Pagini

Mi-am deschis magazin online de bijuterii

    De un an si ceva am o dilema, stiti ca mie imi plac bijuteriile, da? 
Ei bine, cand mi-am facut "curatenie" in cutiuta cu zorzoane, am dat peste cateva inele de argint pe care nu le mai port si dupa cum spuneam sunt in dilema, de ce? 
Pai pentru ca am vrut sa le pun la vanzare si din banii scosi sa-mi cumpar alta bijuterie, dar parca totusi, daca cumva se intampla ceva si raman fara inele si fara bani? 

Sa va spun si de ce gandesc asa: astia de la Posta Romana mi-au mai facut o chestie nasoala, castigasem la un concurs o pereche de cercei, iar cand au ajuns surprizaaaaa, plicul era rupt si cerceii disparusera in mod misterios. 
Am fost la dirigintele postei si stiti ce mi-a zis? Ca nu are ce sa faca... Nu e vina lor, era vina fetei ca nu a ambalat bine cerceii... 
Ce sa mai spui? Nimic! Absolut nimic, partea urata era ca deja imi facusem planuri cu ei, hahahaha, oricum m-am interesat si am aflat ca tot ce e deteriorat in momentul in care ajunge la sediul din oras i se face proces verbal, concluzia? 

Cerceii mei nu aveau proces verbal, sooo... plicul nu era rupt cand a ajuns, dar poposind acolo inconjurati de zgripturoaice de vineri pana luni, normal ca au fost "imprumutati", insa am lasat-o balta pt. ca cerceii nu valorau cine stie ce avand in vedere ca erau gablonturi, dar ceea ce m-a deranjat a fost gestul... Pe bune ca daca individa care a facut o fapta asa de josnica imi spunea ca matusa ei e pe moarte si are nevoie de cerceii aia faceam o fapta buna si ii dadeam cadou ca doar nu-s fata rea, heh.

Revenind la vanzare, initial, acum un an si ceva am incercat sa pun inelele pe okazii, dar din cate am vazut cei de acolo imi cereau bani pentru deschiderea unui magazin... Dar, am dat recent de un site, tocmeli.ro, unde totul e gratis, iti pui cate produse vrei, iti deschizi magazin cu subcategorii, iti pui si banner la magazin (imi place treaba asta) si cum ziceam, nu te costa niciun banut, licitatia poate incepe, fain, nu?

Uite asa arata magazinul meu: Bijuterii-argint, dar momentan am pus un singur inel, sunt inca in dubii de treaba cu Posta, nu stiu cum sa fac sa ma asigur ca atat eu, cat si cumparatorul nu suntem fraieriti. 
Deci, cum vi se pare ideea?

25 de comentarii:

  1. Interesantă idee,sper să meargă ,,afacerea":*

    RăspundețiȘtergere
  2. O super idee <3 Imi place.
    Din pacate nu avem ce face in privinta Postei. Putem trimite cu "recomandare de primire" care asigura ca VIRGULA, coletul pleaca intreg dintr-un oficiu postal si ajunge intreg in alt oficiu postal.Dar daca in oficiul postal in care este adus, sunt zgribturoaice care umbla in colete, nu avem ce face :|

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper ca nu sunt cadouri!
    }n rest, de ce nu folosesti de exemplu fan courier ?












    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu sunt cadouri, pai nu folosesc pt ca e mai scump din cate stiu :-?? dau mai mult pe fan courier decat pe inel

      Ștergere
  4. Am scris câteva rânduri despre păţania ta (pe mine mă mai citesc cei de la Poştă). Recomandarea mea: numai trimiteri recomandate, iar pentru orice trimitere nesosită sau în care s-a umblat să depui plângere pentru infracţiunea de violare de corespondenţă. După două-trei plângeri, te asigur că nu vor mai îndrăzni să facă aşa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu il pui in plic. iei o cutie mai mica de la in magazin si il pui acolo. inelul il bagi in mai multe foi, sa nu se auda zdranganind pe acolo. Iar cutia o infasori de multi ori in scoci din ala special... Streau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am inteles, deci sa fie bine sigilat ca sa zic asa!:D mersi :D

      Ștergere
  6. Eu apreciez spiritul intreprinzator asa ca daca mea nu pot decat sa-ti urez bafta si sper din suflet sa rezolvi cu posta, eventual pui plic cu valoare declarata si platesti o suma in plus sa fi sigura ca iti ajunge.
    O seara minunata iti doresc si mult mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  7. lucrurile astea ar trebui sa mearga, de ce nu? ai incercat varianta cu fan curier? ma rog, s-ar putea sa coste un pic mai mult, nu cine stie ce, dar poate e mai sigur, macar sa intrebi ce si cum.
    de posta m-am lecuit si eu cand de sarbatori am trimis un pachet in tara si nu a ajuns nici pana in ziua de azi... :)
    eu iti doresc sa ai mult succes si multi clienti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sar'na! sa fie!:D o sa ma interesez sa vad care sunt demersurile :)

      Ștergere
  8. da-i in masa cu plicul lor cu tot. nu mai folosi posta, foloseste curierul desi e mai scump. am avut si eu o gramada de surprize neplacute cu posta incepand de la colete trimise si pierdute, ratacite si gasite dupa saptamani, pana la tepe luate prin intermediul sistemului imbecil de coletarie. mult succes la vanzare desi, ca sa vinzi ceva in tara asta trebuie 1. sa ai nervii tari, 2. rezistenta la milogeala si 3 rezistenta la bagatorii de seama. :) bafta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. deci nu sunt singura, nu ma mir... niste prosti astia cu Posta lor X(

      mda, mersi fain, sper sa n-am parte de complicatii cu fel si fel de mascarici.

      Ștergere
  9. Initiativa este laudabile, iti trebuie mult curaj ca sa fii antreprenor, va doresc mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  10. De ce nu faci si chestii hand made?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am materiale si nici bani de investit in chestii care se vand foarte greu.

      Ștergere
  11. Bafta, charlie! [serios, bafta!!]

    RăspundețiȘtergere
  12. Vanzarile online merg bine sprea foarte bine dar daca nu prea ai mereu noutati lumea nu prea te baga in seama,spun asta din proprie experienta.Plus ca multi zic vaai ce dragut dar nu cumpara...

    Eu iti doresc multa bafta si sa mearga in cazul tau!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  13. Felicitari si sa ai cat mai multe vanzari!

    un sfat pentru tine.. ... :) ... care de fapt se aplica tuturor celor care vand online si trimit colete Ramburs,

    recomand folosirea Bazei Nationale a Clientilor Neseriosi, http://www.ClientiNeseriosi.ro , unde se poate verifica fiecare client nou, se pot adauga cei care nu ridica coletele ramburs si se poate recupera Paguba taxa de transport Tur-Retur, caci vor accepta sa o plateasca ca sa fie scosi ….

    Firmele de telefonie Mobila au Preventel, iar bancile au Biroul de Credit, baze nationale de date cu clientii care au dat tepe in domeniul lor, era nevoie si de o Baza Nationala de date cu teparii Magazinelor Online care nu ridica coletele…

    RăspundețiȘtergere


  14. Eu vand de vreo 2 ani accesorii pentru telefonia mobila.

    De curand mi-a zis un prieten de un site. Este destul de nou pe piata din cate am inteles. http://www.bluepages.ro
    Am fost surprins placut de faptul ca, dupa ce am postat anunturi de vanzare si acolo, pe langa cele postate pe okazii, mercador si tocmai, mi-au crescut vanzarile. Au fost zile in care, dupa numarul de clienti veniti de pe okazii, cei mai multi clienti mi-au venit, curios, de pe bluepages.
    E gratuit, nu platesc comisioane si vinde! Asta e ce m-a surprins cel mai tare, chiar se vand produsele daca postezi acolo.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)