Pagini

Reduceri oferite la fototapet de Arbex Art décor SRL


Am fost la cumparaturi cu colega mea pe la Dedeman si am ramas cu gandul la tapete. Ne-am gandit ca ne-ar prinde si noua bine la serviciu, parca ne-ar mai inviora biroul, asa ca azi la pauza de masa, am rasfoit paginile internetului sa vedem ce gasim referitor la aceste tapete si sa vedeti peste ce minunatii am dat. Fototapete se numesc si sunt de la Arbex Art Decor SRL, despre ele mai vorbea si darianblog.ro intr-un mod foarte interesant, asa ca am decis sa va vorbesc si eu in felul meu, bineinteles. 

Asadar, primele tapete care mi-au sarit in ochi sunt cele din categoria "urban", arata fantastic, majoritatea sunt reprezentari ale unor orase surprinse in momente magnifice, iar primul pe care vi-l arat este acesta:
Sa vedem mai cu zoom, hihi.
Nu stiu sa va spun despre ce oras este vorba, insa m-am indragostit de tot design-ul camerei, se pare ca aceste tapete arata "wow" daca se pastreaza un design simplu, elegant. Canapeaua din piele, covorasul din blanita, lux, si nimic altceva. Ma opresc aici pentru ca mai am si alte fototapete sa va arat.
Urmatorul fototapet este la fel de frumos ca primele, este vorba despre o zona splendida a Venetiei, San Marco, acesta are si cateva nuante pastelate in el, care sunt puse in evidenta ca si in prima fotografie de design-ul simplu al camerei. Singurul lucru care ma deranjeaza in poza, este acel ghiveci, florile alea acolo parca nu dau bine, dar trecand peste, fototapetul parca te conecteaza cu lumea de afara, cu orasul respectiv.

Siii, cam atat cu fototapeturile din aceasta categorie, nu de alta, dar daca v-as arata tot ce-mi place doar dintr-o singura categorie (adica toate) cu siguranta v-ati plictisi de postarea mea. So, urmatoarea categorie este cea a florilor.
Magnolii, in caz ca nu stiati se afla printre florile mele preferate. Acest fototapet imi aduce aminte de copilarie. Aveam la noi in colt un pom care facea aceste flori mirobolante, si de fiecare data cand infloreau le furam si i le duceam mamei, nu ca acum nu as mai fura magnolii de prin curtile oamenilor, mwahahaha, dar clar, magnoliile sunt florile copilariei mele. Deci nota 10 pentru decor! 

Iar ca tot am adus vorba de serviciu, am gasit ceva mai primavaratic asa, ca tot e soare afara. Flori de cires!
Tare relaxata pare tanti, eeee, asa parca ar merge sa-ti mai faci treaba nu? Ador florile de cires, mai ales ca primavara e cea mai frumoasa parte a anului, hihi. Daca vreti sa vedeti mai multe fototapetulete cu floricele, am pus in inceputul postarii site-ul, vizionare placuta.

Si zic sa incheiem cu ceva zen, tot pentru work, nu? Ce-as mai bea si eu un ceai asa dimineata la birou, ehee.
Verdele ma linisteste, apa la fel, e zen, da, zeeeen. Iar tot zen mai zic sa aveti si voi saptamana asta. Va invit sa-mi spuneti intr-un comentariu daca va plac alegerile mele si daca considerati ca macar una, doua sunt potrivite pentru munca. As putea negocia cu seful si poate ne cumpara ceva, ca doar sunt si reduceri, ihihihi. Iar daca nu va plac alegerile mele, well, atunci recomandati-mi voi un fototapet. Sunteti pupati zen!

6 comentarii:

  1. superbe interioare, aranjate cu bun gust pâna in cel mai mic detaliu! tapetele se potrivesc perfect!
    Minunat articol! ma inspira... ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow, cat de muuult imi plac cele cu peisaje urbane, vreau si eu unul neaparat. Abia astept sa ajung acasa sa-mi masor peretele pe care vreau sa-l tapetez :D
    Merci mult pentru articol!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Offf mi s-a strans inima cand le-am vazut! Nu voi ajunge niciodata sa am asta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte interesante, placute , linistitoare...cred ca majoritatea si-ar dori asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cat de frumoase sunt...mi-as dori ceva de genul asta pentru dormitor...

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta contează! (Fără comentarii cretine că te înjur!)