Pagini

Leapsa calatoareee

Pentru ca n-am mai facut de muuuult, de foarte mult timp o leapsa, si pentru ca m-a nominalizat nea' Rudolph, azi va povestesc despre calatorii, despre ce locuri as vrea sa vad, ce locuri am vazut, s.a.m.d. 

Si ca tot veni vorba de calatorit, am vazut ieri o pereche de adidasi super misto cu un design de harta pe ei, nu stiu cum sa va explic, mai bine va arat, pfoaaaaa, ce misto is! Pacat ca pretul e cam mare ca altfel, ai mei erau! Daaar, revenind la leapsa, sa incepeeem. 

sursafoto: www.diferitstil.ro

1. Ce locuri noi vreti sa vizitati in 2014 ?


Hmmm, cand vine vorba de vizitat cam stau pe bara din cauza timpului si a banilor bineinteles, dar daca totusi s-ar gasi "resurse" anul acesta cat sa vizitez ceva macar din Romania, aici aveti 1000 de locuri pe care le-as vizita, si uitandu-ma ma cu atentie, cautand un loc anume sa stiti ca nu m-am putut decide care este mai frumos, surprinzator, dar tara noastra este chiar minunata.

2. Ce locuri noi va simtiti sau chiar sunteti obligat(a) sa vizitati in 2014 ? 

Pai as putea spune ca sunt obligata sa vizitez Craiova, si desi am fost de cateva ori nu am facut turul orasului calumea, asa ca intr-o zi o sa-mi fac curaj si o sa vad tot, macar magazinele de toale daca nu se poate chiar tot, hihihihi. In rest ma simt cam obligata, desi nu sunt, sa vizitez Bucurestiul si Timisoara, am promis de multe ori prietenilor mei ca le fac vizite si nu m-am tinut de cuvant... (stiu, stiu, e urat din partea mea, dar mereu intervenea cate ceva).

3. Ce locuri in care ati mai fost aveti pe lista de vacanta ? 

Sibiu, am fost in tabara acum mult timp si chiar imi doresc sa-l revad. E un oras superb. Poate va arat poze candva, asta daca vreti sa o vedeti pe C.L.M.-ica in costum "popolar", hihi. Si bineinteles, Resita, desi nu e nimic spectaculos de vazut, orasul acela ma linisteste pur si simplu.

4. Daca ar fi sa recomandati cuiva o destinatie de vacanta externa si una interna [relative locului unde aveti rezidenta principala], care ar fi acelea ?

Hmm, destinatie externa? Pai in momentul asta oriunde este cald, iar interna, I have no idea, daca aveti voi recomandari pentru mine, ar fi super. 

Cu acestea fiind zise, sa aveti un week-end fain. Sper sa reusesc sa-mi reinnoiesc domeniul zilele astea, altfel o sa iau o scurta pauza fara sa vreau. Aaa si multumesc mult pentru leapsa Rudolph, cine doreste sa o faca este invitatul meu. 

6 comentarii:

  1. Eu te-as vedea in Paris si cu siguranta daca vei incepe sa strangi bani , fie ei si putini la sfarsitul anului vei avea suficienti cat pentru un weekend break in Paris :D

    RăspundețiȘtergere
  2. La vara ma duc in SUA cu Work and Travel. Cred ca va fi cea mai minunata calatorie!

    RăspundețiȘtergere
  3. ups!!! m-a nominalizat si pe mine, daca nu intram aici nu imi mai aminteam...
    Sa ai o zi de duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-ar place sa te vad intr-o fotografie modeland un costum popular ! Chiar si mai multe de fapt, daca ti-ar face placere ! Chiar si din diverse regiuni, nu numai cea a Sibiului, adica e voie si mai exotice, de ex un costum popular polinezian, sau cel al fetelor de la Capalna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ţi-am zis cât de tare îmi place ninsoarea de pe pagina ta?! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Recomand: transfagarasan, bicazului, lacul rosu si in bucovina ai munti foarte frumosi si bine organizati turistic :P

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)