ca deja stii ce vrei...incepi cu pasi mici si incet incet...sigur vei stii :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Iti doresc succes atat cu blogul, cat si in viata reala!
    Uneori e mai bine sa nu ne cunoastem, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  16. "Si cand nu stii ce sa faci , nu face nimic . " Ma refer , poate ca inca nu esti hotarata , ai zis ca nu stii unde s-o apuci , hm..o sa stii , curand , cred ca timp este . Sper sa tii se implineasca dorintele pe anul asta , cat despre citit , da , o carte este mult mai buna ca realitatea..

    RăspundețiȘtergere
  17. Cred ca ne descoperim in timp,fara sa ne dam seama....
    Multe zambete anul acesta,iti doresc!:*>:D<

    RăspundețiȘtergere
  18. Știi care e faza? Mereu când îți pui în plan, nu iese. Iese doar dacă ții acolo, în sinea ta. Și nu spui la nimeni - nici măcar pe blog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am observat, sa speram ca iese:)) data trecuta mi-au iesit :D

      Ștergere
  19. o sa vina sigur momentu in care iti dai seama ca incepi sa te cunosti.
    te cunosti deja, insa o sa intri mai in detalii la un moment dat.
    varsta. experientele.

    te pup drago. așa dor mi-o fost de tine. daaa, stiu,, io is aia leneșă.

    RăspundețiȘtergere
  20. ai primit o leapsa aici: http://lavii-osperanta.blogspot.ro/2013/01/leapsa.html impreuna cu premiul! :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Cunoasterea asta e ceva foarte dificil.Uneori crezi ca deja cunosti o anumita persoana dar tot te trezesti cu surprize.x_X

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu m-am descoperit si redescoperit (spunandu-mi ca, avand mai mult de 20 de ani, n-ar mai trebui sa fac unele lucruri) experimentand (nu orice si nu oricum) si regasind mai multa rabdare.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)