Pagini

Hotel Hilton, Oradea

    Am tot facut articole despre hoteluri si excursii si daca imi aduc bine aminte intr-o postare chiar v-am spus ca mi-ar face o mare placere sa ma ocup de design interior asa ca am aruncat o privire pe google pe la fel si fel de hotele, biblioteci, dormitoare, bai si am gasit ceva ce mi-a atras atentia, un design elegant, modern si bineinteles o atmosfera primitoare, toate acestea intr-un singur loc, Hotel Hilton din Oradea.

Ca sa vedeti si voi despre ce vorbesc va arat si cateva poze:
Va spun sincer ca aici imi plac tare mult funditele, dau scaunelor un aer sofitiscat si feminin in acelasi timp, cu siguranta nu m-as supara daca m-as caza aici cu cineva mai special si cinele ar avea loc aici, hehe.
Inca un loc care mi-a captat atentia datorita mobilei de culoare inchisa, mi se pare tare luxoasa incaperea si revenind la partea cu cineva special, dupa cum vedeti aici este si un separeu, cred ca ar fi perfect pentru o dimineata in doi.
Si ultima fotografie, aici m-a atras design-ul minimalist si tonurile de gri scoase in evidenta de fructele de pe masa, hah, ca sa vedeti cat conteaza detaliile, de aia sunt eu perfectionista.

Uh, ma simt ca un mic specialist in design interior dupa scurta mea analiza a acestui hotel, si totusi imi pare rau ca la noi in Romanica nu este o meserie apreciata si cautata asa cum ar trebui, dar niciodata nu se stie pe unde ne poarta viata, ehh, uneori visele devin realitate.

V-am tucat, sa aveti o zi faina.

14 comentarii:

  1. Toate pozele arata bine dar prima mi-a placut cel mai mult:d

    RăspundețiȘtergere
  2. Ha ! Ha ! Desi Hilton nu este chiar pe locul 1 in ierarhia mea personala a diverselor companii hoteliere, se afla totusi pe un loc onorabil in acel top, si eu chiar am dat click sa vad cum arata si camerele + lobby-ul, nu doar salile de conferinta si restaurant.

    Desi stiu ca paleta de culori folosita in acest hotel este chiar destul de des intalnita in mai multe hoteluri Doubletree (desi in general ei prefera de obicei un echilibru parca ceva mai deschis catre bej, si cu mai putin maro-stejar inchis, si rezerva inclinatia mai catre "intunecat" pt hotelurile mai cu "staif") + este totodata si traditional prezenta si in alte hoteluri din acea regiune, si are chiar o traditie destul de veche asociata in spate, care probabil imbina atat cunostintele companiei Hilton despre acea regiune cat si experienta consultantilor locali care or fi contribuit, mie personal nu imi place in mod deosebit.

    In rest e total OK ca hotel de business + conferinte. Pe mine personal nu m-ar incanta catusi de putin pt ceva de interes personal, efectiv pe baza de culori care nu mi se par absolut de loc primitoare sau relaxante si mi se par mai mult efectiv de "serviciu", de nimic altceva. E totusi, desigur, un Doubletree, nu e Hilton Resort.

    Stiati ca fiecare musafir intr-un hotel Doubletree va primi la check-in un cookie mare + cald, abia scos din cuptor (sau microwave) cu bucatele de ciocolata de lapte ?

    RăspundețiȘtergere
  3. La noi nu se apreciaza prea multe... :)

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)