Pagini

Spune-mi ce cadou faci ca sa-ti spun cine esti!

Ieri cand am iesit afara am zarit cativa omuleti care erau urcati pe o masinarie si agatau pe stalpi ornamente pentru sarbatori. Am tresarit un pic la gandul ca nu mi-am dat seama ca mai este o luna si intram in Decembrie, luna sarbatorilor, luna cadourilor, luna mea favorita, hehe. 

Nu mai tin minte daca v-am mai spus, dar la mine cand vine vorba de cadouri se porneste un adevarat razboi. Niciodata, dar niciodata nu gasesc ceea ce caut in oras, tocmai de aceea de cele mai multe ori imi indrept atentia fie catre cadourile handmade facute de mine bineinteles, fie catre cadouri haioase, cadouri personalizate de pe diverse site-uri. Sau aleg cadouri simbolice, iar daca totusi cumpar ceva de prin oras, se incadreaza in una din categoriile astea: haine, maimutoaie si accesorii.

Zau asa, nu stiu cum se descurca altii. Poate mie imi este greu pentru ca sunt mai zgarcita si na, oricum, am gasit un site cu chestii de facut cadou mistoace si ieftine, Papetarie.ro, si cred ca pentru luna cadourilor, de aici o sa ma "echipez" cu cate ceva. 

Imi place in mod deosebit o husa de telefon gen ecran spart asa, ha, e ideala pentru o farsa si imi place si un suport pentru mobil mai ciudatel, dar amuzant. Mai sunt si altele, dar cum se poarta "era tehnologiei", ma intelegeti voi.

Acum, va rog, fiti sinceri cu mine si spuneti-mi cum va descurcati cu facutul cadourilor, sunteti ca mine, adica va aruncati intr-o aventura in cautarea cadoului perfect sau va multumiti cu ce gasiti si gata?

Si pe langa asta, sunteti zgarciti sau nu va uitati la bani atunci cand cumparati ceva pentru altcineva? Totusi tin sa mentionez ca desi sunt zgarcita, atunci cand daruiesc un cadou, il daruiesc din toata inima, cu drag. Altfel parca nu se poate! Mno, zi faina!
sursafoto: www.papetarie.ro

Un comentariu:

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)