Pagini

De ce nu-mi plac vacantele?

Pai sper ca v-ati petrecut fain de Revelion si ca ati inceput anul cu optimism. Eu o sa incep Noul An pe blog intr-o nota mai putin optimista pentru ca automobile, haha, glumeam, pentru ca sunt in vacanta si abia astept sa incep munca. Stiu stiu, o sa par o ciudata, dar intotdeauna am detestat vacantele, sa va spun si de ce. Sunt constienta ca uneori ai nevoie de o pauza, mai ales cand vine vorba de munca si de scoala, insa de fiecare data cand am parte de o pauza mai mare sa zicem asa (gen vacanta de vara) deja incep sa ma plictisesc. 

Deci primul motiv pentru care detest vacantele este plictiseala. Pur si simplu nu fac nimic decat sa ies in oras (vara) la sucuri, in locuri pe care le-am vazut de n ori. De exemplu in vacanta asta m-am plictisit teribil, n-am facut nimic altceva decat sa ma ascund in casa de frig, sa ma uit la filme (asta mi-a placut, merge), si cam atat. Am avut parte doar de cateva "ieseli" pe ici-colo, iar pe langa asta mi-am dereglat si programul de somn, ca deh... sunt in vacanta si ma trezesc la cat vreau (chestia asta m-a dat peste cap)

Motivul numarul doi este ca in vacante toata lumea pleaca pe nu stiu unde, la mare, la munte, la bunici, etc... So, cu greu gasesti companie. 

Numarul trei este legat de numarul doi si anume: toti pleaca in "lume" mai putin eu, asadar lipsa de activitate. Creierul meu intra intr-o bezna totala, una e sa calatoresti si sa vezi locuri noi, sa cunosti oameni noi, sa inveti chestii noi, sa faci ceva productiv sa zic asa pentru tine si alta e sa stai acasa, iar cum eu spuneam ca mai mereu stau acasa pentru ca nu-mi permit sa vad lumea si nici bunici sau neamuri carora sa le fac vizite n-am, vacanta pentru mine e mai mult tortura...

Un alt motiv pentru care detest vacantele, cred ca patru, l-am amintit si mai sus, dereglarea orelor de somn. Pai 8- 9 luni din an esti obisnuit cu un program, dar cand vine vacanta zici sa-ti faci de cap, eiiii si cine se lupta apoi cu insomniile, a? Cine face crize ca sta noaptea si numara oile pana dimineata si nimic? Cine?

Hmm, si cam astea sunt motivele care-mi vin acum in minte, daca mai apare ceva o sa actualizez articolul, pana atunci astept parerea voastra despre vacante.

Eu m-am bagat la somn, sper ca de data asta sa adorm si eu ca omul, nu de alta, dar maine la munca cu golanii, ihihihihi, de abia astept! Sa aveti o saptamana superba si un somn linistit! Sunteti tucati.

23 de comentarii:

  1. Anul ăsta mergem amândoi în vacanțe! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi-ar placea sa fie o vacanta continua ,ce bine ar fi ! :)) Mai mult timp pentru citit. :D si alte chesti ,daca gasesti mereu cate o activitate nu cred ca ai sa te mai plictisesti.Spor la treaba! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum sa te plictisesti, ma, Lavinia, ma? Sunt atat de multe activitati! Ziceai ca vrei sa citesti mai mult, uite, in vacanta aveai ocazia sa faci asta:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, si m-am prins abia in ultimele doua zile de vacanta de treaba asta:)) sad

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Începi să descoperi lucruri, fapte... :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Partial sunt in aceeasi situatie, dar profit mereu de perioada pt a a incepe un proiect nou (pe care il abandonez apoi din lipsa de timp).
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Myea, e o idee buna. Cred ca o sa incep sa fac ceva productiv cu plictiseala asta. :)

      Ștergere
  7. Nuu nu, eu vreau vacanta tot timpul, adica de ce ai vrea sa ai munca si scoala pe cap? Mai ales ca in vacanta poti lenevi...
    Cum ziceau si altii mai sus trebuie sa gasesti activitati care sa te atraga si oameni care sa nu fie plecati pe nu stiu unde, , sau mergi si tu in plimbare in alte orase, la munte, la nu stiu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) pai cand ai munca, scoala, macar ai ocupatie, stii ce zic? :))

      Ștergere
  8. Eu mă plictisesc îngrozitor în vacanță,parcă duc lipsă de socializare...

    RăspundețiȘtergere
  9. mvai cat de tare urasc si eu sarbatorile.. mai ales anul asta am avut asa un chef sa lucrez..dar nu aveam cu cine.. ca toti erau in vacanta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Îmi plac vacanțele, dar nu cele foarte lungi pentru că apoi am nevoie de o perioadă lungă de revenire la normal.
    După cum se spune, puțin, dar bun!
    Pupici :* :*

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)