Pagini

Chit-chat: Despre Funk Studio, videochat-ul nu e ceea ce pare.

M-as bucura foarte tare daca oamenii ar arunca prejudecatile pe fereastra si ar fi mai deschisi la nou, mai open-minded, mai nu stiu cum sa va zic, mai ingaduitori, toleranti si mai putin stupefiati atunci cand aud de videochat. Dupa cum am mai zis, videochat-ul nu mai intra de mult timp in categoria locurilor de munca "rusinoase". Am vazut profesoare, politiste care au renuntat la meseriile lor ca sa faca videochat pentru ca sunt mult mai bine platite, si fie vorba intre noi, nici nu depun o munca stresanta si obositoare. Asa ca... De ce nu?

Si cand zic ca acest job este mai bine platit decat multe altele, o zic pentru ca m-am documentat. Funk Studio m-a lamurit cam in toate privintele, m-a facut sa inteleg cam tot ce trebuie inteles atunci cand aud cuvantul "videochat" si anume ca acesta este mai mult o forma de comunicare intre 2 persoane, comunicare ce se desfasoara in fata calculatorului prin intermediul webcamului si as putea spune ca este cam acelasi lucru cu o conversatie intre 2 prietene, diferenta este ca esti platita sa faci asta.

Funk Studio este printre primele studiouri deschise, se afla in "afaceri" de mai bine de 5 ani si a reusit sa schimbe perceptia multor persoane cu privirea la acest domeniu. Fetele indraznete care au ales acest job, nu au fost dezamagite, nici din punctul de vedere al salariului care uneori poate ajunge chiar si pana la 5000 de euro pe luna, si nici din punctul de vedere al conditiilor in care lucreaza, iar aici fac referire la faptul ca punctul de lucru este reprezentat de un studio modern utilat, cu o atmosfera placuta si linistita, si bineinteles, dotat cu aparatura performanta.

Experienta sau timpul liber nu sunt o problema, se lucreaza 8 ore, structurate in 3 ture, 5 zile pe saptamana, iar apoi 2 zile sunt libere. De asemenea plata este fixa, bilunara, se incheie contracte de munca, totul este 100% legal. Mie imi suna destul de bine. Oricum daca sunteti interesati sau daca vreti sa stiti mai multe asa pentru voi, site-ul lor va sta si voua la dispozitie: www.funkstudio.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)