Pagini

Frumoasa din orasul adormit

De la turnul de cristal din mijlocul orasului pana la periferie se zvonea de intamplarea nefericita a frumoasei printese care a fost prinsa sub vraja si a fost pusa sub un blestem urat care a adormit-o pentru vecie. 
Inteleptii bateau vestea la cald si vesteau ca doar un tanar chipes si curajos care va reusi sa fure una din cele 7 masini care se aflau pe str.Groazei si va putea trece peste podul pazit de demonul Denix pentru a ajunge la apartamentul printesei o va putea trezi pe printesa printr-un sarut cald si plin de pasiune. Orasul numai despre asta vorbea, tinerilor le fierbeau sangele in vene fiindca ii ardeau o dorinta arzatoare de a-si incerca norocul ,insa multi se temeau sa se apropie catusi de putin de printesa din cauza demonului Denix. 
O parte au incercat sa fure o masina dar au fost prinsi de gardieni si inchisi in temnita pana la moarte. Doi tineri curajosi au reusit sa se apropie de doua masini dar s-au apropiat de cele gresite fiindca doar una dintre acele masini este inmatriculata cu numar facut din aur la comanda la o firma care inmatriculeaza autovehicule
La auzitele celor spuse prin oras, tanarul Oix, un aventurier chipes, slabut dar sarac lipit pamantului a decis sa-si incerce norocul, chiar daca stia ca asta il poate costa viata, altceva neavand de pierdut. 
Intr-o dimineata a pornit la drum pentru a ajunge la destinatie pana la ora pranzului. In oras nu circulau masini, doar calesti trase de cai vedeai oriunde, dar el prefera sa mearga pe jos. Ajuns la destinatie, asteapta sa se faca ora 12:00 pentru a se face schimbul de tura la gardieni, moment vulnerabil pentru 30-60 de secunde, suficient timp pentru a reusi sa se infiltreze inauntru. Zis si facut. Tanarul Oix reuseste sa se infiltreze inauntru chiar pe usa principala si sa se ascunda, infasurandu-se intr-un banner si asezandu-se rezemat de perete, intr-un colt, asteptand sa treaca raidul. 
Dupa aceasta totul a fost floare la ureche. Ajuns in mijlocul incaperii in care stateau masinile alineate, se uita cu atentie la acestea dupa masina cu numarul placat cu aur; era asezata chiar in mijloc si sclipea de frumusete. Se urca la volan, calca acceleratia si pleca dus prin usile de sticla de la intrare spre apartamentul fetei. 
Inainte de a ajunge la printesa, acesta trebuia sa treaca de pod si de demon. Cum putea trece de aceasta problema cel mai repede? Prin viteza...sa nu fie vazut si asta si-a si facut. De la o distanta destul de rezonabila, calca acceleratia in asa fel incat doar sunetul sa poata fi distins in zona. 
Demonul a reactionat la auzul sunetului dar nu s-a putut opune vitezei cu care venea tanarul Oix spre el. A incercat disperat sa faca orice sa-l impiedice, dar la asemenea viteza, nimic nu va mai avea ce sa se opuna. Si trece tanarul nostru curajos peste pod in doar cateva secunde ajungand pe partea cealalta cu succes. Blocheaza cu masina calea de acces pe pod catre apartamentul printesei pentru ca demonul sa nu-i poata face probleme si el o ia la pas. 
Ajuns la apartamentul fetei, observa usa deschisa. Intra cu putina teama si o vede asezata in mijlocul patului intr-o rochie de culoare albastru deschis superba. O priveste cu multa pasiune si-i soarbe frumusetea din priviri: parul lung si negru care te face sa suspini sa-ti treci degetele printre ale ei fire, tenul alb, buzele ca doua petale care asteapta sa fie sarutate si corpul slabut, ca un templu al fericirii. Se apropie incet de ea si-o saruta cu pasiune pe buze, ea reactionand imediat si acceptandu-i sarutul in continuare face ca acest moment sa se prelungeasca pentru zeci de secunde bune. 
In acele momente, cladirea unde erau celelalte masini - negre la culoare, s-a prabusit peste ele si gardieni, demonul a inceput sa svarcoleasca pana si-a dat duhul si norii au disparut de deasupra orasului ca si cum s-ar fi evaporat. Dupa acel moment, tanarul Oix o ia de mana pe printesa si o duce la masina cu numarul placat cu aur pentru a face o plimbare prin minunatul oras. Si au trait fericiti pana la adanci batraneti. Legenda spune ca si azi se mai plimba cei doi cu masina prin oras, multi trecatori confirmand ca i-ar fi vazut. Fie ca sunt, fie ca nu, aceasta este o poveste inmatriculata-n Romania.
 [guest-post]

5 comentarii:

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)