Pagini

De unde imi cumpar eu cartile? Mai bine imi spui de unde le cumperi tu!

Eu nu incurajez oamenii sa-mi trimita mailuri, mi se pare putin cam ciudat, dar ma incanta sa vad ca nu primesc mesaje de la "hateri", sa fie asta oare un semn ca nu am? Zau asa, oare blogul meu este pe placul tuturor? Huh, ce bine ar fi! 

Mda, nu asta era ideea cu mesajele, ci faptul ca dupa ce am postat articolul in care imi sfatuiesc prietenii din mediul virtual cum sa citeasca, m-am trezit cu un mesaj, care suna cam asa: "... Spune-mi si mie te rog fiindca sunt curioasa, tu de unde iti cumperi cartile, de pe net sau din librarii? Poti face o lista pe blog sau aici cu cateva magazine online de carti? Mi-ar fi foarte utila, multumesc!"

Asadar am decis sa-i raspund domnisoarei printr-un post, pentru ca poate mai au si altii curiozitati de genu'. Deeeci, o lista cu magazine online de carti nu am cum sa fac, cunosc doar cateva, dar magazinul meu favorit este Pravalia cu carti, au o gramadaaaa de carti de toate genurile: romane de dragoste, erotice, jurnale, carti fantasy, chiar si cursuri limbi straine, practic de toateeee, iar prezentarea lor este asa mai deosebita. Cei de la Pravalie fotografiaza fiecare carticica in parte pe toate partile, pe unele chiar si in interior, iar asta este o chestie pe care eu o apreciez enorm, mai ales ca eu sunt omul care de multe ori judeca cartile dupa coperta, heh. Preturile sunt ok, per total sunt multumita de ei. 

Apoi, de unde imi cumpar eu cartile? Ei bine, de cele mai multe ori le imprumut de la biblioteca (imi place la nebunie mirosul acela de hartie si linistea, stiti voi, chestii specifice unei biblioteci), dar daca insa dau de vreo carte care imi place foarteee mult atunci da, intr-adevar caut sa o cumpar, si daca nu o gasesc in librariile de la mine din oras, atunci apelez la Pravalie, si daca cumva nu este nici aici, search pe Google si se rezolva, so, cam asa sta treaba. Recunosc, sunt cam zgarcita, nu prea arunc banii pe cartulii, dar ii arunc pe haine, deh, fiecare cu "goangele" lui.

Acestea fiind zise, sper ca n-am dezamagit cu raspunsurile mele si m-am gandit sa apelez la voi ca sa facem o lista cu magazine online pentru carti, ce ziceti? Ma ajutati sau? Zi faina!

P.S.: Magazinele astea online sunt tot librarii, dar nu se pune, eu inteleg ce a vrut sa zica fata, ha!
sursafoto: www.google.ro

5 comentarii:

  1. Eu le iau de pe elefant.ro pentru ca acolo le gasesc mai ieftinde decat in librarii. Mie nu imi place sa imprumut, pentru ca detest momentul in care trebuie sa dau cartea inapoi :)) eu doresc sa raman cu ea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cumpar de pe elefant.ro si de pe libris.ro, iar pana acum sunt foarte multumit de serviciile lor. In mediul "offline", caut prin librarii si mai recent am descoperit anticariatul...chiar azi am luat de la anticariat doua carti. De la biblioteca nu pot sa imprumut decat daca am nevoie pentru proiecte...in rest, le cumpar deoarece vreau sa stiu ca sunt ale mele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt o multime de librari online care activeaza pe piata de foarte mult timp.
    Eu unul, cand mi se face pofta de citit si cand imi face cu ochiul o carte comand de pe magazinulcartilor.ro sau elefant.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Cele mai multe le iau din aeroport in timp ce ma pregatesc sa plec prin alte tari. Si cand e blackfriday cu siguranta imi fac si o comanda online daca vad cu adevarat reduceri la ele :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Hei! Eu, sincer, nu cumpar carti. Daca am nevoie de o carte ori imprumut de la biblioteca [e gratis si in plus eu citesc o data acea carte si imi ramane in memorie... so, nu merita sa dau bani pentru o carte care o citesc o data] iar daca chiar as fi obligata sa cumpar o carte apelez la elefant.ro are cele mai bune preturi [dupa parerea mea] si gasesti orice carte.
    Pupici!!! :**

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)