Pagini

"Special Mum"

Dupa cum stiti, mi-am deschis magazin online de bijuterii si am zis ca daca tot intru in "afacere" sa arunc un ochi pe Google sa vad cum se prezinta alte magazine de acest gen. Am gasit multe, chiar foarte multe magazine cu bijuterii online de toate felurile, bijuterii de argint, bijuterii placate cu argint, bijuterii de aur, placate cu aur, de inox, etc. etc... Ce sa mai, o adevarata splendoare pentru privirile posibililor cumparatori, insa cea mai mare mangaiere pentru a mea retina mi-a adus-o o bratarica. Imediat va arat o poza sa vedeti de ce si sa-mi spuneti daca am sau nu gusturi bune.

Eee? Cum este? Mi-au atras atentia acele pandantive cu "special mum", sunt superbe si ma gandeam sa i-o fac cadou mamei pentru ca ea este cea mai buna si cea mai frumoasa mama din lume si merita macar atata lucru din partea mea, desi la cum o stiu eu pe mami mai mult ca sigur o sa ma lase sa o port eu, hi hi (asa sunt mamele) oricum bratarica i se potriveste de minune, finuta si eleganta, exact ca ea!

Hmmm, observ ca scrie pe fotografie sursa, OnlineBijoux este un magazin online de bijuterii cu produse la indemana oricui si de o diversitate foarte mare, asadar sunt sigura ca daca vreti sa aruncati si voi o privire pe site o sa gasiti ceva care sa va placa, daaaar sa nu care-cumva sa imi "furati" bratara ca ne suparam!

PS: Nu e bine sa riscati sa nu ajunga la timp cadourile de Sf. Valentin cand aveti posiblitatea sa comandati cadouri prin intermediul magazinului OnlineBijoux. De ce sa riscati sa comandati ceva care sa nu va placa? Mergeti pe 100% daca comandati de pe OnlineBijoux, magazin care pune accent pe calitate si relatia cu clientii.

19 comentarii:

  1. Imi plac bijuteriile cu banuti sau charm-uri si asta cred ca ar fi numai buna pentru mama ta.Si mama mea cand isi cumpara sau cand primeste cadou ceva mi le arata si mie in ideea ca daca imi place sa mi le dea mie :)

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur ce vei alege va fin un cadou perfect pentu fiinţa ce ţi-a dat viaţă!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos spus :x Imi place tare mult bratara :)

    RăspundețiȘtergere
  4. După cum ştii te-am asbordat pe FB frumoaso! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. E foarte frumoasa:x
    Mie una imi place ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. E frumoasa cum de nu am vazut-o cand mi-am comandat de pe site;))...oricum imi place site-ul promti si preturile sunt pe masura calitatii!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)