Pagini

Life in Pictures- Gay love

In primul rand multumesc pentru definitii, mi-a facut o imensa placere sa vad cum percepeti voi iubirea si cu ocazia asta am mai invatat si eu cate ceva de pe la voi, hi hi hi.

Si in al doilea rand, ca tot am vorbim despre relatii, iubire, si am avut o discutie cu cineva referitoare la persoanele cu alte orientari sexuale, as vrea sa stiu de ce femeile lesbi sunt mai acceptate in societate decat barbatii gay? Care e diferenta? In final este vorba tot despre iubire, sau cum? Iubirea barbatilor este mai "altfel" in comparatie cu iubirea femeilor?
Eu, sincer, nu am nimic nici cu barbatii si nici cu femeile care au alte orientari sexuale. Dupa mine fiecare e liber sa traiasca dupa bunul sau plac, ehhh, dar cine sunt eu ca sa conteze parerea mea cand la noi nici macar legea nu recunoaste casatoriile intre persoanele de acelasi sex?

In fine, lasand legea... voi ce parere aveti despre aceste relatii?

PS: Multumesc pt. sustinere, am luat 10 la examenul trecut, mai am 2 examene, dintre care 1 maine. Wish me luck!

Va tuc si sa aveti o duminica la fel de frumoasa ca voi!

80 de comentarii:

  1. Bună scumpo!
    Interesantă tema ta,nu comentez!
    Îți doresc o duminică frumoasă așa ca tine!
    Te pup și îmbrățișez cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Respect homosexualii care au tupeu sa se arate in public.
    Detest homofobii. 90% dintre barbati.. bine hai, 89% sunt homofobi. Barbatii sunt ciudati, se scarbesc de orice, mai putin de ei insisi, desi cateodata ar trebui :)
    Si CINE ZICE ca nu pot exista sentimente intre persoanele de acelasi sex?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Same here:D:) au curaj:D si merita respectati pt. asta:) ehm, zic altii :))

      Ștergere
  3. bravooo :*
    well, e bine ca mai exista oameni care sustin iubirile astea vazute foarte prost de societate.
    pana la urma, e tot iubire.
    succes in continuare >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am cunostinte de toate speciile:)))!Mi se par amuzanti si totusi sunt..iesiti din comun.Dar fiecare cu orientarea lui sexuala;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu respect orice credinta, orice orientare sexuala, orice alegere personala a cuiva. Asa mi se pare corect si pentru ca asa doresc sa fie si ceilalti cu mine.
    O duminica frumoasa, draga mea!
    Multa bafta pentru maine!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Fiecare e liber sa isi exprime iubirea in modul in care o simte si pentru cine o simte. Nu trebuiesc judecati...Care e diferenta...nu stiu:)) stiu doar ca barbatii considera excitante 2 lesbi...fiecare cu fanteziile lui, nu?:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. " stiu doar ca barbatii considera excitante 2 lesbi...fiecare cu fanteziile lui, nu?:))"
      Numai barbatii ???

      Ștergere
    2. =))) eee =)) chiar:)) si femeile :))

      Ștergere
  7. Ohh si era sa uit...succes maine>:d<

    RăspundețiȘtergere
  8. mi se pare firesc sa ii luam pe oameni asa cum sunt...
    exista totusi o diferenta in relatiile dintre persoane de acelasi sex...
    unii se simt atrasi si au sentimente altii fac asta doar din placere si curiozitate pura...
    la noi lumea nu face diferenta si ii baga pe toti in ultima categorie ceea ce este o foarte mare gresala...

    bafta maine! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Am citit articolul si comm-urile lasate de ceilalti cititori si acum este si randul meu sa imi spun parerea.
    Eu nu am nimic impotriva celor care au alte orientari sexuale . Adica e treaba lor...nu ma priveste pe mine curtea vecinului (un proverb romanesc).Fiecare e liber sa ia decizii si sa aleaga .

    Ma bucur ca ai luat 10 la examen.Iti urez succes in continuare si sa le iei si pe celelalte tot cu 10 .

    Sa ai o zi minunata in continuare !

    RăspundețiȘtergere
  10. ohh ,felicitarii draga mea :X:X:X. 10 :O wow <3 ! meriti o sampanie \:d/ , sa vedem ce faci la urmatorul :>.

    Eu sincer nu stiu care-i faza cu oamenii care au alte orientarii sexuale ,desi cunosc persoane ..nu pot sa spun ca ma "dezgusta"dar e ciudattttt!

    RăspundețiȘtergere
  11. Cum ai spus si tu nimeni nu are dreptul sa judece ,desi uni se uita mai ciudat cand vad ..de asta suntem si diferiti.:D Fiecare cu orientarile si preferintele lor pana la urma.Multa bafta si maine si felicitari sigur si la asta vei lua o nota mare! >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai mare dreptate:D dar nu toti gandesc asa:D mersi :D te pup:X

      Ștergere
  12. Daca isi pastreaza manifestarile numai pentru dormitorul lor e OK. Cand apar insa la tot felul de parade si caraghioslacuri, atunci nu-i pot suporta. Adolescentii ce sa mai inteleaga cand vad asemenea specimene la TV?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aia da, unii sunt exagerati:) dar eu vorbesc de cei oarecum "normali":)

      Ștergere
  13. Referitor la iubire:
    Cred ca nu are nici o definitie ! Ori este, ori nu!
    In momentul in care reusesti sa definesti iubirea in termeni precisi, poti sa fii sigura ca ea nu exista.
    Bafta la examen !
    Referitor la acest articol:
    Mai bine tac !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo ! Ai reusit sa desfiintezi o mare parte de gandire si cunoastere umana din domeniile disciplinelor Filozofiei, Teologiei, Artelor, si Stiintelor, care se chinuie de mii de ani sa defineasac cat mai bine Iubirea pt tine (si poate si pt noi astia unii care om fi posibil curiosi sa aflam mai multe pareri si la nivel rational inainte sa devenim orbi de vreo Indragostire specifica anume, sau intre diferite perioade de orbiri in caz ca survin mai multe, sau in caz ca iubim mai MULTE persoane in feluri diferite, sau poate si chiar alte entitati, inclusiv eventual chiar posibil si pe D-zeu). Jos intelectualii din mediul academic total inutil + invatamantul obligatoriu ! Plus, mai ales, jos cei care nu ii vor da note maxime lui CLM la examenele pe care le are de trecut de acum inainte !

      Ștergere
    2. @Radu: aaaam intelesss:D Mersi fain:D sa fie!

      @Rudolph: :))) geniala ultima parteeee :)))))))))))))))))) Mersi fain:D m-ai facut sa rad!:d

      Ștergere
  14. Prefer sa nu las nici un cometariu despre acest subiect, mi se pare destul de delicat si nici nu ma simt in stare.

    RăspundețiȘtergere
  15. sincer eu nu am nimic cu ei chiar daca nu prea inteleg cum reusesc sa iubeasca dar nu e treaba mea:d
    succes la examen>:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) probabil daca nu suntem in locul lor, nu stim:D mersi:D

      Ștergere
  16. Cred ca fiecare face ce vrea.Multa bafta la examen!

    RăspundețiȘtergere
  17. La baieti imi se pare tare aiureaaaa... dar la fete, sa zicem ca mai merge. Oricum, nu comentez.

    RăspundețiȘtergere
  18. bafta maine! :)
    in ceea ce priveste relatiile gay...nu am absolut nici un fel de problema! fiecare e liber sa iubesca cum stie el/ea mai bine....

    RăspundețiȘtergere
  19. 1. Una e privitul "din afara" la IMAGINI, (fie la film, in reviste, sau pe strada, sau chiar in vise...fiecare cu impact real diferit si total masurabil), alta e privitul si ganditul dinauntru despre sine. NU e tot aia. Impactul imaginilor este clar si este totodata si oarecum educativ, cu avatajele si dezavantajele acestui lucru, inclusiv in activitatea de promo pt ceva anume.

    2. Am zis despre vise just in case ca are cineva vreodata vreun vis erotic cu elemente homosexuale si se sperie sau se gandeste daca oare o avea si el/ea orientare homosexuala, si NU e asa, visele astea sunt destul de comune, mai ales in adolescenta sau la persoanele tinere, si visele nu reprezinta nimic concret adevarat sau real, sunt mai mult CEL MULT, (poate), de nivel de poezie sau literatura mai metaforica, si de ex 2 persoane vazute intr-un vis pot reprezenta nu 2 persoane ci 2 aspecte ale unei singure persoane, care nici macar nu e neaparat persoana care viseaza, poate fi si seful lui sau chiar, mai rar ce-i drept, dl Basescu, sau oricum cineva intr-o pozitie de autoritate si control si visul sa reprezinte o oarecare anxietate fata de notiunea de control in general, nici macar fata de o persoana specifica anume, sau poate chiar sa nu reprezinte de fapt nimic, decat o activitate de reboot si relaxare de neuroni obositi !

    3. Pur si simplu se remarca in general ca femeile sunt stimulate oarecum mai putin decat barbatii la nivel vizual cand vine vorba de sexualitate. Totodata, sexualitatea masculina exprimata asa mai direct este sau pare oarecum mai agresiva si usor amenintatoare decat cea feminina (pt toata lumea, atat pt baieti cat si pt fete), si e mult mai calm-simplu-neamenintator sa vezi 2 fete sarutandu-se decat 2 baieti. Plus este si mai comun de vazut in mass-media mai larga fete tinandu-se mana si exprimandu-si afectiunea in public, si afectiunea, in general, nu neaparat de nivel sexual, exprimata asa mai pe fata este mult mai comuna si chiar cultural incurajata in cazul fetelor decat in cazul baietilor, care sunt invatati de mici ca nu e prea "potrivit" ca baietii sa planga sau sa fie prea duiosi asa ca manifestare generala, ca doar trebuie sa devina "barbati seriosi cu rol principal social de protectie si produs/procurat mancare" pt cei presupus si chiar si real mai vulnerabili din jur, copii, femei, batrani, etc.

    4. Toate lucrurile astea au si o baza biologica reala cat si o baza de educatie sociala culturala din mediul inconjurator. NU se stie exact cat la suta e una si cat la suta e alta, se accepta asa in general la nivel de impacat si capra si varza ca o fi 50-50, dar din ce in ce mai mult si zi de zi se cam gaseste ca e ceva mai mult biologic decat doar de mediu inconjurator, dar desigur si mediul inconjurator are o mare importanta, mai ales POATE in societatile mai inchise la interactiunea cu alte societati cu medii si culturi poate diferite.

    ===

    E un subiect complicat, e totodata si politizabil, (in sens de facut politica), mai ales ca sexualitatea se stie ca e folosita in PR de de mult de tot, si de politica e mai toata lumea satula, in afara poate doar de cei interesati de o astfel de cariera sau poate, la nivel poate mai modest, de cei care chiar doresc sa isi expuna un glas la nivel public sa se stie ca sunt si ei pe acolo ca posibil mic grup de eventual interes pt guvernanti, fie el si Minoritar, NU neaparat automat insa si Vulnerabil, (ca poezia politically correct spune ca o Minoritate e, sau pare mai mereu a fi, sau chiar trebuie sa fie automat considerata si potential Vulnerabila/"in pericol" fata de o Majoritate si trebuie sa fie deci aparata, ba chiar si neparat sprijinita sa devina si mai puternica si vizibila la nivel de affirmative action, ceea ce, dupa parerea mea personala, este ceva inca discutabil la nivel de dezbatere academica de invatamant politic/stiinte politice, nu neaparat un adevar de tip axiomatic.)

    RăspundețiȘtergere
  20. P.S. La nivel practic si posibil util, se stie ca adolescentul cu emergenta de identitate personala in formare, cu emergenta concomitenta si de constientizare mai precisa de orientare sexuala, (ca de fapt iti dai seama destul de concret si usor cand devii pubertar/implinesti 11-13 ani, daca iti surade ideea unei curiozitati si chiar interes placut pt a te uita dupa si/sau atinge in mod preferential buze si alte elemente fizic-trupesti de interes sexual de colegi si prieteni fete sau de baieti, sau e OK sa fii interesat si de ambele sexe, daca arata oarecum sexy pt tine personal...desigur fiind vorba de colegi de clasa sau de cartier obisnuiti, NU de stele de cinema cu larg sex appeal universal, pt ca sunt aproape 80 % sigur ca dl Cary Grant, sau d-na Marilyn Monroe de pe ecran efectiv vor atrage sexual + duios sentimental in mod irezistibil mase deosebit de largi de atat femei cat si barbati de absolut toate orientarile sexuale, sau chiar permanent indecisi, sau chiar confuzi/dementi)...deci se stie ca acest adolescent, care in zilele noastre dureaza deja cam pana la 25 de ani, cand efectiv la majoritatea gata s-a incheiat si cu plasticitatea creierului in dezvoltare, (si acum e deja pregatit pt inceperea aterosclerozei cerebrale care, cf BBC, incepe la 27 de ani, deci varsta de aur a potentialului maxim de a-si exprima cineva vointa libera individuala si de a merge la vot, fiind probabil cea de exact 25 de ani), daca are orinentare homosexuala, (fie ca o stie, fie ca nu o stie inca precis sau nu si inca se intreaba), este in mod real mai vulnerabil/la risc decat media pt tulburari afective si consum de substante ilicite, deci:

    SAY NO TO illicit DRUGS (inclusiv cannabis, ecstasy, etnobotanice, khat, etc.) !

    Plus, just in case, http://www.stopasuicide.org/downloads/Sites/Docs/StopASuicide_SuicideRiskQuestionnaire_Military.pdf

    (plus Spam din partea mea personala: Este atat interzis cat si ILEGAL- cf Art 29 al Declaratiei Universale a Drepturilor Omului + Codul Nuremberg- a se incerca, asista, promova sinuciderea.)

    Totodata este bine a se incerca a intelege diferenta intre Identitate Sexuala, (care este aceea daca o persoana se simte inauntrul ei/lui de obicei de cand e ffff mic, efectiv de la 4-6 ani in sus, daca e fetita sau baietel, efectiv indiferent de cum arata in oglinda sau ce cred altii, si care ulterior, dupa pubertate, poate deveni atras sexual mai mult fie de fete, fie de baieti, fie si de fete si de baieti), si Orientare Sexuala, (care e aia simpla despre care e vorba in mass-media si on topic in acest articol, daca efectiv iti place mai mult sa te pupi cu un baiat sau cu o fata, sau si cu fete si cu baieti, inclusiv eventual sa te tii de mana cu unul sau cativa din ei si sa le scrii o poezie de dragoste).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. m-ai lasat fara cuvinte:-?? ce om! Ce om!!! Cred ca daca te-as intalni vreodata nu ne-ar ajunge 9 vieti sa discutam despre toate curiozitatile mele!:))

      Ștergere
  21. Nu am absolut nicio problemă cu tema pe care ai abordat-o !
    Am cunoscut și cunosc oameni cu orientare sexuală diferită de a mea și mi se par OK,au chiar un nivel intelectual mai ridicat și o inteligență excepțională !!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu stiu ce sa raspund la intrebarea ta. Nu ma deranjeaza orientarile altora, dar nici nu sunt in masura sa ii inteleg.
    Felicitari pentru nota 10!

    RăspundețiȘtergere
  23. Asa si trebuie.. sa nu ne intereseze de alegerile oamenilor .. e dreptul fiecaruia sa-si urmeze calea :D Mult succes draga mea :*

    RăspundețiȘtergere
  24. Pai..nu am nimic cu ei .Este viata lor .Si-o traiesc dupa bunul plac.

    Pss:Succes la examen.

    RăspundețiȘtergere
  25. Multa bafta! :)
    In ceea ce priveste acest tip de relatii nu am ce sa comentez... sa se iubeasca cum vor ei! :)

    RăspundețiȘtergere
  26. fiecare face ce vrea :D dar mie mi se pare scarbos :D acuma fara suparare :D la ambele tipuri :D
    succes si felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  27. Se pare ca a sa comentez diferit de toti,dar totusi e parerea mea.Sunt împotriva acestor orientatii,acesti oameni erau cu mult mai putini în secolele trecute si acum se mareste numarul lor,ce va fi mai departe daca numarul va urma sa creasca treptat??cum va creste umratoarea genereatie si ce daca intr-o zi , ea nu ar mai exista?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu cum era in trecut:) dar ce pot sa zic e parerea ta:D si ti-o respect:) acum deh... noi nu avem cu sa oprim chestia asta... :) trebuie sa traim cu ea.

      Ștergere
    2. Nu cred ca s-a schimbat proportia generala a persoanelor cu orientare homosexuala in populatia generala in mod deosebit de semnificativ. Nu se stie un procent exact, deoarece destule persoane cu posibila orientare homosexuala sau bisexuala, nu se vor angaja neaparat in comportament homosexual, si/sau nu se vor identifica in mod precis nici fata de sine, daramite fata de un fel de studiu de tip recensamant, ca avand o orientare precis homosexuala, dar se accepta in general procente cam de in jur de 8 % (poate cca 6 % femei si 10 % barbati).

      Anumite studii mai vechi (din perioada de imediat dupa WW 2) despre sexualitate, in principal cele ale cuplului Kinsey, (prezentat si in filmul Kinsey, din 2004, cu dl Liam Neeson in rolul titular, si d-na Laura Linney in rolul sotiei dansului, Clara Mc Millen), au tins sa arate ca orientarea sexuala este mai mult ca un fel de continuum unitar, cu comportamentul sexual specific gradandu-se pe niste trepte, de la exclusiv heterosexual, homosexual doar ocazional, atat heterosexual cat si homosexual in egala masura, si exclusiv homosexual, pe o scara de la 0 la 6, plus ulterior X adaugat denotand asexualite, adica pur si simplu dezinteres total fata de sex efectiv la nivel intractabil/fix innascut, nu ceva survenit ulterior in viata dintr-o cauza anume, si nu abstinenta, (considerandu-se ca unele persoane asexuale chiar se vor angaja in activitate sexuala pt a avea copii sau a face placere unui posibil partener romantic, desi ele insele nu au o atractie sexuala deosebita fata de acest partener si nu este vorba de ceva posibil patologic de tip libido scazut din diverse motive), cu o frecventa acceptata de cca 1 %.

      Parerea mea e ca probabil ca activitatile de tip homosexual nu au fost atat de vizibile la nivel explicit la nivel social general in public dupa ce a fost crestinata Europa.

      (Acest comentariu nu e pro- sau anti- crestinism sau in legatura cu parerile crestinismului despre orientarea si activitatea homosexuala, care in sine par a fi 2 lucruri oarecum diferite, ci mai mult asa ca datare aproximativa istorica, din cate am putut sa-mi dau eu seama din mass-media.)

      Ștergere
  28. În primul rând succes la examene!
    Eu nu ştiu..nu îmi place să văd gay şi lesbiene cum se iubesc.Adică,sincer..nu ştiu cum sesimte un copil care are doi taţi şi nici o mamă.Este viaţa lor,nu am nimic cu ei..dar nu pot să-i înţeleg.Atât.Să ai săptămână minunată!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc:D:)

      Poate daca parintii tai ar fi fost lesbi/gay ai fi inteles:D hehe:D

      Ștergere
  29. acest tip de relatii sunt anormale...femeia si barbatul sunt cununati in biserica si mi se pare ceva logic ca nu casatoriile intre persoane de acelasi sex sa fie acceptate...corect: fiecare ce vrea, dar pana la urma urmei conteaza si asta..cred ca persoanele de genu' au cv lipsa si nu stiu cum sa se justifice

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tu crezi ca "personele de genu'" vor sa fie asa? :-?? unii poate nu au de ales.

      Ștergere
  30. Eu am un amic destul de bun care este bisexual.Pe mine nu ma deranjeaza,in fond e viata lui.Ce ma enerveaza e faptul ca majoritatea ii considera ciudati si nu e asa.E un baiat de treaba cu care poti purta o discutie interesanta.Cum spuneam,n-am nicio problema cu chestiile de genu',daaar nu vreau sa vad ceva nici macar din intamplare!:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D super:D e altceva cand cunosti pe cineva:D atunci stii cu adevarat cum sunt ei:D adica tot oameni:D

      Ștergere
  31. Nu am nimic cu oamenii cu alte orientari sexuale...sun liberi sa faca ce vor. :D

    RăspundețiȘtergere
  32. Deci... atata timp cat ei nu au nimic cu mine, nu am nimic nici eu cu ei. Imi sunt indiferenti! :) Bafta in continuare!!

    RăspundețiȘtergere
  33. Uh, imi place cum gandesti! Banuiesc ca femeile lesbi sunt mai acceptate in societate pentru ca sunt mai "sexy". Stii tu, fantezii...
    Oricum muuult succes cu examenele si felicitari! :*

    RăspundețiȘtergere
  34. unii poate nu au de ales
    Toti nu au de ales, nu este "poate" in relatiile de acest gen. Nu ai cum sa alegi pe cine sa iubesti sau de cine sa fii atras din punct de vedere fizic sau intelectual. Nici heterosexualii nu aleg sa iubeasca sau sa fie atrasi de persoanele de sex opus.

    Parerea mea referitoare la intrebarea din articol este cam asa:
    Barbatii sunt vazuti ca persoanele care trebuie sa conduca, care au forta, asa ca nu sunt prea usori accesptati ca fiind gay, in special cei care sunt bottom.

    Femeile probabil au un mare avantaj look-ul. Sunt dragute, frumoase, sunt sexi chiar si in compania unei alte fete, ele nu au atat de multe responsabilitati in ochii societatii, asa ca sunt mai usor de acceptat.

    Mai zic ca asta e parerea mea si nu am citit toate comentariile. ^^

    P.S.: Am subtilizat oarecum imaginea din articol. Am cautat o dimensiune ceva mai mare, imi place. ^^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm, daca stau sa ma gandesc bine cam ai dreptate, nimeni nu alege pe cine sa iubeasca:) tocmai de aia consider ca nu trebuie judecati...

      multumesc mult pentru parere:D m-ai lamurit in anumite privinte:D

      Ștergere
  35. Dacă intrebi o fată ce parere are despre o relaţie cu o altă fată va fi indiferentă, probabil ar spune "nu am nimic împotrivă, de ce nu?". Dacă o intrebi ce crede despre o relaţie între doi băieţi probabil ar spune că este foarte "sexy".
    Dacă întrebi un băiat despre o relaţie între două fete ar spune că e foarte sexy, dar dacă întrebi despre băieţi puţini ar spune "de ce nu?", mai mulţi ar fi scârbiţi. Este vorba doar de bătălia dintre sexe, băieţii sunt mai încăpăţânaţi şi imaturi când vine vorba despre un astfel de act. Ştiu asta de la iubitul meu, încerc să-l fac să înţeleagă că fiecare are dreptul de a alege iar noi nu avem nimic de spus.
    Eu nu am nimic cu nimeni, ba chiar iubesc să văd oameni diferiţi într-o încăpere plină de copi.
    Pe iubitul meu l-am făcut să se uite la ei altfel, să nu-i mai judece, dar sunt mulţi mai mulţi acolo care se ghidează după sistem. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. haha, da, chiar am intrebat baieti si mi-au spus ca relatiile intre baieti i se pare scarboase:)) mi se pare ciudat:-? dar deh :) cum zici si tu ei sunt mai incapatanati, mai mandri, mai "altfel":)

      :D ma bucur sa vad ca esti "open-minded" si tu:D:) mersi frumos:D

      Ștergere
  36. hm , nush . nu stiu care-i diferenta. adik , gay sau lesbi , care-i faza ? ai dreptate . societatea de azi ii judeca pe toti , si stii care-i treaba ? nu conteaza ca-s gay , ca-s lesbi , ca-s hermafroditi sau altceva . intotdeauna lumea asta va gasi ceva acolo cu care sa te arunce in cea mai joasa categorie sociala , intotdeauna va exista ceva de care se vor agata ca sa te coboare . adik , ce dak yo-s lesbianca si vecinu' meu e gay ? macar au curaju' sa fie diferiti . pana la urma , care-i priblema ? dc cand se saruta 2 tipi pe strada , incep unii sa se holbeze scarbiti ca si cum ar avea nush ce handicap ? sa-si vada de treaba lor . pentru ca pan' la urma , exista o singura problema , si aia nu e niciodata a celor comentati , ci acelor care comenteaza . mie mi se pare normal un cuplu gay sau de lesbiene , n-am nimic cu ei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu e diferenta, doar ca gay is considerati barbatii, iar lesbi femeile :-?? in functie de sex ii clasifica:-?? ceva gen:))

      Ștergere
  37. Unii oameni inca mai au mentalitate de ev mediu.
    Si judeca homosexuali (barbati) mai tare decat lesbiencele, pentru ca au impresia ca barbatii ar trebui sa fie ... barbati. Duri.
    Iar unii spun ca acest lucru e impotriva religie si ca Dumnezeu il interzice. Dar, eu nu cred ca D-zeu interzice iubirea .. si nu cred ca persoana care injura homosexualii e privita cu ochi mai buni ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, iubirea nu are varsta, sex... etc. etc dar nu toata lumea intelege asta:)

      Ștergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)