Pagini

De ce persoanele singure sunt vazute ca o amenintare pentru cupluri?

Am observat o chestie de ceva timp, lumea asta mare e impartita in doua alte lumi mai mici: cea a personelor singure si cea a cuplurilor, iar ceea ce nu inteleg eu este de ce prima categorie este vazuta tare urat de cei din a doua categorie? Nu sunt tot oameni sau care-i faza?

Buuun, sa va dau exemplu, ai o prietena, da? Ai si un iubit, da? Prietena ta este singura din nu stiu ce motiv, da? Va hotarati voi sa faceti o iesire asa in trei, ca deh zici sa-l prezinti pe "iubi", acum totul merge bine pana la un moment dat in care observi ca prietena ta face conversatie cu "iubi" al tau.
Tu, saracuta de tine, oropsita de tine te simti exclusa din discutie pentru ca probabil habar n-ai despre ce se vorbeste si avand in vedere nivelul tau de inteligenta te superi pe asa-zisa prietena (deja nu mai e prietena dupa iesirea asta, nesimtita!) a ta pentru ca si-a permis sa-i fure pentru o seara (cateva minute) atentia iubitului tau... 
Si nu doar atat, decizi tu sa o pedepsesti, dar cum? Pai cum nu te duce mintea, rarind iesirile cu ea si evitand sa-ti mai iei si "bagajul" dupa tine ca nu cumva sa ti-l fureee pentru ca vai Doamne, tu esti o femeie realizataaaaa, ai serviciu bun, un barbat bun, daca cumva "aia"  e invidioasa si vrea sa-ti fure omu' ? Eee!!! Dar lasa draga ca o sa iti cauti tu un grup format numai din cupluri sau apelezi la o alta "prietena" care e cu handralau ca sa faceti o iesire in 4 asa romantica sub clar de luna. Eeee, pai ce, nu mai ai ce sa cauti cu o curvestina pe care o cunosti de cativa ani si care te-a sustinut si te-a adunat de pe jos cand te lasa cate-un prostalau plangand, ca doar asta vrea sa-ti fure "jumatatea " .


Vi se pare cunoscuta situatia? Daca da si ati fost sau sunteti in rolul prietenei singure, renuntati la tipa respectiva, nu va considera decat o "umplutura", va foloseste cand e solita, iar apoi cand e cu un tip va arunca ca pe o carpa si cand ramane din nou singura se intoarce cu scuze la fel de jalnice ca si ea... Iar daca va aflati in pielea fandositei care are si ea din cand in cand un "iubi", deschideti bine ochii pentru ca... candva o sa ramaneti singure! Atat de singure incat nici oglinda nu o sa mai vrea sa va arate reflexia de ipocrite si proaste ce sunteti!

Revenind la subiect, de ce persoanele singure reprezinta amenintari pentru cuplu? V-ati gandit voi astia care sunteti implicati intr-o relatie ca de multe ori problemele apar mai intai in "interior" si nu din "exterior"??? Amenintarea nu o reprezinta o persoana singura, ci persoana de langa voi pentru ca daca relatia voastra ar fi atat de pura si de sincera pe cat va imaginati voi, atunci cuvantul "ispita" nici nu  ar exista acolo, asa ca in loc sa renuntati la persoanele care va iubesc si va vor binele pentru simplu fapt ca sunt singure, cercetati mai atent persoana care pretinde ca va iubeste. 

V-am tucat!                  
                                                                                         C.L.M.

36 de comentarii:

  1. Ca să răspund la întrebare...persoanele singure reprezintă o amenințare pentru cuplurile instabile...și doar atât. Eu dacă aș ieși în oraș cu prietena mea și iubitul meu, zău că m-aș bucura dacă ar vorbi.
    Dar acum depinde de fiecare în parte...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cunosc si eu cazuri de genul asta. Dar nu si printre prietenele mele. Multumumesc lui Doamne, Doamne, ca m-a inzestrat cu prietene care ma iubesc , iar noi avem un fel de juramant. Nu conteaza cine, ce si cum, trebuie sa plece prin vacante, toate suntem impreuna. Cu iubit sau fara, e irelevant. Traiesc pe principiul ca relatia dintre tine si o fata trebuie sa fie atat de puternica incat nici un barbat nu o poate rupe. La fel si in cazul lui, din moment ce esti sigura ca te vrea doar pe tine, de ce sa iti mai faci griji din cauza prietenelor? Eu cu iubitul prietenei mele cele mai bune, sunt ca si o sora;) Iar prietena mea adora asta! Tot eu ii ajut cand se cearta;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare că generalizezi.
    Nu toate femeile sunt proaste şi nu toate cuplurile nu sunt sudate.
    Cred. Dar sunt bărbat, ce ştiu eu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ei na, eu pe am umblat numai de prosti am dat :)) si inca dau.

      Ștergere
  4. Eh..eu personal nu am o problema cu persoanele care sunt singure si in preajma iubitului meu:) eu cred ca cei/cele care au aceasta problema au o problema si cu persoanele care nu sunt singure din preajma iubitului lor si implicit au anumite probleme mai grave:P. Nu am trecut chiar prin situatia descrisa de tine, dar prietena mea cea mai buna cand e implicata in relatii cam ma lasa balta cu intalnirile. Intotdeauna intervine ceva pe ultima suta de metri si nu mai da semne de viata, lucru care ma enerveaza la culme. I-am si zis-o dar adevarul e ca saracuta nu prea are noroc in dragoste asa ca nu ma pot supara pe ea prea tare:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mhh, am si eu o prietena din asta, dar m-am cam saturat sa fiu data la o parte cand are iubit :-j

      Ștergere
  5. Unii au un sentiment de proprietate foarte dezvoltat in privinta partenerului. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. De acord cu tine problema vine dinauntrul cuplului, dar se prea poate sa crezi ca ai o prietena buna si ea sa fie o javra cu doua fete si sa se dea la prietenul tau.Daca el este corect insa poti inlatura umplutura.
    Oricum eu am fost vreo 2 ani singura si aproape ca nu mai aveam cu cine iesi pentru ca toate cuplurile ma evitau desi nu sunt tipul de fata(pitzi-parasuta) dar eu le-am inteles pentru ca in ziua de azi sunt atatea femei proaste si rele.
    Mi-a placut subiectul.

    O zi buna :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai dreptate in ceea ce spui - dupa umila mea parere.

    RăspundețiȘtergere
  8. Persoanele singure prezinta o amenintare pentru cuplurile care au o instabilitate din punct de vedere al increderii intre cei doi. Daca exista acea "sudura", nu exista nici-un risc. Dar daca cuplul nu este "sudat" si partenerul deja se gandeste cum sa flirteze cu prietena iubitei, atunci vina nu este in totalitate a ei, el putand flirta cu orice fata pe care viata i-o scoate in cale.

    RăspundețiȘtergere
  9. asa gandesc unele persoane , nu realizeaza ca nu se poate...fura...cineva...decat daca doreste...

    RăspundețiȘtergere
  10. La mine a fost o situatie asemanatoare.
    Desigur era numai vina celui de care imi placea si nu am dat-o la o parte pe prietena mea chiar daca el vorbea doar cu ea si pe mine ma ignora.:d

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa inteleg ca tu esti persoana singura in povestea asta?!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma intreb cum poate sa spuna cineva despre o prietena ca are un coeficient de inteligenta scazut?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) inseamna ca tu nu cunosti oamenii.

      Ștergere
    2. Nu, inseamna doar ca nu erau prietene in adevaratul sens al cuvantului. Poate de aceea nu avea incredere in ea.

      Ștergere
  13. :)) Oameni nesiguri pe ei recurg mereu la astfel de tertipuri.. daca nu i-l fura prietena precis tot i-l fura alta ca de ce te feresti nu scapi :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Eh lucrurile se fac impreuna, nu poate sa "ti-l fure" daca el nu se lasa. Prieteniile nu se strica daca ne vedem mai rar. Pentru mine partenerul devine universul meu, iar rudele, prietenii si cunoscutii sunt lucrurile care ne inconjoara. Nu m-am suparat, in adolescenta, cand prietena mea avea nevoie de spatiu, intimitate, sa-si cunoasca noul partener, cand a venit timpul am iesit si impreuna; cand mi-a venit randul sa-mi cunosc iubitul a fost acelasi lucru. E vorba despre respect pe toate nivelele.

    RăspundețiȘtergere
  15. situatii si situatii...dar cateodata, oamenii, crezand ca urmeaza lumina, se trezesc alergand spre intuneric. e simplu. si-apoi, nimeni nu stie cat de sudat sau nu este un cuplu, nici chiar el insusi, pana nu trece cu bine toate incercarile...

    RăspundețiȘtergere
  16. Situatia care ai prezentato e trista, pentru ca eu sper sa cred k nu exista...tin sa cred k suntem oameni maturi care stiu sa isi aleaga prietenii si sa nu se crizeze de la orice banalitate

    RăspundețiȘtergere
  17. O mare tampenie...din contra..daca vorbeste cu iubitul tau inseamna ca incep sa se intelega, ceea ce e de bine:)) pentru ca nu o sa trebuiasca sa te imparti intre iubit si prieteni pentru ca nu se suporta reciproc...

    RăspundețiȘtergere
  18. nu cred ca reprezinta vreo amenintare :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu sunt singur, dar ceilalti nu ma considera o amenintare...depinde de mentalitatea fiecaruia.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)